Top 10 best betaalde YouTubers 2022

0
MrBeast - Top 10 best betaalde YouTubers 2022
MrBeast - Top 10 best betaalde YouTubers 2022

Best betaalde YouTubers 2022

Goed geld verdienen met filmpjes? Het kan, ja het kan echt! Lees meer…


Lees hier ->>> meer over media op deze website.


Top 10 best betaalde YouTubers 2022

Bron: www.forbes.com


10. PrestonPlayz – $ 11,9 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 11,9 miljoen

PrestonPlayz (echte naam Preston Arsement) heeft zijn indrukwekkende spel- en grappenkunsten heeft omgezet in een bloeiend imperium van content en merch. Zijn video’s omvatten meerdere kanalen en gametitels, maar richten zich vooral op Minecraft.


Zie hier de top 10 grootste Nederlandstalige hits aller tijden.


9. Logan Paul- $ 18 miljoen – $ 18 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 23,3 miljoen

Ondanks controverses, blijven Logan Paul en broer Jake klappen uitdelen, letterlijk. Nu een professionele bokser, nam Logan het onlangs op tegen Floyd Mayweather in een veel bekeken wedstrijd. Hij host onder andere ook een immens populaire podcast. En zo blijft de onstuitbare Paul-trein voortkabbelen.


8. Dude Perfect – $ $20 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 57 miljoen

Deze in Texas gevestigde groep blijft verbazen. Ze beginnen ook aan een live-tour door Amerika, combineer dat met merch en andere inkomstenstromen en je ziet enkele van de rijkste YouTubers die er zijn.


Zie hier de top 10 films die het meeste opbrachten in 2020.


7. Ryan’s World – $ 28 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 31,5 miljoen

De grootste verdiener van vorig jaar, Ryan Kaji, blijft na zes jaar op YouTube serieus cashen. Hij is ook een grote merknaam op plaatsen als Target en Walmart, waar je zijn merch in de schappen kunt vinden. Met een enorm vermogen hoeft Ryan’s World zich nooit zorgen te maken dat hij failliet gaat.


Zie hier de Top 10 landen met goedkoopste internet ter wereld 2023.


6. Like Nastya – $ 28 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 86 miljoen

De in Rusland geboren YouTuber Anastasia Radzinskaya draagt ​​de bijnaam Like Nastya. Geboren met hersenverlamming, blijft hij moeiteloos herkenbaar en inspirerend voor zowel miljoenen kinderen als volwassenen. Net als Unspeakable heeft Nastya onlangs de rechten op haar videos verkocht aan Spotter. Ze verkoopt ook tonnen aan merch.


Zie hier hoe voorkom je een inbraak? Tien tips


5. Unspeakable – $ 28,5 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 12,9 miljoen

Deze energieke ster debuteert op de lijst van best betaalde YouTubers. Nathan Graham, een meester in Minecraft (onder andere), ook bekend als Unspeakable, is ook geen onbekende in wilde en buitensporige stunts. Onlangs verkocht hij zijn oude catalogus aan beeldmateriaal aan Spotter voor mooi bedrag.


4. Rhett & Link -$ 30 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 17,4 miljoen

Door een nerdgerichte benadering van comedy te volgen, vestigde dit slimme duo snel hun merk en breidde het van daaruit uit. Hun gezinsvriendelijke talkshow ‘Good Mythical Morning’ blijft enorm populair, net als hun gezamenlijke kookprogramma “Mythical Kitchen”. Dit zijn slechts enkele van de lucratieve ondernemingen die worden nagestreefd door Rhett & Link, twee van de best betaalde YouTubers.


Antwoord op de vraag: welk merk verkoopt de meeste mobiele telefoons?


Top 10 best betaalde YouTubers 2022


3. Markiplier – $ 38 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 31,7 miljoen

Aangedreven door zijn Unus Annus-serie en verkoop, verdubbelde deze heer zijn jaarlijkse inkomsten bijna vanaf 2020. Hij maakte een vroege naam voor zichzelf als een fervent gamer en blijft alle mogelijkheden verkennen, zoals podcasting en televisie.


2. Jake Paul – $ 45 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 20,4 miljoen

Jake Paul blijft het nieuws domineren. Hoewel hij nog steeds een maker van content is, heeft zijn recente overstap naar professioneel boksen zijn totale vermogen steeds hoger doen stijgen. Forbes meldt zelfs dat boksen – en niet YouTube – het grootste deel van zijn huidige fortuin uitmaakt.


1. MrBeast – $ 54 miljoen

Aantal subscribers (hoofdkanaal): 88,7 miljoen

Deze langlopende YouTube-ster maakte een vroege naam voor zichzelf. Naast het runnen van verschillende YouTube-kanalen en het verkopen van merch, staat MrBeast ook achter een aantal succesvolle zakelijke ondernemingen.

Een daarvan is een populaire app, waarmee gebruikers via deelnemende restaurants merkburgers en sandwiches kunnen bestellen. Hij is ook een behoorlijk filantroop, die tonnen geld inzamelt voor allerlei goede doelen.

https://www.youtube.com/c/MrBeast6000/videos


Top 10 best betaalde YouTubers 2022

  1. MrBeast – $ 54 miljoen
  2. Jake Paul – $ 45 miljoen
  3. Markiplier – $ 38 miljoen
  4. Rhett & Link -$ 30 miljoen
  5. Unspeakable – $ 28,5 miljoen
  6. Like Nastya – $ 28 miljoen
  7. Ryan’s World – $ 28 miljoen
  8. Dude Perfect $ 20 miljoen
  9. Logan Paul- $ 18 miljoen
  10. PrestonPlayz – $ 11,9 miljoen

Antwoord op de vraag: wat zijn de 10 meest stressvolle momenten in je leven?


Geef een reactie