Top 10 landen waar je het makkelijkst een paspoort krijgt 2023

Top 10 landen waar je het makkelijkst een paspoort krijgt 2023
Top 10 landen waar je het makkelijkst een paspoort krijgt 2023

Landen waar je het makkelijkst een paspoort krijgt 2023

Wat nu als je Nederland of België zat bent en je wil naar een land waar ze je graag willen hebben? Lees dan meer…


Lees hier ->>> meer over diverse landen op deze website.


Top 10 landen waar je het makkelijkst een paspoort krijgt 2023

Bron: www.ceoworld.biz


10. Honduras

Onder normale voorwaarden voor naturalisatie heeft Honduras, net als elk ander Zuid-Amerikaans land, moet je er drie jaar rechtmatig verblijven om staatsburger te worden.

Deze periode wordt gehalveerd voor economische investeerders die in Midden-Amerika zijn geboren, en het is een van de eenvoudigste staatsburgerschappen om te verwerven.

Een kind dat buiten Honduras is geboren en waarvan ten minste één van de ouders de Hondurese nationaliteit heeft, kan een dubbele nationaliteit krijgen.


Zie hier de Top 10 beste paspoorten 2022


9. Ecuador

Als je drie jaar legaal in Ecuador woont of getrouwd bent, kun je het staatsburgerschap verkrijgen. Het is eenvoudig om een ​​verblijfsvergunning in Ecuador te krijgen als je onroerend goed koopt en $ 30.000 op een bankrekening stort.

Ecuador staat ook een dubbele nationaliteit toe. Het enige dat je hoeft te bewijzen, is een minimaal maandelijks inkomen van US $ 400 om in aanmerking te komen als gepensioneerde (en dus voor het pensionado-visum).


8. Bolivia

Bolivia is één van de weinige landen ter wereld waar je staatsburger kunt worden nadat je getrouwd bent en er twee jaar hebt gewoond. Personen die al drie jaar op rij legaal in Bolivia wonen, kunnen het staatsburgerschap aanvragen.

Ook als u een baby krijgt die in Bolivia is geboren (zelfs als jij en je partner buitenlanders zijn), en je gedurende ten minste twee opeenvolgende jaren in Bolivia hebt gewoond als een permanente inwoner, kun je het staatsburgerschap krijgen.


Zie hier de Top 100 landen met de meeste Unesco werelderfgoedsites.


7. Paraguay

Met slechts drie jaar permanente verblijfsstatus kunnen bezoekers staatsburgerschap aanvragen in Paraguay. Door $ 10.000 te investeren in een spaarrekening, kan iedereen snel een levenslange verblijfsvergunning in Paraguay krijgen.

Ook de aankoop van onroerend goed of landbouwgrond maakt een snelle en permanente status mogelijk.


6. Peru

In Peru kun je het staatsburgerschap verkrijgen na slechts twee jaar verblijf. Als je je op deze manier aanmeldt, moet je wel een Spaanse taal- en Peruaanse geschiedenis- en cultuurtest afleggen. Burgerschap wordt ook verleend na twee jaar huwelijk. Op die manier hoef je geen Spaanse taal- of Peruaanse culturele tests af te leggen.


5. Israël

De Law of Return van Israël verleent elke Jood het ‘right to aliyah’, of het religieuze voorrecht om naar Israël te komen. Naturalisatie voor Israëlisch staatsburgerschap is mogelijk als je drie van de vijf jaar in Israël woont en afstand doet van je eerdere nationaliteit.

De Israëlische nationaliteitswet bepaalt dat elk kind van een Israëlische ouder (moeder of vader) bij geboorte recht heeft op het Israëlische staatsburgerschap.


Zie hier de beste uitvindingen van het Israëlische leger – De Top 10


4. Argentinië

Argentinië is een van de weinige landen in Zuid-Amerika die immigranten na twee jaar ononderbroken verblijf het staatsburgerschap aanbiedt.

Slechts zeer weinig landen verlenen staatsburgerschap in 2 jaar of minder. Je kunt het Argentijnse staatsburgerschap verkrijgen door een maandelijks inkomen van $ 1.000 of een banksaldo van meer dan $ 20.000 te laten zien.


3. Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is de populairste toeristische attractie van het Caribisch gebied en heeft het grootste BBP van de regio. Naturalisatie is de snelste manier om staatsburger te worden na slechts twee jaar verblijf in het land.

Buitenlanders moeten eerst een verblijfsvergunning aanvragen voordat ze het land legaal kunnen bezoeken.


Zie hier de Top 132 meest innovatieve landen 2022.


2. Canada

Canada heeft de tijd om Canadees staatsburger te worden teruggebracht tot slechts drie jaar verblijf. Als je het Frans machtig bent, verloopt de procedure sneller.

Talloze migranten worden naar Canada getrokken vanwege de uitstekende gezondheidszorg, het onderwijs en de zakelijke mogelijkheden.


Zie hier de Top 10 meest iconische dieren van Canada.


1. Spanje

Na een jaar trouwen en wonen in Spanje, krijgen je het staatsburgerschap. Het is één van de meest eenvoudige procedures om het Spaanse staatsburgerschap te verkrijgen. Je kunt ook een verblijfsvergunning krijgen door te investeren in Spanje.


Top 10 landen waar je het makkelijkst een paspoort krijgt 2023

  1. Spanje
  2. Canada
  3. Dominicaanse Republiek
  4. Argentinië
  5. Israël
  6. Peru
  7. Paraguay
  8. Bolivia
  9. Ecuador
  10. Honduras