Waar moet je op letten bij het kiezen van een bookmaker?

0
Waar moet je op letten bij het kiezen van een bookmaker?
Waar moet je op letten bij het kiezen van een bookmaker?

Waar moet je op letten bij het kiezen van een bookmaker?

Wil je gokken op sportwedstrijden? Dan moet jij je allereerst registreren bij een bookmaker. Lastig is dit niet, want het aantal bookmakers is de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten.

Registreer je niet bij de eerste beste bookmaker. Lang niet alle bookmakers zijn namelijk hetzelfde. Om te voorkomen dat je spijt krijgt van jouw keuze, vertellen wij je hier waar je op moet letten bij het kiezen van een bookmaker.


Lees hier ->>> meer over games op deze website.


Aanbod

Wie op zoek is naar een bookmaker, let allereerst op het aanbod. Hier kan namelijk behoorlijk wat verschil in zitten. Bij de meeste websites voor sportwedden kunnen je weddenschappen afsluiten op een groot aantal sporten.

Hierdoor is de kans groot dat de sport waarop jij wilt wedden er ook tussen zit. Richt je overigens niet alleen tot de sporten, maar kijk ook naar specifieke competities. Je kunt namelijk niet bij iedere bookmaker wedden op alle competities.

Weet je al precies op welke competitie je geld in wilt zetten? Zoek dan uit of deze competitie wordt aangeboden door de bookmaker die je op het oog hebt. voordat jij je er registreert.


Quoteringen

Kijk vooral ook naar de quoteringen als je op zoek bent naar een bookmaker. Aan de hand hiervan kun je namelijk afleiden of het interessant is om een weddenschap te plaatsen. Een weddenschap met een quotering van 1.12 is veel minder interessant dan een weddenschap met een quotering van 2.12.

Ondanks dat je bij de meeste bookmakers kunt wedden op dezelfde wedstrijden, zijn de quoteringen lang niet altijd hetzelfde. Sterker nog, hier kan zelfs een groot verschil in zitten.


Zie hier de Top 10 manieren om online te verdienen.


Mogelijkheden

In de zoektocht naar een bookmaker is het ook verstandig om naar de mogelijkheden te kijken. We doelen hier niet op de wedstrijden, maar op de verschillende weddenschappen die je op een wedstrijd af kunt sluiten.

Registreer je bij voorkeur bij een bookmaker met een groot aantal mogelijkheden, zoals Bet365. Hier kun je op vrijwel iedere wedstrijd talloze weddenschappen afsluiten. Bij voetbalwedstrijden kun je niet alleen wedden op de uitslag, maar ook op het aantal doelpunten, corners en doelpuntenmakers.

Hoe meer mogelijkheden een bookmaker aanbiedt, des te groter de kans dat er een geschikte weddenschap tussen zit.


Bonussen

Voordat jij je registreert bij een bookmaker, raden wij je ook zeker aan naar de bonussen te kijken. Aan de hand hiervan kun je namelijk bepalen of het interessant is om er een account aan te maken.

Veel bookmakers hebben een welkomstbonus voor nieuwe spelers. Je ontvangt dan bonusgeld van de bookmaker nadat je een eerste storting gedaan hebt.

Omdat iedere bookmaker zelf invulling mag geven aan het bonusbeleid, kan het zijn dat er verschil zit in de welkomstbonus. Sommige bookmakers zetten nog andere bonussen in om het voor nieuwe spelers interessant te maken zich te registreren.


 

Geef een reactie