Grootste ergernissen in de horeca
2020 was nu niet het beste jaar voor de horeca. Het onderzoek is al wat ouder en geeft aan waar wij als klanten ons aan ergeren als we een restaurant of kroeg bezoeken. Lees meer…
Lees hier ->>> meer over eten en drinken op deze website…
Top 10 – Grootste ergernissen in de horeca
Bron: www.krnwtr.nl
10. Te krappe tafels – 25 procent
9. Lang moeten wachten op de rekening – 28 procent
8. Overlast – 35 procent
7. Geen gratis kraanwater schenken – 37 procent
6. Lang moeten wachten op eten – 46 procent
5. Vieze toiletten – 46 procent
4. Een slechte prijs/kwaliteit verhouding – 48 procent
3. Slechte kwaliteit van het eten – 67 procent
2. Onoplettende bediening – 68 procent
1. Onvriendelijke bediening – 74 procent
Top 10 – Grootste ergernissen in de horeca
- Onvriendelijke bediening – 74 procent
- Onoplettende bediening – 68 procent
- Slechte kwaliteit van het eten – 67 procent
- Een slechte prijs/kwaliteit verhouding – 48 procent
- Vieze toiletten – 46 procent
- Lang moeten wachten op eten – 46 procent
- Geen gratis kraanwater schenken – 37 procent
- Overlast – 35 procent
- Lang moeten wachten op de rekening – 28 procent
- Te krappe tafels – 25 procent