, , , , , , , ,

Top 10 innovatiefste bedrijven voor software in de Verenigde Staten 2023

Appinventiv - Top 10 innovatiefste bedrijven voor software in de Verenigde Staten 2023

Innovatiefste bedrijven voor software in de Verenigde Staten 2023

Bedrijfssoftware is onmisbaar voor moderne bedrijven. Organisaties vertrouwen op bedrijfssoftware om processen te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en concurrerend te blijven in een steeds meer onderling verbonden wereld. Lees meer…


Lees hier → meer over innovatie op deze website.


Top 10 innovatiefste bedrijven voor software in de Verenigde Staten 2023


10. Tapptitude

Tapptitude is een bedrijf voor de ontwikkeling van bedrijfssoftware dat in 2013 is opgericht. Het heeft een team van meer dan 200 medewerkers, biedt uitgebreide ontwikkelingsdiensten voor mobiele apps aan.

Deze spelen in op ondernemers die op zoek zijn naar innovatie. Hun diensten omvatten productstrategie, UI/UX-app-ontwerp, native iOS- en Android-ontwikkeling, ondernemingsoplossingen en testen. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn toewijding aan een duidelijke code-architectuur en gebruiksvriendelijke ontwerpprincipes.


Zie hier de Top 25 meest innovatieve landen 2023.


9. Brainhub

Brainhub is opgericht in 2014. Het is een softwareontwikkelingsbedrijf dat robuuste ontwikkelingsdiensten biedt in verschillende branches van uiteenlopende omvang.

Hun diensten zorgen voor het verbeteren van de efficiëntie van bedrijven, het verbeteren van de klantervaring, het stroomlijnen van processen voor toekomstige doelen en het vergemakkelijken van een naadloze migratie naar de cloud.


8. TatvaSoft

TatvaSoft is een IT-dienstverlenend bedrijf opgericht in 2001 met een team van meer dan 500 werknemers. Het is een bedrijf voor de ontwikkeling van bedrijfssoftware.

De oplossingen variëren van bedrijfstoepassingsintegratie, ontwikkeling, migratie van legacy-applicaties, bedrijfsmobiliteit tot business intelligence. Ze zijn erop gericht ondernemingsdiensten aan te bieden die bedrijven helpen om de uptime, schaalbaarheid en beveiliging van apps te waarborgen.


Zie hier: hybride werknemers gelukkigste en meest innovatieve werknemers.


7. OpenXcell

OpenXcell is gevestigd in Nevada. Het is een ondernemingssoftwareontwikkelingsbedrijf dat in 2009 is opgericht. Dit bedrijf is bekend om het aanpassen van ondernemingssoftwareproducten om te voldoen aan de unieke vereisten van zowel kleine en middelgrote ondernemingen als grote bedrijven.

Met een team van meer dan 50 medewerkers weten ze hoe ze aan de unieke behoeften van elke organisatie moeten voldoen.


Zie hier de Top 30 landen met de hoogste hightech export 2021.


6. iTechnoLabs INC

Opgericht in 2020, is iTechnoLabs een opvallende speler in de sector van de ontwikkeling van bedrijfssoftware. Het biedt een breed scala aan van op maat gemaakte diensten.

Hun portfolio van bedrijfsdiensten omvat zaken als op maat gemaakte bedrijfssoftware, mobiliteitsontwikkeling, software-integratiediensten, modernisering van legacy-apps, gegevensbeheer en onderhoud en ondersteuning.

Hiermee bedienen ze een breed scala aan aan zakelijke behoeften en sectoren.


Zie hier: innovatiever en creatiever zijn? Vermijd het Einstellung-effect


5. Itransition

Itransition is een bedrijf voor de ontwikkeling van bedrijfssoftware in de VS dat is gelanceerd in 1998 en gevestigd is in Colorado. De ERP-diensten die het bedrijf biedt, kunnen bedrijven in meerdere industriële domeinen helpen hun operaties te stroomlijnen en het gebruik van middelen te optimaliseren.

Van ERP-advies tot implementatie en testen, hun ERP-oplossingen worden ondersteund door een unieke set functies om specifieke doelen en doelstellingen van het bedrijf te bedienen.


Zie hier de Top 50 meest bezochte nieuwswebsites 2023.


4. HCL Software

Opgericht in 1991, is HCL Tech een softwareontwikkelingsbedrijf dat diensten aanbiedt ondersteund door de nieuwste technologieën. Hieronder digitale, engineering-, cloud- en AI-oplossingen.

Hun portfolio van technologische diensten en producten heeft hen enkele opmerkelijke klanten over de hele wereld opgeleverd. Hun diensten voor de ontwikkeling van bedrijfssoftware omvatten customer relationship management (CRM), supply chain management, data-analyse en enterprise resource planning (ERP).


Zie hier de Top 150 internetgebruikers per land 2023 in procenten.


3. IBM

IBM is een van de topbedrijven voor op maat gemaakte softwareontwikkeling in de Verenigde Staten. Opgericht in 1911, heeft deze organisatie haar hoofdkantoor in Armonk, New York.

Hun ondernemingssoftwareoplossingen kunnen verschillende zakelijke behoeften dekken, waaronder cloud computing, kunstmatige intelligentie, data-analyse en cybersecurity. Hun ondernemingsservices stellen organisaties in staat om operaties te stroomlijnen, productiviteit te verbeteren en effectief hun doelen voor digitale transformatie te bereiken.


2. Oracle

Opgericht in 1977, is Oracle Corporation een gerenommeerd IT-bedrijf dat bekend staat om zijn expertise in het ontwikkelen van een breed scala aan software, hardware en andere diensten.

Een van hun opvallende aanbiedingen is Oracle Fusion Cloud ERP, een geavanceerde cloudgebaseerde ERP-oplossing die uw teams voorziet van geavanceerde mogelijkheden. Deze omvatten door AI aangedreven automatisering van handmatige taken.

Ook gaat het om realtime analyses die wendbare reacties op marktveranderingen bieden, en naadloze automatische updates, waardoor bedrijven voorop blijven lopen in de concurrentie.


1. Appinventiv

Appinventiv is een alles-in-één ondernemingssoftware ontwikkelingsbedrijf in de VS. Het heeft een personeelsbestand van meer dan 1200+ werknemers, bedreven in de nieuwste technologieën en toegewijd aan het leveren van toonaangevende oplossingen op maat van uw zakelijke behoeften.

Ze bieden een volledig spectrum aan ondernemingssoftware services en oplossingen die bedrijven een broodnodig comparatief voordeel zullen geven in dit digitale ecosysteem.

De diensten die het bedrijf aanbiedt, omvatten op maat gemaakte ontwikkeling van bedrijfssoftware, ontwikkeling van bedrijfsmobiliteit, software-integratiediensten, modernisering van legacy-applicaties, beheer van bedrijfsgegevens, softwareonderhoud en ondersteuning en ontwikkeling van bedrijfswebsoftware.

Hun op maat gemaakte, innovatieve, flexibele en schaalbare digitale oplossingen, ondersteund door ongeëvenaarde domeinkennis en technische expertise, kunnen naadloos uw bedrijfsinfrastructuur ondersteunen.

De op ontwerp gebaseerde technische benadering van de organisatie heeft hen enkele van de gerenommeerde klanten over de hele wereld opgeleverd. Denk aan namen als American Express, Vodafone, KPMG, Asian Bank, EmiratesNBD, Virgin Group, Adidas, Americana Group en Bodyshop.

De digitale oplossingen die door het bedrijf worden aangeboden, hebben deze merken in staat gesteld hun zakelijke visie te transformeren. Dit om deze af te stemmen op de hedendaagse markteisen, wat heeft geleid tot aanhoudende groei.

Appinventiv heeft zijn bereik uitgebreid van de Verenigde Staten tot het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Australië en Europa, evenals bij de overheidsinstanties van Qatar en de Indiase regering.

Website: www.apptunix.com


Top 10 innovatiefste bedrijven voor software in de Verenigde Staten 2023

  1. Appinventiv
  2. Oracle
  3. IBM
  4. HCL Software
  5. Itransition
  6. iTechnoLabs INC
  7. OpenXcell
  8. TatvaSoft
  9. Brainhub
  10. Tapptitude

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie