Top 10 populairste bordspellen 2022 in Nederland

0
Catan - Top 10 populairste bordspellen 2022 in Nederland
Catan - Top 10 populairste bordspellen 2022 in Nederland

Populairste bordspellen 2022 in Nederland

Het zijn verwarrende tijden en dan is het goed om op oude tradities terug te vallen. Zo’n traditie is om met zijn allen een spelletje te doen. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over games op deze website.


Top 10 populairste bordspellen 2022 in Nederland


10. Ticket To Ride India & Zwitserland

Ticket to Ride India & Zwitserland

Ontdek één van de meest dichtbevolkte landen in Ticket to Ride India. Dit spel voegt een leuk spelelement toe voor extra speelplezier: mandala’s maken.

Wanneer je erin slaagt om de steden die op je bestemmingskaart staan te verbinden door minstens twee verschillende ononderbroken routes van treintjes (mandala’s), levert je dat bonuspunten op. Ticket to Ride India is geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Koopt


9. Trivial Pursuit

Trivial Pursuit

Dit leerzame spel boordevol speelpret is perfect voor een feestje en speciaal ontworpen voor families.

Familieleden kunnen testen hoe slim ze zijn met een enorme hoeveelheid vragen in 6 categorieën: Aardrijkskunde, Entertainment, Geschiedenis, Sport en Vrije Tijd, Kunst en Literatuur en Natuur en Wetenschap.

Koopt


Zie hier de Top 10 meest verslavende games 2022.


8. Monopoly

Monopoly
Monopoly

Een variatie op het klassieke Monopolyspel waarin spelers spannende reisbestemmingen ontdekken en bezoeken. Spelers kopen bestemmingen, voltooien reisdoelen en stempelen het droog uitwisbare spelbord met hun pionstempel om te winnen.

Koopt


Zie hier de Top 50 beste verkochte videogames aller tijden 2022.


7. Reuze ganzenbord

"<yoastmark

Deze klassieker wordt nog dagelijks door vele mensen met plezier gespeeld! Nu is hij ook verkrijgbaar in een grote uitvoering met een speelbord van maar liefst 52 x 68 centimeter en zes houten ganzen van hoogwaardige kwaliteit.

Koopt


Zie hier de 10 beste Super Mario games aller tijden.


6. Mario Labyrinth

Mario Labyrinth
Mario Labyrinth

“Mamma mia!” Waar is Mario? De held heeft zich samen met zijn broer Luigi, Yoshi, Peach, Donkey Kong en nog veel meer figuren uit de Super Mario™ spellen verstopt in het betoverde labyrint. Als jullie de gangkaartjes in het doolhof handig en met een vooruitziende blik verschuiven, ontstaan nieuwe wegen die jullie naar de gezochte figuren leiden.

Koopt


Zie hier de Top 10 LEGO sets met de meeste stukjes 2023.


5. Pokémon Doolhof

Verschillende Pokémon hebben zich verstopt in dit doolhofspel! Met Pikachu, Bulbasaur, Charmander en Squirtle moeten de spelers wegen slim verschuiven zodat ze zo snel mogelijk de gezochte Pokémon kunnen vangen. Want aan het einde van het spel geldt.

De speler die de meeste Pokémon heeft gevangen is de winnaar! Doolhof van Ravensburger – het slimme schuifspel. Eenvoudig te spelen, steeds weer spannend!

Koopt


4. 30 Seconds

Spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven.

Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen.

Koopt


Zie hier de gewelddadigste computergames – Een top 10 met beelden


3. Rummikub

Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

Koopt


2. Party & Co Family

Met Party & Co Family imiteer, teken, wring je je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen. Heb de grootste lol met de nieuwe Party & Co Family: een feestje voor de hele familie!

Koopt


1. Catan

In 1999 werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden.

Je begint met 2 dorpen op een variabel speelbord met akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Als je aan de beurt bent, gooi je met twee dobbelstenen om te bepalen wie er grondstoffen …

Koopt


Top 10 populairste bordspellen 2022 in Nederland

  1. Catan
  2. Party & Co Family
  3. Rummikub
  4. 30 Seconds
  5. De betoverde doolhof
  6. Mario Labyrinth
  7. Reuze ganzenbord
  8. Monopoly Friends
  9. Trivial Pursuit
  10. Ticket To Ride India & Zwitserland

Geef een reactie