, , , ,

Top 10 beste BBQ boeken (vier maal een toplijst)

Top 10 beste BBQ boeken (vier maal een toplijst)

Beste BBQ boeken

Zie hier vier maal een lijst met beste boeken over barbecueën. Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt je nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over eten en drinken op deze website.


Jord Althuizen

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurantmanager, culinair eindredacteur en avonturier. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Ook is Smokey Goodness Burgers & Bites te vinden in de Foodhallen in Den Haag. Daarnaast werden meerdere Smokey Goodness-boeken uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en zijn er inmiddels meer dan 330.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

Boeken van Jord Althuizen op Bol.com


Lees hier ->>> meer over BBQ-vlees op deze website.


Julius Jaspers

Julius Jaspers is kok, traiteur, kookboekenschrijver, mede-eigenaar van het familiebedrijf Studio Bazar en heeft een eigen brasserie en kookschool. Hij is bovenal de bedenker van Smart Cooking. Dat wil zeggen dat je zoveel mogelijk voorbereidt voor een diner, zodat je als kok zo lang mogelijk bij je gasten aan tafel kunt blijven. Voor zijn eerste Smart Cooking kookboek won Julius Jaspers in 2003 de gouden garde. Andere boeken die Julius Jaspers uit heeft gebracht zijn Het ultieme hamburgerboek en Kookbijbels – BBQBijbel.

Boeken van Julius Jaspers op Bol.com

10 beste BBQ boeken volgens www.booklook.nl

  • Smokey goodness – Jord Althuizen
  • Hete vuren – Jeroen Hazebroek
  • Let’s make BBQ great again – Jeroen Wesselink
  • Yakitori & Korean BBQ – Jonas Cramby
  • BBQ Bijbel – Julius Jaspers
  • Het vuur de baas – Dennis van Koutrik
  • de Barbecuebijbel – Linda Tubby
  • Vegetarische BBQ – Steven Raichlen
  • BBQ-sauzen, rubs & marinades – Steven Raichlen
  • Simple Smart BBQ – Julius Jaspers
  • Fingerfood van de BBQ – Andreas Rummel
  • Vegetarische BBQ – Steven Raichlen
  • Over rook – Meneer Wateetons
  • Koken met vuur – Niklas Ekstedt
  • BBQ Academy – Koen Maes
  • Vurig vlees – Peter De Clercq

10 beste BBQ boeken volgens www.bbqexperiencecenter.nl

  • Het ultieme kamado boek – Zowie Tak
  • Hete kolen compleet – Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
  • Simple Smart BBQ – Julius Jaspers
  • Het Complete BBQ Boek – Julius Jaspers
  • Fantastische vleesrecepten voor een culinaire bbq – Steven Raichlen
  • Rook! – Steven Raichlen
  • Pizzabijbel – Simon Giaccotto
  • Wildbijbel – Peter Klosse
  • Burgers – Laurentz Craane & Gerbrand Kruijssen

Top 10 beste BBQ boeken volgens www.chicklit.nl

  1. De beste BBQ-recepten ter wereld – Steven Raichlen
  2. Smokey goodness – Jord Althuizen
  3. Simple Smart BBQ – Julius Jaspers
  4. Rook! – Steven Raichlen
  5. Yakitori & Korean BBQ – Jonas Cramby
  6. Vegetarische BBQ – Steven Raichlen
  7. Smoke & fire – Drees Koren
  8. Fingerfood van de BBQ – Andreas Rummel
  9. Barbecue Master – Kobus Botha
  10. BBQBijbel – Julius Jaspers

Top 9 beste BBQ boeken volgens Bol.com

  1. Smokey goodness – Jord Althuizen
  2. Burgers & BBQ Bites – Jord Althuizen
  3. BBQ recepten voor op een kamado – Julius Jaspers
  4. Het complete BBQ boek – Julius Jaspers
  5. BBQBijbel: Van asperges tot zwezerik – Julius Jaspers
  6. Smokey goodness 2 – Jord Althuizen
  7. BBQ Feast on Fire – Jord Althuizen
  8. Rook! – Steven Raichlen
  9. Simple Smart BBQ – Julius Jaspers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie