, ,

Top 10 beste voetballanden van de wereld

Top 10 beste voetballanden van de wereld

Wat was het leven toch mooi eind 2013, toen stonden we nog 9e op het het lijstje van de Fifa. Onze voorspelling over de Belgen kwam vier jaar geleden nog iets te vroeg. We schreven toen de volgende profetische woorden:

“Het is het einde van jaar, dus we gaan even de balans opmaken met bijvoorbeeld de Top 10 beste voetballanden van de wereld. Het Nederlands Elftal staat op de 9e plaats, en met een paar gewonnen wedstrijdjes is de top drie in 2014 zeker mogelijk. De Spanjaarden staan al jarenlang eerste. Met Bert van Marwijk als coach hebben we deze bonenvreters één keer van de eerste plaats weten te verdringen en dat was ergens in 2010. We staan overigens op dit moment bijvoorbeeld nog wel boven Brazilië en de Belgen.”

Lees hier->>> meer over voetbal op deze website…

Het Nederlands Elftal kruipt weer omhoog op de FiFa-ranglijst

In december 2018 ziet er zo uit:
[table “” not found /]


Zie hier de top 100 beste voetballers 2021 volgens ESPN.


Halverwege 2018 ziet de FiFa-ranglijst er zo uit en zie die Belgen:

[table “” not found /]

Zie hier de top 100 duurste voetballers 2022 volgens CIES.


Top 10 beste voetballanden van de wereld en de Belgen (december 2013)…

Een kleine voorspelling van onze kant: de Belgen, met Toby Alderweireld van Atlético Madrid, Daniel Van Buyten van Bayern München, Thomas Vermaelen van Arsenal, Eden Hazard van Chelsea, Moussa Dembélé, Nacer Chadli en Jan Vertonghen van Tottenham Hotspur, gaan zeker en vast de laatste vier op het WK in Brazilië halen. En Nederland, Nederland mag blij zijn als we de eerste ronde halen?! De Belgen staan overigens op de 11e plek.

Top 10 beste voetballanden van de wereld

FiFa / Coca Cola World Ranking
December 2013
[table “” not found /]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie