Top 10 beste podcasts voor ondernemers 2023

0
Top 10 beste podcasts voor ondernemers 2023
Top 10 beste podcasts voor ondernemers 2023

Beste podcasts voor ondernemers 2023

Op de hoogte blijven van de nieuwste zakelijke trends is van cruciaal belang voor ondernemers. De beste zakelijke podcasts bevatten niet alleen briljante geesten die geweldig advies geven , maar bieden ook inspiratie voor nieuwe ideeën en manieren van denken. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over ondernemen op deze website.


Top 10 beste podcasts voor ondernemers 2023

Bron: www.readwrite.com


10. HBR IdeaCast

‘HBR IdeaCast’ komt uit de Harvard Business Review en bevat inspirerende ideeën en interviews met enkele van de beste zakelijke denkers van vandaag.

Tot de podcastgasten behoren onderzoekers en veelgeprezen auteurs die inzichten uit hun werk bespreken. Er is ook een terugkerend onderdeel van de podcast genaamd ‘Now What’, waarin experts vragen van luisteraars beantwoorden over het overwinnen van specifieke leiderschapsuitdagingen.


9. The $100 MBA Show

De gastheer, Omar Zenhom, geeft praktijkadvies. Podcastonderwerpen variëren van effectief e-mailbeheer en beste wervingspraktijken tot hacks voor zakenreizen en budgetteringstrucs.

Zenhom put uit zijn eigen ervaring met het oprichten en verlaten van meerdere succesvolle bedrijven om luisteraars te coachen in de essentiële vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijf te starten en te laten groeien.


Zie hier alle leiderschapsstijlen en managementstijlen in één overzicht.


8. Masters in Business

De gastheer, Barry Ritholtz, graaft in de achtergronden, mislukkingen en filosofieën van zijn gasten om erachter te komen wat hun succes drijft. Populaire afleveringen omvatten discussies over:

Deze podcast heeft tot doel complexe onderwerpen als risicobeheer, gedragseconomie en waarderingsmodellen te demystificeren.


7. B2B Engagement Podcast

De gesprekken van B2B Engagement Podcast richten zich op praktische uitdagingen waarmee de verkoop- en marketingteams van wereldwijde B2B-bedrijven worden geconfronteerd, en op praktische oplossingen.

Het publiek krijgt een kijkje in discussies op hoog niveau over strategieën die enkele van de best presterende bedrijven aandrijven, zoals: aanpassen aan verandering, innovatie in stand houden en klanten bedienen in complexe B2B-omgevingen.


Zie hier de Top 10 beste elementen voor leiderschapsontwikkeling.


6. The Pitch

‘The Pitch’ is een unieke podcast waarmee je kunt luisteren naar echte ondernemers die hun bedrijf pitchen voor echte investeerders. Deze podcast wordt gepresenteerd door Josh Muccio en elke aflevering bevat een nieuw bedrijfsidee.


5. Beyond 7 Figures

Gastheer Charles Guadet, de CEO van Predictable Profits, put uit zijn ervaring met het opschalen van bedrijven en is tevens de go-to coach voor zeven- en achtcijferige oprichters.

Dit terwijl hij leidinggevenden van andere snelgroeiende bedrijven interviewt en een breed scala aan uitdagingen en uitdagingen bespreekt. strategieën waarmee opkomende bedrijven worden geconfronteerd.


4. The Prof G Show

Gehost door NYU Stern-marketingprofessor Scott Galloway, biedt ‘The Prof G Show’ een scherpe, diepgaande analyse van de grote technologiebedrijven die een impact hebben op de wereld van vandaag.

Galloway ontleedt vele aspecten van bedrijven als Amazon, Apple, Facebook en Google zoals bedrijfsmodellen en competitiestrategieën.


Zie hier de 60 beste boeken over leiderschap volgens Amazon.com.


3. Masters of Scale

Een bekroonde podcast die ingaat op de vele fijne kneepjes van het opschalen van bedrijven, ‘Masters of Scale’ wordt gehost door Bob Safian en bevat diepte-interviews met enkele van de meest invloedrijke figuren uit de zakenwereld.

De podcast bespreekt hun trajecten, uitdagingen en strategieën bij het opbouwen en opschalen van succesvolle bedrijven.

heeft de reputatie marktleiders te ontvangen die een cruciale rol hebben gespeeld bij het vormgeven van de cultuur van grote bedrijven, waaronder: Apple, Uber en Google.


2. The Tim Ferriss Show

‘The Tim Ferriss Show’ is een gerenommeerde podcast gepresenteerd door Tim Ferriss, die vooral bekend staat om zijn boek ‘The 4-Hour Workweek’.

De podcast valt op in de zakelijke categorie en wordt regelmatig gerangschikt als de #1 zakelijke podcast op Apple Podcasts. Het heeft de 900 miljoen downloads overtroffen, waardoor het een van de meest beluisterde podcasts ter wereld is.

Opmerkelijke gaststerren op de show bestrijken een breed scala aan vakgebieden en omvatten beroemdheden, ondernemers, auteurs en experts, zoals: Mark Zuckerberg, Brene Bruin, Matthew McConaughey, Le Bron James en Dr. Jane Goodall.


1. How I Built This

‘How I Built This’ is een podcast gehost door Guy Raz die ingaat op de verhalen achter enkele van ’s werelds bekendste bedrijven.

Hij bespreekt de beproevingen waarmee innovators, idealisten en ondernemers te maken krijgen bij het opbouwen van hun iconische bedrijven. Opmerkelijke gaststerren waren onder meer de oprichters en CEO’s van bedrijven als: Airbnb, Spanx en Ben & Jerry’s.


Top 10 beste podcasts voor ondernemers 2023

  1. How I Built This
  2. The Tim Ferriss Show
  3. Masters of Scale
  4. The Prof G Show
  5. Beyond 7 Figures
  6. The Pitch
  7. B2B Engagement Podcast
  8. Masters in Business
  9. The $100 MBA Show
  10. HBR IdeaCast

Geef een reactie