Top 10 verwachte console games in 2022

Call of Duty 2022 - Top 10 verwachte console games in 2022
Call of Duty 2022 - Top 10 verwachte console games in 2022

Top 10 verwachte console games in 2022

Er komt ook dit jaar weer heel veel moois aan! Er wordt door verschillende studio’s hard gewerkt aan vele games. Natuurlijk hebben wij hoge verwachtingen, maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over games op deze website.


Top 10 verwachte console games in 2022


The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Het doel van Nintendo is om een nieuwe Legend of Zelda op de markt te brengen, maar of ie er zal komen? Het origineel vond een perfecte balans tussen actie, mysterie en verkenning.

Hopelijk komt Breath of the Wild 2 uit in 2022, en zo niet, dan moeten we maar weer een jaartje wachten…


Oxenfree 2: Lost Signals

Het is alweer een aantal jaren geleden sinds de release van Oxenfree, een avonturenspel dat is geïnspireerd door mysterieseries als Lost. Oxenfree 2: Lost Signals gaat dieper in op het kernmysterie van het origineel.

Oxenfree 2
Oxenfree 2

De personages onderzoeken onverklaarbare fenomenen in een stad in de buurt van de eilandomgeving van de eerste game. De eerste game was een goed geschreven avontuur met emotionele diepgang en hopelijk kan het vervolg die traditie voortzetten.


Gotham Knights, Batman is dead

In Gotham Knights, Batman is dead is het aan de rest van de Batman-familie, Batgirl, Robin, Red Hood en Nightwing, om over de straten van Gotham te waken.

Spelers kunnen spelen als elk van de vier personages, waarbij de studio ze beschrijft als: ‘Batgirl, jager en ‘hacker-extraordinair’, Nightwing, wijze leider en duelmeester, Red Hood,  sterk en bedreven in wapens, en Robin, deskundige vechter en geniale detective.’ Overigens is Batman niet echt dood, maar dat moet je zelf maar ontdekken…


Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy speelt zich af in de 19e eeuw en volgt het verhaal van een student die aan het begin van het vijfde jaar instroomt op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Die student is de sleutel tot een oud geheim dat de tovenaarswereld bedreigt.

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy

Dit personage kan namelijk een oude en mysterieuze soort magie manipuleren, en juist die magie zal de speler moeten gebruiken om uit te zoeken waarom deze oude magie juist nu plots terugkeert, alsook wie en waarom ze deze magie willen gebruiken.

Er zwerven tovenaars van de Duistere Zijde door de gehele tovenaarswereld en een mogelijke opstand van de Kobolden begint vorm te krijgen.

Website: www.hogwartslegacy.com


GhostWire: Tokyo

Deze versie van Ghostwire speelt zich af in Tokyo, waar bijna elke levende persoon is verdwenen. Spelers moeten een combinatie van magie en vechtsporten gebruiken om de geesten te bestrijden die nu de stad bezetten.

De nieuwe game van de ontwikkelaars achter de Evil Within-serie ziet er bizar en intrigerend uit, ook al blijft het verhaal een compleet mysterie. Alleen al op basis van de trailers, is GhostWire: Tokyo de moeite van het bekijken waard.


Lord of the Rings: Gollum

Gollum is in tegenstelling tot de laatste paar Lord of the Rings-spellen een stealth-game. Het vertelt het verhaal van één van de meest tragische slachtoffers van de Ring.

Lord of the Rings: Gollum
Lord of the Rings: Gollum

De game zal herkenbare en belangrijke Lord of the Rings-momenten volgen, maar dan vanuit het perspectief van Gollum. De game zal ergens in 2022 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Windows en Nintendo Switch.


Mario Strikers: Battle League Football

Het is de derde game in de Mario Strikers-serie, met nieuwe items en moves. Maximaal acht spelers kunnen het spel in multiplayer-mode spelen. De game ondersteunt ook de online ‘clubmodus’ met maximaal 20 spelers.

Mario Strikers: Battle League Football
Mario Strikers: Battle League Football

In tegenstelling tot eerdere Mario Strikers-spellen, bestaan ​​de voetbalvelden nu uit twee afzonderlijke helften, die elk een thema hebben naar verschillende personages. Denk bijvoorbeeld aan Bowser’s veld dat is geïnspireerd op zijn kasteel, compleet met lava.


Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2 is klaar om een ​​geweldige game te worden, net als de eerste twee titels in de serie van Insomniac, Marvel’s Spider-Man en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Het is onduidelijk wie de belangrijkste antagonisten zijn, maar de trailer bevestigt wel dat er minstens twee grote schurken in het spel zijn: Kraven en Venom.

Aangezien Kraven vrijwel zeker een schurk is, is de kans groot dat schurken gerelateerd aan Kraven ook zullen verschijnen.


Top 10 verwachte console games in 2022


God of War Ragnarök

De game, losjes gebaseerd op de Noorse mythologie, speelt zich af in het oude Scandinavië en bevat hoofdrolspelers Kratos en zijn zoon Atreus. Het speelt zich af in de negen werelden uit de Noorse mythologie en moet de finale zijn van het Noorse tijdperk van de serie.

Het verhaal van Ragnarök speelt zich drie jaar na God of War af en focust zich op de Noorse mythologie. Kratos en zijn zoon Atreus nemen het op tegen de Noorse goden Freya en Thor tijdens de laatste dagen van de Fimbulwinter.

De voorspelling is dat Ragnarök, een soort einde der tijden, aan het einde van die winter plaatsvindt. In de rol van Kratos en Atreus is het jouw doel om deze gebeurtenis tegen te houden.


Call of Duty 2022

Waar we natuurlijk allemaal op wachten is de nieuwe Call of Duty, de opvolger van Modern Warfare uit 2019. Infinity Ward heeft ons bevestigd dat Call of Duty 2022 in ontwikkeling is. Overigens zijn er nog zo’n tien andere studio’s die meewerken aan het spel.

De Call of Duty series is één van de succesvolste ter wereld, met zelfs een Call of Duty Modern Warfare slot voor de fans die ook van online gokken houden.

De Call of Duty-games verschijnen meestal in de maand november, maar CoD-leaker Tom Henderson beweert dat hij heeft gehoord dat de nieuwe Call of Duty een maand eerder verschijnt.

Call of Duty 2022 - Top 10 verwachte console games in 2022
Call of Duty 2022 – Top 10 verwachte console games in 2022

De verwachting is dat de game zal plaatsvinden in Zuid-Amerika in een door Amerika geleide War on Drugs. Klinkt goed, maar we weten nog niets zeker.