, , , ,

Vergeten uw auto te verzekeren? Regel het dan meteen!

Vergeten uw auto te verzekeren? Regel het dan meteen!

Vergeten uw auto te verzekeren? Regel het dan meteen!

Wanneer je een nieuwe auto koopt, kun je soms zo door het dolle heen zijn, dat je helemaal over het hoofd ziet dat u deze wagen ook nog moet verzekeren.

Doet u dit en gaat u met uw wagen de weg op, dan kan u dit een forse boete opleveren om over de kosten nog maar te zwijgen wanneer u een ongeluk veroorzaakt.

Genoeg reden dus om uw autoverzekering zo snel mogelijk te regelen. Het goede nieuws is dat dit een fluitje van een cent is. Wij laten u graag zien hoe u direct uw auto verzekeren kunt.

Wij laten u echter ook zien hoe u niet alleen snel een verzekering kunt afsluiten, maar hoe u ook kunt zorgen dat u echt een goede deal pakt. Als u namelijk weet waar u op moet letten, dan kunt u een verzekering samenstellen die naadloos aansluit bij uw wagen.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website…


De verplichte basisverzekering

Een autoverzekering komt weliswaar met meerdere opties waaruit u kunt kiezen, maar een feit is dat u altijd een basisverzekering moet nemen. Met een verzekering voorkomt u dat u zichzelf in de financiële afgrond stort wanneer u onverhoopt een ongeluk veroorzaakt.

De reparatie van de schade van de tegenpartij, wordt door de verzekering gedekt. Uw eigen schade wordt in de meeste gevallen niet gedekt, tenzij u kiest voor een all-risk verzekering.

Deze verzekering is doorgaans geschikt voor nieuwe auto’s, dat wil zeggen auto’s jonger dan vier jaar. In deze gevallen loont het namelijk vrijwel altijd om (forse) schade te herstellen. Heeft u een auto van vier tot zes jaar, dan kunt u kiezen voor de WA+ beperkt casco verzekering.

Deze optie dekt ook andere soorten schade zoals bijvoorbeeld een aanrijding met een dier, brand of inbraakschade, maar niet de schade die u heeft opgelopen als gevolg van een ongeluk dat u veroorzaakt heeft. Heeft u een tweedehands wagen gekocht die al wat jaartjes oud is, dan is een basis WA verzekering afsluiten genoeg.


Heeft u aanvullingen nodig?

U zult zien dat wanneer u uw autoverzekering gaat afsluiten, u niet alleen maar kunt kiezen uit een basisverzekering, maar dat u ook de mogelijkheid heeft om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Waarom zou u dat doen?

Omdat deze heel handig kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan pechhulp. Met deze dienst kunt u altijd een monteur inschakelen wanneer er onderweg iets met uw wagen gebeurt. De monteur kan, indien de situatie veilig is, de wagen controleren en repareren, lukt dit niet dan kunt u vervangend vervoer aangeboden krijgen.

Zo weet u dus zeker dat u altijd uw bestemming zal halen. Rijdt u vaak in het buitenland? Sluit dan ook pechhulp voor het buitenland af.


Uw polis online afsluiten

U kunt uw autoverzekering meteen afsluiten door naar de site van uw verzekeringsmaatschappij te gaan. Selecteer de basisverzekering die het beste bij uw wagen past, bekijk of u aanvullende verzekeringen wilt en sluit alles vandaag nog af.

U krijgt vervolgens uw polisvoorwaarden thuisgestuurd zodat u deze nog even op uw gemak kunt doornemen.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie