Vrouwen vallen echt meer op mannen als ze rijker zijn zegt onderzoek

Vrouwen vallen echt meer op mannen als ze rijker zijn zegt onderzoek
Vrouwen vallen echt meer op mannen als ze rijker zijn zegt onderzoek

Vrouwen vallen echt meer op mannen als ze rijker

Zorg voor een beetje luxe profiel als je online gaat daten om meer succes te hebben. Fotografeer jezelf voor die mooie boot of de Porsche van je buurman en zet die foto in je online dating app. Het werkt echt. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Vrouwen vallen echt meer op mannen als ze rijker zijn


Dames vallen toch echt meer op rijke mannen, zo blijkt uit een onderzoek. Een hoog inkomen en een topbaan op online datingprofielen, krijgen 3,5 keer zoveel reacties.


Wist je dat de pubertijd is de beste fase om dingen te leren.


Vrouwen krijgen ook meer aandacht als ze centjes hebben en goede opleiding lijken te hebben, maar het effect is kleiner. Mannen kijken schijnbaar ook naar andere dingen.


Logisch toch? Alcohol maakt je racistischer en meer homofoob!


Onderzoekers scanden 1,8 miljoen profielen int 24 landen. Ze ontdekten dat vrowen meer oog hebben voor welvarende mannen wereldwijd opgeld doet.

Psycholoog Dr. Andrew Thomas, van de Universiteit van Swansea, vertelt: ‘Veel mensen geloven graag dat dit slechts een stereotype is, maar we vinden het in alle culturen in onderzoeken die teruggaan tot de jaren tachtig, wat ons vertelt dat het echt is.’

Resource acquisition ability

Het onderzoek draait om Resource acquisition ability (RAA). Dit is een term in de sociale psychologie waarbij een onbedoeld mechanisme is ge├»ntroduceerd dat door vrouwen wordt gebruikt bij het selecteren van een mannelijke partner. De RAA is gericht op een aantal factoren zoals ‘genetische informatie, rijkdom, salaris en sociale status.


Wist je dat de geur van een man kan een vrouw meer alcohol laten drinken.


Zijn onderzoek beoordeelde mannen op inkomen, opleiding en banen. Ze combineerden dit met interesse van de dames. Dr. Thomas vertelde ook dat het internet beide geslachten tot het uiterste drijft om er rijk uit te zien om wat liefde te vinden.

En dat het allemaal van groot belang is om je online profiel te pimpen, blijk ook wel uit het volgende. Meer dan 40% van de Amerikaanse stellen heeft elkaar online ontmoet.


Antwoord op de vraag: maakt misdaad op televisie kijken een betere crimineel?


Bron: Peter K. Jonason en Andrew G Thomas: Being More Educated and Earning More Increases Romantic Interest: Data from 1.8 M Online Daters from 24 Nations in Human Nature, april 2022, DOI:10.1007/s12110-022-09422-2


Wist je dat meer dan twee glazen bier vergiftigen je hersenen en zorgen voor vervroegde dementie.