Vrouwen die vreemdgaan hebben veel partners

0
Vrouwen die vreemdgaan

Vrouwen die vreemdgaan hebben veel partners

Vrouwen die vreemdgaan kunnen er echt wel wat van. Dit blijkt uit een onderzoek onder 4.000 vreemdgang(-bang)ers. De dames nemen het er goed van, zo valt te lezen in The UK Adultery Survey 2012 van undercoverlovers.com.

De dames hadden gemiddeld 2,3 partners en de mannen slechts 1,8. Natuurlijk is dit een Brits onderzoek en zijn de Nederlandse vrouwen niet zo?! Wij hebben ook even de mening van Hans Teeuwen gevraagd. Zijn opvatting is in de video te zien.

Ook hebben we er wat straffen bij gezocht zoals beschreven in de heilige boeken. Dan weet je wat je je op de hals kan halen!


Lees hier ->>> meer over relaties op deze website.


Vrouwen die vreemdgaan hebben veel partners

En de bijbel vindt het ook al niet goed…

1 Koningen 6:9-11

Of weet gij niet, dat de onrechtvaardigen het Koninkrijk Gods niet zullen beërven? Dwaalt niet; noch hoereerders, noch afgodendienaars, noch overspelers, noch ontuchtigen, noch die bij mannen liggen ! zullen het Koninkrijk Gods beërven.

Deuteronomium 22:23-24 windt er ook geen doekjes om

Als een man wordt betrapt met een getrouwde vrouw moeten beiden ter dood gebracht worden, zowel de man als de vrouw met wie hij geslapen heeft.


Zie hier de signalen dat je partner vreemdgaat.


Zo moet u het kwaad dat zich bij de Israëlieten aandient in de kiem smoren. Als iemand in de stad een meisje ontmoet dat al uitgehuwelijkt is, en gemeenschap met haar heeft, dan moet u hen allebei mee de stad uit nemen en hen stenigen tot de dood erop volgt.

Want het meisje heeft nagelaten om hulp te roepen, en de man heeft zich vergrepen aan de bruid van een ander. Zo moet u het kwaad dat zich bij u aandient in de kiem smoren.


De koran kan er ook wat van in deel 24:2

De overspelige vrouw en de overspelige man, geselt elk van hen beiden met honderd geselslagen en krijgt in Gods godsdienst geen mededogen met hen, als jullie in God en de laatste dag geloven. Bij hun bestraffing moet een groep gelovigen aanwezig zijn.


 

Geef een reactie