Top 10 Populairste werkgevers in België 2021

0
Populairste werkgevers in België 2021
Populairste werkgevers in België 2021

Populairste werkgevers in België 2021

Aan de hand van de Global Talent Acquisition Monitor (GTAM) heeft Intelligence Group de Belgische beroepsbevolking gevraagd naar hun meest favoriete werkgever.

Arbeidsvoorwaarden spelen een cruciale rol al je op zoek bent personeel. Zo is een goed salaris het meest belangrijke ingrediënt. De nummer één Google betaalt dan ook heel goed, maar dat is zeker niet het enige.

Als werknemer heb je ook geweldige andere arbeidsvoorwaarden zoals gratis maaltijden, een aantrekkelijk pensioenplan, een goed geregelde ziektekostenregeling en ruim zwangerschapsverlof.

Een goede werksfeer staat op twee. Dit blijkt ook vaak een reden te zijn waarom werknemers voor Google als werkgever kiezen. Het bedrijf doet er alles aan om de werknemers zich thuis te laten voelen op hun werkplek.

Ook zijn er vele ontwikkelingsmogelijkheden, wat zeker ook een voorwaarde is die vele werknemers naar het bedrijf toetrekt.


Lees hier ->>> meer over werk op deze website.


Top 10 Populairste werkgevers in België 2021

Bron: Intelligence Group 2020/2021, GTAM


10. BASF

BASF is het grootste multinationale chemieconcern ter wereld. De afkorting BASF staat voor Badische Anilin- & Soda-Fabrik.

Zie hier ->>> de 1000 grootste bedrijven ter wereld.


9. Bpost

De Bpost is het postbedrijf van België. Het bedrijf was voor de naamsverandering in september 2010 bekend als De Post.


8. BNP Paribas

De BNP Paribas S.A. is een van de grootste bankgroepen ter wereld. Het hoofdkantoor van de van oorsprong Franse bank staat in Parijs. De bank vloeit voort uit onder meer de oude Bank van Parijs en de Nederlanden en ontstond in 2000 door de fusie tussen Banque Nationale de Paris en Paribas.


Zie hier de top 10 favoriete werkgever van Nederland 2021.


7. KBC

De KBC Groep NV is een bank met hoofdzetel in België, opgericht in 1998 door de fusie van drie Belgische financiële instellingen: Kredietbank, ABB Verzekeringen en CERA Bank. KBC is een acroniem van Kredietbank ABB Verzekeringen CERA Bank.


6. Pfizer

Pfizer Inc. is één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld

Zie hier ->>> de medicijnen die het meest opbrengen.


5. Proximus

Proximus is de grootste van de drie mobiele telecommunicatiebedrijven in België en maakt deel uit van de Proximus Group. Het concurreert met Orange Belgium en Telenet.


Zie hier de Top 25 beste bedrijven voor je carrière in België 2022.


4. ING

De ING Groep N.V. is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse oorsprong. ING is in 1991 ontstaan uit een fusie tussen Nationale-Nederlanden en de NMB Postbank Groep.


3. Colruyt

De Colruyt Group is een Belgisch bedrijf dat in 1928 werd opgericht door Franz Colruyt en het bekendst is vanwege zijn retailactiviteiten met de Colruyt-supermarkten. De groep is echter ook actief in de groothandel, export, techniek en automatisering.

Zie hier ->>> de 20 Belgische bedrijven met de meeste werknemers.


Zie hier de top 10 beste paspoorten 2022.


2. Europese Commissie

De Europese Commissie is het uitvoerende orgaan van de Europese Unie. Ze is verantwoordelijk voor het indienen van wetsvoorstellen, het beheren van de EU-begroting, het handhaven van het EU-recht, en het vertegenwoordigen van de EU op internationaal niveau.


Zie hier de Top 10 favoriete steden om in te werken 2022.


1. Google

Google LLC is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, en is opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het bedrijf telt 85.050 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mountain View, Californië.

Zie: Wat doet een goede manager? Deze zes dingen volgens Google.


Zie hier ->>> de top 10 populairste werkgevers onder hoogopgeleiden 2021 in Nederland.


Zie hier de top 20 grootste Belgische uitvindingen.


Top 10 Populairste werkgevers in België 2021

  1. Google
  2. Europese Commissie
  3. Colruyt
  4. ING
  5. Proximus
  6. Pfizer
  7. KBC
  8. BNP Paribas
  9. Bpost
  10. BASF

Geef een reactie