, , , , ,

Top 10 rijkste Franse rappers 2023

Booba - Top 10 rijkste Franse rappers 2023

Top 10 rijkste Franse rappers 2023

In Frankrijk bloeit de rapindustrie meer dan ooit en dat levert geld op. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over muziek op deze website.


Top 10 rijkste Franse rappers 2023

Bron: www.vudaf.com


10. Jul – 2 miljoen euro

De ranglijst sluit af met een 100% Franse rapper. Oorspronkelijk afkomstig uit Corsica, weet hoe hij commerciële muziek moet maken die in de hoofden van mensen blijven hangen en vooral goed verkopen.


de populairste rappers aller tijden – Top 25 / 3 x Top 10 / 1 x Top 5


9. Kaaris – 2 miljoen euro

De rapper Kaaris is geboren in Ivoorkust in Abidjan. Hij zijn eigen label Og Records en investeerde in de aandelenmarkt, maar ook in onroerend goed.

Hij bezit ook restaurants en een prêt-à-portermerk voor heren.


8. Nekfeu – 2 miljoen euro

De van Grieks-Schotse afkomst zijnde rapper zou rond de 3 miljoen euro bezitten. Hij is een echte zakenman met partnerschappen en talrijke investeringen, met name in onroerend goed, in een kledinglijn en in een parfummerk.


7. Nikka – 2 miljoen euro

Niska, van Congolese afkomst, vestigde zich al snel als een symbool in de jeugd en in de Franse rap. Waardoor hij vandaag de dag een van de rijkste rappers van Frankrijk is met een fortuin van naar schatting zo’n 3 miljoen euro.


Zie hier de Top 10 rijkste Amerikaanse rappers 2023.


6. CHS – 3 miljoen euro

Deze Frans-Duitse rapper wist in 2021 het publiek naam te maken met zijn ‘rap chic’ stijl. Zo heeft hij meer dan één miljard streams op Spotify. Hij is ook goed voor zo’n 3 miljoen euro zou hebben.


5. Damso – 3 miljoen euro

Geboren in Kinshasa in de Democratische Republiek Congo en woonachtig in België sinds haar jeugd, is Damso niettemin één van de rijkste rappers in Frankrijk. Hij zou rond de 3 miljoen euro bezitten, niet heel verwonderlijk gezien zijn verschillende ‘platina’ platen.


4. Ninho – 8 miljoen euro

Ninho is de jongste van de rijkste rappers in Frankrijk. Hij komt oorspronkelijk uit Congo en heeft op 25-jarige leeftijd een vermogen van ongeveer 4 miljoen euro. De jonge rapper vestigde zijn naam vanwege zijn frisse en urban rap.


Zie hier de beste rappers aller tijden – Top 10


3. Dadju – 8 miljoen euro

Dadju staat net achter zijn grote broer Gims tussen de rijkste rappers van Frankrijk. De afro love style rapper heeft de harten van de Fransen veroverd en ook hun portemonnee. Hij heeft nu een fortuin van zo’n 8 miljoen euro.


2. Gims – 15 miljoen euro
Na een veelbelovende start met zijn groep Sexion d’Assault wordy (Maitre) Gims al snel één van de bekendste rappers van Frankrijk. Meer nog, het wordt een referentie van de Franse muziek.

De Congolese rapper zou een vermogen hebben van ongeveer 15 miljoen euro. Het geheim van dit fortuin zit in de zaak van de rapper. Zo heeft hij een eigen label zodat 50% van de opbrengst ook van hem is.


Zie hier de Top 10 best verdienende entertainers 2022 volgens Forbes.


1. Booba – 58 miljoen euro

Booba opent de ranglijst van de rijkste rappers van Frankrijk. Hij heeft de Franse rap jarenlang gedomineerdt. Booba, van Senegalese afkomst, zou vandaag een fortuin hebben van zo’n 58 miljoen euro.

Hij blijft ook innoveren met de lancering van verschillende kledingmerken, een televisiezender, radio en een parfummerk. Booba creëerde verschillende platwn labels, waaronder een in Afrika.


Top 10 rijkste Franse rappers 2023

  1. Booba – 58 miljoen euro
  2. Gims – 15 miljoen euro
  3. Dadju – 8 miljoen euro
  4. Ninho – 8 miljoen euro
  5. Damso – 3 miljoen euro
  6. CHS – 3 miljoen euro
  7. Nikka – 2 miljoen euro
  8. Nekfeu – 2 miljoen euro
  9. Kaaris – 2 miljoen euro
  10. Jul – 2 miljoen euro

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie