Top 10 populairste relatiegeschenken

Top 10 populairste relatiegeschenken
Top 10 populairste relatiegeschenken

Populairste relatiegeschenken

Wie vindt het nou niet leuk om een presentje te krijgen? Bijna iedereen toch? Zo’n onverwacht cadeau is helemaal te gek als je er ook nog eens wat aan hebt. Wij hebben hier voor jullie de 10 beste relatiegeschenken op een rij gezet.


Top 10 populairste relatiegeschenken


10. Aanstekers

Denk nou niet gelijk aan roken, nee, een aansteker gebruiken we ook oor andere zaken. Zo hebben we het aansteken van het gasfornuis. Of wat dacht je van het aansteken van de sfeervolle waxinelichtjes en de kaarsen? Wil je ook de BBQ niet vergeten?


9. Caps / petten

Een pet of cap is een onmisbare accessoire voor iedereen. Je kunt ze zowel sportief dragen of gewoon casual. Natuurlijk komen ze ook van pas wanneer bijvoorbeeld het zonnetje schijnt.


8. Waterflessen

Een herbruikbare waterfles is natuurlijk veel beter voor het milieu dan al die petflessen. Neem ook altijd een waterfles mee, want het is belangrijk om iedere dag genoeg water te drinken.


7. Powerbanks

Ja, zelfs de beste batterij van de beste mobiele telefoon gaat op den duur kuren krijgen. Want vele mensen gebruiken de telefoon wel meer dan zes uur per dag. Check je eigen gebruik maar eens op je telefoon. De batterij krijgt het dus te verduren en kan na een tijdje best wel eens een powerboost gebruiken.


6. Paraplu

Een paraplu komt altijd wel van pas. Zeker een wat stevigere paraplu, omdat een aantal paraplu’s de neiging hebben om bij het eerste het beste stormpje al dubbel te klappen. Een goede paraplu is daarom een prima keuze als relatiegeschenk. Degene die eronder staat, zal je op dat moment zeker heel dankbaar zijn.


5. Overige tassen

Schoudertassen, heuptassen, telefoontassen, laptoptassen, reistassen, juten tassen, sporttassen, koeltassen en ga zo maar door. Er is altijd wel een tas te vinden die prima als presentje kan dienen, of als ‘omhulsel’ om verschillende andere geschenken in te doen.


4. Bekers / mokken

Bekers en mokken zijn verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren. Een mok is altijd welkom en je dag begint ook gewoon beter met een mooie mok!


Zie hier de de top 20 duurste Lego sets ter wereld.


3. Handdoeken

Een extra handdoek is ook een prima keuze, al was het maar om de hond mee af te drogen na een zwembeurt. Als je er één weg zou willen geven, zorg dan dat ie is gemaakt van lekker dik katoen. Dat voelt heerlijk aan en droogt ook nog eens goed af.


2. Pennen

Een lekkere pen is onmisbaar voor iedereen die wel eens schrijft. Daarom voelt ook bijna iedereen zich verguld bij het krijgen van een bevallige en welgevormde pen. Een mooi stukje schrijfwaar blijft daarom één van de beste relatiegeschenken. Laat daarom je pennen bedrukken en geef ze dan weg aan goede relaties.


1. Rugtassen

De rugtas heet de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Logisch ook, want er is niets handiger als een rugtas: als we gaan sporten, als we naar het strand gaan of de laptop moeten meenemen.