Vrouwen vinden mannen met geld aantrekkelijker

0
Vrouwen vinden mannen met geld aantrekkelijker
Vrouwen vinden mannen met geld aantrekkelijker

Vrouwen vinden mannen met geld aantrekkelijker zegt onderzoek

Kippenborstje, flaporen, als je geld hebt maakt het niet zo veel uit. Noem ze gold diggers, maar geef ze eens ongelijk, dat vrouwvolk. Uit dit onderzoek blijkt dat een beetje (veel?) salaris geen kwaad kan opdat de dames je een stuk aantrekkelijker gaan vinden. Maak ze maar wijs dat je flappen hebt en je zult ze van je af moeten slaan. Lees meer waarom de dames je rete-aantrekkelijk vinden als je een getal wat meer nullen op je bankrekening hebt staan.

Vrouwen vinden mannen met geld aantrekkelijker
Vrouwen vinden mannen met geld aantrekkelijker

Lees hier->>> meer over succes op deze website…Vrouwen vinden mannen met geld aantrekkelijker

Natuurlijk draait het bij echte liefde niet om geld, toch? Nou het blijkt och flink te helpen als je niet moeders mooiste bent. Dames nemen dit graag voor lief als je een gevulde portemonnee hebt.

Het onderzoek in Evolution and Human Behaviour liet zowel mannen als vrouwen foto’s zien van mannen en vrouwen met informatie over hun salaris. Hierna werden ze gevraagd om de hen te beoordelen op een maat van aantrekkelijkheid, de zgn. aantrekkelijkheidsschaal.


We found that ratings of attractiveness were around 4 times more sensitive to salary for females rating males, compared to males rating females. These results indicate that higher economic status can offset lower physical attractiveness in men much more easily than in women. Neither raters’ BMI nor age influenced this effect for females rating male attractiveness.


De dames vinden wel dat de heren echt wel wat extra geld mee naar huis moeten nemen willen zij ‘lelijkheid’ op de koop toenemen. Professor John Speakman van de universiteit van Aberdeen: “Een man krijgt twee punten meer op de aantrekkelijkheidsschaal wanneer zijn salaris vermenigvuldigt met een factor 10.”

Waarom zijn de dames nu zo geïnteresseerd in al dat geld. Nou, logisch toch. Dat geld zorgt er voor dat de kinderen waarschijnlijk genoeg te eten krijgen en het nog veel meer andere leuke dingen om de kroost te voorzien van een goede toekomst. Waar vroeger spierkracht moest voorzien in eten en veiligheid, zijn dat nu de groene flappen.

De heren zijn niet zo geïnteresseerd in de verdiensten van de dames. Zij willen juist gezonde, rondborstige, levenslustige en knappe dames. Dit staat gelijk aan vruchtbaarheid en dat zorgt weer voor een goede kans op nakomelingen. Zo zie je maar: de die oerinstincten nooit te verslaan zijn.


Bron en meer informatie: Guanlin Wang, Minxuan Cao, Justina Sauciuvenaite, Ruth Bissland, Megan Hacker, Catherine Hambly, Lobke M. Vaanholt, Chaoqun Niu, Mark D. Faries en John R. Speakman: Different impacts of resources on opposite sex ratings of physical attractiveness by males and females in Evolution and Human Behaviour, 29 december 2017

Geef een reactie