Top 10 favoriete landen 2023

0
Top 10 favoriete landen 2023
Top 10 favoriete landen 2023

Favoriete landen 2023

Wereldwijd zijn bijna 18.000 mensen – en ongeveer 4.700 in Europa – ondervraagd voor de ranglijst van de beste landen van 2023. Ontdek hoe landen in Europa en in het algemeen werden beoordeeld en gerangschikt in onze methodologie. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over landen op deze website.


Top 10 favoriete landen in Europa 2023

Bron: www.usnews.com


Top 10 favoriete landen in Europa 2023


10. Nederland


9. Australië


Zie hier de Top 10 rijkste mensen in Australië 2022.


8. Noorwegen


7. Canada


Zie hier: Canada het beste land volgens de Millennials.


6. Japan


5. Zwitserland

Zwitserland is dan ook een prachtig land om te wonen. Je kunt er genieten van het mooie landschap en de rustige omgeving. Maar ook de privacy, de veiligheid en de relatief lage belastingen in het land, zijn voor veel mensen redenen om de grote stap te wagen.


4. Verenigde Staten

De Amerikaanse cultuur heeft een grote invloed gehad op de rest van de wereld, vooral de westerse wereld. Dit gebeurde niet alleen via televisie en film, maar ook via literatuur en levensstijl. De spijkerbroek, het T-shirt en het baseballpetje zijn van Amerikaanse oorsprong.

Popmuziek uit de VS wordt gehoord over de hele wereld; deze is grotendeels gebaseerd op muziekvormen als country-and-western, blues en jazz.


Zie hier: beste land voor vrouwen is Denemarken.


3. Denemarken

We weten het ondertussen: als de lijstjes van gelukkigste mensen ter wereld bekend worden gemaakt, staan de Denen doorgaans ergens bovenaan. Dat heeft te maken met de uitstekende werking van de sociale zekerheid, de goede gezondheidszorg en het prima onderwijs in het land, maar ook hoe de arbeid is georganiseerd.


2. Duitsland

Duitsers zijn erg voorzichtig als het gaat om het leggen van contacten. Ze kijken eerst de kat uit de boom. Hierdoor komen ze vaak wat formeler, maar dus ook beleefder over. Nederlanders willen graag aardig gevonden worden, Duitsers willen graag gerespecteerd worden.


1. Zweden

Bij een eerste ontmoeting geven Zweden elkaar normaalgesproken een hand. Vrienden kunnen als begroeting een omhelzing verwachten. Zoenen zijn in Zweden zeldzaam. Tijdens gesprekken is het belangrijk om oogcontact met je gesprekspartner te houden.


Top 10 favoriete landen 2023

  1. Zweden
  2. Duitsland
  3. Denemarken
  4. Verenigde Staten
  5. Zwitserland
  6. Japan
  7. Canada
  8. Noorwegen
  9. Australië
  10. Nederland

Geef een reactie