, , ,

Top 10 populairste games op Switch over 2023

Super Mario Bros. Wonder - Top 10 populairste games op Switch over 2023

Populairste games op Switch over 2023

De Nintendo Switch heeft een ongelooflijk sterke bibliotheek met games. Lees meer…


Lees hier → meer over games op deze website.


Top 10 populairste games op Switch over 2023

Bron: www.gameinformer.com


10. Zelda: Breath of the Wild

Uitgave: 3 maart 2017

Dat je overal naartoe kunt gaan wat je op de kaart kunt zien, is nog nooit zo waar geweest als in Breath of the Wild. Het is een reis die je niet snel zult vergeten en de optionele DLC-pakketten voegen extra uitdagingen en nieuwe items toe die de moeite waard zijn om naar de bovenwereld te gaan.


Zie hier de Top 10 beste Star Wars games.


9. Mario Kart 8 Deluxe

Uitgave: 28 april 2017

Het spelen van Mario Kart op een gesplitst scherm is altijd een succes. Als je een versie van de game hebt met twee controllers die je overal mee naartoe kunt nemen, is dit de perfecte showcase voor de Switch.

Bovendien heeft Nintendo in 2022 en 2023 het aantal beschikbare levels verdubbeld en verschillende nieuwe speelbare personages toegevoegd aan misschien wel de beste Mario Kart-game ooit via de Booster Course Pass.


Zie hier de Top 10 best verkochte Switch-games aller tijden.


8. Super Mario Odyssee

Uitgave: 27 oktober 2017

Mario Odyssey voldoet aan alle Mario-selectievakjes die nodig zijn om als een klassieker te worden beschouwd, plus een paar verrassende nieuwe.

Het is grillig, heeft een perfecte besturing, er is veel te ontdekken en bevat een stadsniveau waar alle mensen normale proporties hebben. Dit terwijl Mario rondrent als zijn kleine, cartoonachtige zelf.


7. Super Smash Bros. Ultimate

Uitgave: 7 december 2018

Super Smash Bros. Ultimate bevat uitstekende vechtmechanismen, een geweldige reeks spelmodi en een selectie vechters waarin elk personage uit de geschiedenis van de serie voorkomt. Het is een essentiële titel voor de Switch.


6. Fire Emblem: Three Houses

Uitgave: 26 juli 2019

De Fire Emblem-serie heeft de afgelopen jaren een cultstatus opgebouwd via draagbare platforms.

Met uitstekende strategische gameplay, een leuk verhaal om mee te communiceren en invloed uit te oefenen, en meerdere paden om door het verhaal te volgen, is Fire Emblem: Three Houses één van de beste strategiespellen die momenteel beschikbaar zijn.


Zie hier de Top 10 meest gespeelde games 2022.


5. Animal Crossing: New Horizons

Uitgave: 20 maart 2020

De rustige, stressvolle Animal Crossing: New Horizons kwam precies op het juiste moment ter wereld. Het bouwen en aanpassen van je huis en eiland naar eigen inzicht is enorm lonend, omdat New Horizons een leuke dagelijkse lus vol doelen en beloningen oplevert.


Zie hier de Top 20 best verkochte bordspellen aller tijden.


4. Metroid Dread

Uitgave: 8 oktober 2021

Metroid-fans smeken Nintendo al bijna twintig jaar om een ​​gloednieuw 2D Metroid-avontuur. Gelukkig stelde Nintendo niet teleur toen Nintendo het eindelijk afleverde.

Zoals de naam al aangeeft, is Dread een spannende ervaring, vol uitdagende baasgevechten en dodelijke robots die Samus hardnekkig achtervolgen door de verschillende biomen van Planet ZDR.

De klassieke, op verkenningen gebaseerde platformactie van Metroid blijft intact en we zijn gretig op zoek gegaan naar nieuwe upgrades zoals de Phantom Cloak en de Spider Magnet.


3. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgave: 12 mei 2023

Zeggen dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hoge verwachtingen had, zou het understatement van de eeuw zijn. Tears of the Kingdom is erin geslaagd veel van de successen van zijn voorganger voort te zetten.

Link’s nieuwe reeks krachten – met name Ultrahand – verandert fundamenteel de ervaring van het reizen door de wereld en levert iets onmiskenbaar nieuws op, zelfs binnen de langlopende serie.

Voeg daar de verkenbare eilanden in de lucht, een enorm ondergronds gebied, een meeslepend nieuw verhaal en de intimiderende aanwezigheid van Ganondorf aan toe, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom Tears of the Kingdom zoveel Switch-bezitters boeit.


Zie hier de Top 10 hoogst gewaardeerde games aller tijden.


2. Sea of ​​Stars

Uitgave: 29 augustus 2023

Door legendarische inzendingen als Super Mario RPG en Chrono Trigger als belangrijkste inspiratiebronnen te gebruiken, vult Sea of ​​Stars fans van rollenspeltitels uit de jaren 90 perfect in.

Het is de manier waarop het deze formules uitbreidt, waardoor veel van de verouderde mechanica en spelontwerpconventies worden versoepeld en gestroomlijnd.

Combineer deze elementen met zijn voorbeeldige kunststijl en vakkundig vervaardigde soundtrack, en Sea of ​​Stars is een playthrough op Switch of welke console dan ook waard.


1. Super Mario Bros. Wonder

Uitgave: 20 oktober 2023

Het is verbazingwekkend dat Nintendo nog steeds kan innoveren binnen het genre dat het vier decennia geleden populair maakte. Super Mario Bros.

De creatieve nieuwe vijanden, gameplay-aanpassende badges en de showstelende Wonder-effecten duwen Wonder naar zeldzame hoogten, zelfs voor de Super Mario Bros.-franchise.

Elke Wonderbloem zorgt voor nieuwe verrassingen en geneugten terwijl je door het Bloemenrijk van de titel reist.


Top 10 populairste games op Switch over 2023

  1. Super Mario Bros. Wonder
  2. Sea of ​​Stars
  3. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
  4. Metroid Dread
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Fire Emblem: Three Houses
  7. Super Smash Bros. Ultimate
  8. Super Mario Odyssee
  9. Mario Kart 8 Deluxe
  10. Zelda: Breath of the Wild

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie