Vrouwen met dikke billen zijn gezonder en intelligenter

0
Vrouwen met dikke billen zijn gezonder

Vrouwen met dikke billen zijn gezonder en intelligenter

Goed nieuws voor mevrouw Kardashian, Jennifer Lopez, Beyoncé en alle andere dames met goed geproportioneerde derrière. De Universiteit van Oxford heeft het uitgezocht: dames zijn minder bevattelijk voor chronische ziektes als zij beschikken over een meer dan gemiddelde bilpartij. Hieronder, naast fijne beelden, meer info over dit onderzoek.

Wees zo vriendelijk onze artikelen te delen, bijvoorbeeld op Facebook. Daar worden wij en andere mensen waarschijnlijk ook blij van!

Vrouwen met dikke billen zijn gezonder en intelligenter
Vrouwen met dikke billen zijn gezonder en intelligenter

Vrouwen met dikke billen zijn gezonder en intelligenter

Een lekker kontje, je mag ons er voor wakker maken. Het blijkt nu ook dat dames met een dikkere derriëre, naast gezonder, ook nog eens intelligenter zijn, als we de berichten van ABC News mogen geloven. Toegegeven: we halen hier wel oude koeien uit de sloot, want het onderzoek is wel uit 2009, maar het is te opmerkelijk om jullie dit oude nieuws te onthouden.

Het onderzoek van de heer Konstantinos Manolopoulos draaide om ‘vet’ in het lichaam, waar het zich ophoopte en of dit vet kwaad kon ja dan nee. Uit het onderzoek onder 16.000 dames blijkt het goed te zijn om in ieder geval wat vet te hebben ter hoogte van van je zitvlak. Dit vetlaagje zorgt er voor dat schadelijke eiwitten, die ontstekingen veroorzaken en verstopte slagaders verstoppen, minder kans krijgen. Door dat beetje extra vet hebben hart-en vaatziekten en diabetes bijna geen kans.

“Professor Konstantinos Manolopoulos, who leads the team at the University of Oxford, says that women with more fat on the buttocks have lower levels of cholesterol and glucose.”

 

https://youtu.be/2w60N6VkPPU
Een dikker buikje is dan weer niet goed, want het vet rond onze dijen en heupen is weer anders samengesteld dan het vet rond onze buik. Er bestaat namelijk goed vet en slecht vet wat je dagelijks mee moet torsen. De cellen in het lagere lichaamsvet blijken anders te werken dan de vetcellen in het bovenlichaam van de dames. Het kweken van dikke billen heeft overigens ook geen zin, want:

“You can’t direct or drive the fat in one part of your body versus another. For the average person on the street, it’s determined by genetics.”

Bron: Konstantinos Manolopoulos, ABC News

Bron: K.N. Manolopoulos, F. Karpe1, en K.N. Frayn, International Journal of Obesity, Gluteofemoral body fat as a determinant of metabolic health, Januari 2010

Geef een reactie