Voetballers die vreemdgaan, “Daar kunnen ze niets aan doen”

0
Vrouwen die vreemdgaan

Voetballers die vreemdgaan, “Daar kunnen ze niets aan doen”

Voetballers die vreemdgaan, het zijn er nog al wat als je ze zo op een rijtje ziet. We zijn maar gestopt met verzamelen, want er kwam geen einde aan. Gullit, Rijkaard, Davids, Giggs, Lampard, Rooney, Beckham en nog een paar anderen, allemaal grote liefhebbers van het vrouwelijk geslacht. Lees hier het hoe en waarom van voetballers die vreemdgaan. Één van de exen: “Voetballers gaan allemaal vreemd en er is geen uitzondering. Ik ken er geen één die niet vreemdgaat. Maar daar kunnen ze niks aan doen.” Zo, dat jullie het maar weten…

Voetballers die vreemdgaan
Voetballers die vreemdgaan

Voetballers die vreemdgaan

 

Wayne Rooney (Machester United)

Loony (gekke) Rooney, is een liefhebber. Hij deed het met een prostituee, de 21-jarige Jennifer Thompson én Charlotte Glover. De aanvaller werd door twee vrouwen gedekt, zeg maar…

Ryan Giggs (Manchester United)

Ryan had sterke goesting en ging naar bed met de vrouw van zijn broer, Natasha. Van je familie moet je ’t maar hebben.

Edgar Davids (ex-Ajax, ex-AC Milan, ex-Juventus, ex-Barcelona)

Edje bedroog zijn liefje Olcay Gulsen vele malen. Mevrouw Gulcen over dit soort akkefietjes: “Voetballers gaan allemaal vreemd en er is geen uitzondering. Ik ken er geen één die niet vreemdgaat. Maar daar kunnen ze niks aan doen. Ik geef voetballers niet eens de schuld. Ik heb het meegemaakt dat vrouwen mij gewoon wegduwden om bij Edgar te komen.”

John Terry (Chelsea)

Terry ging vreemd met de ex van zijn ploegmaat Wayne Bridge, het Franse lingeriemodel Vanessa Perroncel. Het verhaal gaat dat hij haar ook nog bezwangerde en een abortus regelde. Mevrouw Toni Terry vond het allemaal een stuk minder leuk, pakte haar koffers en vroeg een scheiding aan.

Ashley Cole (Chelsea)

Bij Chelsea zijn ze echte liefhebbers. Ashley Cole is ook één van die voetballers die vreemdgaan. Cole is de man van zangeres Cheryl Cole, maar vond het toch nodig om met verschillende vrouwen vreemd te gaan. Cheryl had genoeg van dit repeterende liedje en leeft inmiddels keurig gescheiden van de heer Cole. Zie: Cheryl Cole weeps over husband Ashley Cole’s continual adultery.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Ronaldo had wat uit te leggen aan zijn vriendin, het model Irina Shayk, want zou zijn vreemdgegaan zijn met een Braziliaanse schone die door het leven gaat als Miss BumBum.

Frank Rijkaard (ex-Ajax, ex-AC Milan)

Frank kon toch echt zijn gevoelens voor het kindermeisje van de familie, Stefanie, niet langer onderdrukken. Mevrowu Rijkaard vond ’t allemaal niet zo grappig en vertrok.

Ruud Gullit (ex-Feyenoord, ex-AC Milan)

Gullit had ’t er maar druk mee. Lieve Estelle vond het ook tijdenlang goed. Er wordt gezegd dat Gullit in zijn tijd als Feyenoord coach regelmatig het vliegtuig op Zestienhoven pakte om even in Londen wat spanning van zich af te werpen. Gullit is zeker goed voor de top drie voetballers die vreemdgaan, omdat zijn libido een zekere periode geen grenzen kende.

Peter Crouch (ex-Tottenham Hotspur)

Hoewel Petertje al een aardig vriendinnetje had, model Abbey Clancy, kon hij toch niet laten. De dame in kwestie, Monica, 19 lentes jong, vertelde de krant dat Crouch haar £ 829,- betaalde en haar meenam naar een goedkoop hotelletje. Mevrouw Clancy en meneer Crouch hebben ’t inmiddels weer bijgelegd.

Franck Ribéry (Byern Munchen), Sidney Govou (ex-Olympique Lyonnais), Karim Benzema (Real Madrid) en Hatem Ben Arfa (ex-Olympique Marseille)

Ribéry, Govou, Benzema en Arfa hadden op een moment in Parijs een heerlijke bont avond met enkele dames van plezier. Op zich allemaal helemaal niet zo erg, behoudens dan voor de vrouwen en verdienen van de heren. De avond kreeg echter wel een vervelend juridisch staartje omdat Ribéry de leifde had bedreven met een minderjarige Marokkaanse 17-jarige. Hij bekende van bil met haar te zijn gegaan, maar wist niet dat ze minderjarig was. Hij werd hier voor wel veroordeeld en ook de andere mannen mochten in de rechtbank getuigen over het heerlijke avondje.

Patrice Evra (Manchester United)

Getrouwd en wel werd Evra werd met een ander hoogblonde vrouw zoenend betrapt in een hotel. Mevrowu Evra boos en dat betekende dat zij haar koffers pakte…

Frank Lampard (Chelsea)

Hij wisselde zijn vrouw, Elen Rives, in voor een andere schone, te weten Christine Bleakley. Wat de heren onder douche bij Chelsea toentertijd bespraken is wel duidelijk…

David Beckham (ex-Real Madrid, ex-MAnchester United)

Meneer Beckham is/was ook een grote snoeperds. Hij ging wekenlang vreemd met de Nederlandse Rebecca Loos, maar ook vijf keer voor 10.000 dollar per nacht met Callgirl Irma Nici. Mevrouw Victoria Beckham is nogal vergevingsgezind en de twee zijn nog steeds ‘gelukkig’ samen.

Maradonna (ex-Barcelona, ex-Napoli)

Hoewel zijn vrouw toentertijd er zeker niet onaardig uitzag gaat ’t verhaal dat deze kleine krullenbol vrouwlief in die periode zeker 200 keer bedrogen heeft.

Geef een reactie