Top 10 beroemdste mensen ter wereld 2022

0
Dwayne Johnson - Top 10 beroemdste mensen ter wereld 2022
Dwayne Johnson - Top 10 beroemdste mensen ter wereld 2022

Beroemdste mensen ter wereld 2022

Wie zijn er nu echt beroemd over de gehele wereld? Lees meer…


Lees hier ->>> meer over beroemdheden op deze website…


Top 10 beroemdste mensen ter wereld 2022

Bron: Top 10 Most Famous People In The World (2022)


10. Justin Bieber

Justin Bieber begon als kleuter met drummen en gitaarspelen en zong voor het eerst in het openbaar toen hij twaalf jaar oud was.


9. Will Smith

Smith is in 1968 geboren en opgegroeid in Philadelphia, Pennsylvania in de Verenigde Staten. Op school kreeg hij de bijnaam Prince, aangezien hij zich altijd goed uit vervelende situaties wist te redden.


Zie hier 10 beroemdheden die ook sorry zeiden naast Will Smith.


8. Cristiano Ronaldo

Ronaldo is afkomstig van het Portugese eiland Madeira. Als kind begon hij aldaar met voetballen bij de amateurclub CF Andorinha. Hierna speelde hij bij CD Nacional en maakte hij op twaalfjarige leeftijd de overstap naar het vasteland van Portugal om te worden opgenomen in de jeugdopleiding van Sporting CP.


7. Robert Downey Jr

Downey’s vader, Robert Downey sr. is een filmregisseur. Op vijfjarige leeftijd speelt Downey jr. zijn eerste rolletje in zijn vaders Pound (1970).


Zie hier de best betaalde acteurs 2019 – De top 10


6. Kylie Jenner

Kylie Jenner is de jongste dochter van voormalig tienkamper Caitlyn Jenner en televisiepersoonlijkheid Kris Houghton.


5. LeBron James

James speelde als kind Amateur Athletic Union (AAU) basketbal voor de Northeast Ohio Shooting Stars. Het team had veel succes, zowel op lokaal als nationaal niveau.


4. Jeff Bezos

Na zijn studie ging Bezos werken voor het Taiwanese mobieletelefoonbedrijf FITEL, hierna voor Bankers Trust en vervolgens bij DE Shaw & Co.

Daar kreeg hij samen met David E. Shaw (geboren 1951) het idee om een elektronische boekwinkel op te zetten. In 1994 richtte hij Amazon.com op en verliet DE Shaw & Co om zijn e-commerce-ideeën verder te ontwikkelen. In 2000 richtte hij het private Amerikaanse ruimtevaartbedrijf Blue Origin op.


Zie hier de innovatiefste CEO 2019 van de VS – De Top 10 volgen Forbes


3. Elon Musk

Musk haalde de internationale pers met de ideeën voor een hyperloop en een VTOL supersonisch elektrisch vliegtuig. In 2021 was Musk volgens Bloomberg de rijkste persoon op aarde.


Zie hier de populairste presidenten Verenigde Staten aller tijden.


2. Joe Biden

Biden werd zesmaal herverkozen als senator en was de vierde langstzittende senator toen hij in 2009 ontslag nam om te dienen als Barack Obama’s vicepresident nadat zij de presidentsverkiezingen van 2008 hadden gewonnen.


1. Dwayne Johnson

Johnsons eerste filmhoofdrol was in The Scorpion King in 2002. Voor deze film kreeg hij het hoogste salaris voor een acteur in zijn eerste hoofdrol: 5,5 miljoen dollar. Hij werd vanaf 2011 bij een breder publiek bekend door zijn rol als Hobbs in de franchise The Fast and the Furious.


Top 10 beroemdste mensen ter wereld 2022

  1. Dwayne Johnson
  2. Joe Biden
  3. Elon Musk
  4. Jeff Bezos
  5. LeBron James
  6. Kylie Jenner
  7. Robert Downey Jr
  8. Cristiano Ronaldo
  9. Will Smith
  10. Justin Bieber

Geef een reactie