Top 10 personen waar het meest naar gezocht is in 2021

0
Kyle Rittenhouse - Top 10 personen waar het meest naar gezocht is in 2021
Kyle Rittenhouse - Top 10 personen waar het meest naar gezocht is in 2021

Personen waar het meest naar gezocht is in 2021

Er is weer eens uitgezocht welke mensen interessant waren voor het gewone volk op het internet. De lijst is wel exclusief Amerikaans, maar daar zijn ook de meest beroemde mensen wereldwijd te vinden. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over beroemdheden op deze website.


Top 10 personen waar het meest naar gezocht is in 2021

Bron: news.yahoo.com


10. Shailene Woodley

De actrice is gezocht vanwege haaar relatie Aaron Rodgers, maar ook omdat ze verloofd was met de quarterback van Green Bay Packers.


Zie hier de lekkerste vrouw ter wereld met beeld ter bewijs.


9. Pete Davidson

De populaire komiek van onder andere Saturday Night Live zag de belangstelling voor hem toenemen vanwege zijn relatie met met Kim Kardashian.. Betrokken raken bij een social media-icoon en familie is zeker een manier om nooit meer iets privé te kunnen doen en te houden.


8. Henry Ruggs III

De voormalige ‘wide receiver’ van de Las Vegas Raiders is gezocht vanwege meerdere aanklachten voor een dodelijk auto-ongeluk in de ochtend van 2 november 2021.


Wist je dat voetballers die vreemdgaan daar kunnen niets aan kunnen doen.


7. Morgan Wallen

Morgan Wallen kwam in het nieuws door een video waarin hij racistische opmerkingen maakte. Dit kwam een ​​jaar nadat hij ophef veroorzaakte door het overtreden van de COVID-19-regels. Wallen heeft geprobeerd zichzelf te redden door geld te doneren aan de Black Music Action Coalition. Door de controverse steeg de verkoop van zijn muziek.


6. Derek Chauvin

Derek Chauvin is een voormalige politieagent uit Minnesota die nu gevangenisstraf uitzit nadat hij was veroordeeld voor de dood van George Floyd. Chauvin is veroordeeld voor moord met voorbedachten rade, moord in de derde graad en doodslag in de tweede graad.


Antwoord op de vraag: wat is de rijkste acteur ter wereld?


5. Simone Biles

Simone Biles is een Olympisch turnster, één van de beste aller tijden. Zij zou vele medailles zou winnen op de Zomerspelen. Biles deed een stapje terug, daarbij verwijzend naar haar geestelijke gezondheid en welzijn.

Een moedig besluit dat voor vele anderen de weg heeft vrijgemaakt om op te staan ​​en zich uit te spreken.


4. Travis Scott

Travis Scott is een entertainer die meganieuws werd voor een tragische gebeurtenis. Tijdens zijn optreden bij het AstroWorld-festival in Houston stierven 10 mensen. Onlangs heeft de FBI besloten om de promotor van het evenement, Live Nation, te onderzoeken.


Zie hier TIME’s Person of the Year door de jaren heen.


3. Alec Baldwin

Acteur Alec Baldwin blijft om de verkeerde redenen in het nieuws. Hij was tijdens het filmen van ‘Rust’ toen hij op 21 oktober 2021 op Bonanza Creek Ranch in Santa Fe, New Mexico, een niet nep-pistool afvuurde. Hij doodde cameraman Halyna Hutchins en verwondde regisseur Joel Souza.


Zie hier de Top 10 rijkste staten in de Verenigde Staten 2023.


2. Tiger Woods

Golfer Tiger Woods was betrokken bij een ongeval waarbij hij meerdere beenletsels opliep. Zijn rehabilitatieproces was uitgebreid in het nieuws.

Woods keerde in december eindelijk terug naar de golfbaan en speelde met zijn 12-jarige zoon Charlie in een pro-am-evenement dat opnieuw de interesse van het publiek wekte.


1. Kyle Rittenhouse

Rittenhouse is de 18-jarige jongeman die vorig jaar twee mensen doodschoot tijdens de onrust in Kenosha, Wisconsin. Hij is vrijgesproken van alle aanklachten in een strafproces dat de VS verdeelde over vragen over wapenrechten, geweld bij protesten tegen raciale gelijkheid en burgerwachten.


Top 10 personen waar het meest naar gezocht is in 2021

  1. Kyle Rittenhouse
  2. Tiger Woods
  3. Alec Baldwin
  4. Travis Scott
  5. Simone Biles
  6. Derek Chauvin
  7. Morgan Wallen
  8. Henry Ruggs III
  9. Pete Davidson
  10. Shailene Woodley

Zie hier wat was de machtigste persoon van 2016 volgens Forbes?


Geef een reactie