Top 10 Wie wordt de nieuwe James Bond?

Wie wordt de nieuwe James Bond?
Wie wordt de nieuwe James Bond?

Wie wordt de nieuwe James Bond?

Daniel Craig gaat er echt mee ophouden na No time to die. Na vijf keer geeft ie er de brui aan. En wie wordt dan nieuwe James Bond? Dat moet je vragen aan bookmakers, zij hebben wel erg vaak bij het rechte eind. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over James Bond op deze website….


Top 10 Wie wordt de nieuwe James Bond?


10. Tom Hiddleston: 16/1

Tom Hiddleston
Tom Hiddleston

Hiddleston (Westminster, 9 februari 1981) is bekend van televisierollen en meer recentelijk filmrollen zoals Loki in de MCU en Captain Nicholls in War Horse.


9. Jamie Bell: 12/1

Jamie Bell
Jamie Bell

Bell (Stockton-on-Tees, Billingham, 14 maart 1986) is een Brits acteur. Hij is het meest bekend van zijn hoofdrol in de film Billy Elliot, waarvoor hij in 2001 een BAFTA Award won voor Beste Acteur in een hoofdrol.


7. Henry Cavill: 12/1

Henry Cavill
Henry Cavill

Cavill (Jersey, 5 mei 1983) is een Britse acteur. Hij speelde onder meer Charles Brandon in de televisieserie The Tudors, Clark Kent (ofwel Superman) in de films Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League.

7. Regé-Jean Page: 12/1

Regé-Jean Page
Regé-Jean Page

Page (Londen, 1990) is een Brits acteur. In 2018 kreeg hij een grote rol in de serie For the People, een serie van Shonda Rhimes. Rhimes castte hem ook voor de hoofdrol, Simon Basset, hertog van Hastings, in de historische reeks Bridgerton, die op 25 december 2020 op Netflix van start ging.


6. Richard Madden: 10/1

"<yoastmark
Madden (Elderslie, 18 juni 1986) is een Schots acteur. Zijn echte doorbraak volgde oen hij werd gecast voor de rol van Robb Stark in de HBO-televisieserie van Game of Thrones. Voor die rol werd hij voor verscheidene prijzen genomineerd.


5. Cillian Murphy: 8/1

Cillian Murphy
Cillian Murphy

Murphy (Douglas (County Cork), 25 mei 1976) is een Iers acteur en muzikant. Hij is onder andere bekend door zijn rol als Thomas Shelby in de Britse serie Peaky Blinders.


Zie hier de top 10 beste films voor de liefhebbers van Peaky Blinders.


3. Sam Heughan: 6/1

Sam Heughan
Sam Heughan

Heughan (Balmaclellan, Schotland, 30 april 1980) is een Schotse acteur, auteur, producer en ondernemer. Hij brak door dankzij zijn hoofdrol als Jamie Fraser in de bekroonde historische dramareeks Outlander.


3. Idris Elba: 6/1

Idris Elb
Idris Elb

Elba (Hackney, 6 september 1972) is een Brits acteur en regisseur met een Ghanese moeder en een vader uit Sierra Leone. Hij won in 2012 een Golden Globe voor zijn hoofdrol als John Luther in de politieserie Luther.


2. James Norton: 2/1

James Norton
James Norton

Norton (18 juli 1985) is een Engelse acteur en bij ons wat minder bekend. In Groot-Brittannië is dat wel anders. Daar speelde hij rollen in de Britse televisieseries Happy Valley, Grantchester, War & Peace en McMafia.


Zie hier de top 25 beste James Bond gadgets.


1. Tom Hardy: 4/5

Tom Hardy
Tom Hardy

Hardy (15 september 1977) is een Engelse acteur. Hij speelde in onder meer Bronson, Star Trek: Nemesis, Inception, The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road, Locke, The Revenant en Venom.


Zie hier de top 10 auto’s in de James Bond film No time to die.