Waarover maken we ruzie tijdens een relatie?

Waarover maken we ruzie tijdens een relatie
Waarover maken we ruzie tijdens een relatie?

Waarover maken we ruzie tijdens een relatie?

Waarover maken we toch altijd ruzie tijdens een relatie? Te veel om op te noemen, maar hier hebben we een mooi en herkenbaar tiental in de etalage staan. Geld, familie, ze staan er echt wel in. Maar wat staat er op één? Ja, natuurlijk, da’s waar ook?! En als je het echt niet meer weet hebben we altijd nog de stichting Korrelatie voor je.


Lees hier ->>> meer over psychologie op deze website.


Waarover maken we ruzie tijdens een relatie?

10. Vakantie
Waar gaan we naar toe, naar Frankrijk of de VS? Zon, zee en strand of gaan we echt nog iets doen met kunst, cultuur en lekker wandelen? Die kennen we wel dachten we zo.

9. Familie
Haar vader is een eikel en haar broertje een slappe zak. En de kids van van dat nichtje zijn daadwerkelijk onuitstaanbaar, om nog maar te zwijgen van die oma die iedere gezellige verjaardag om zeep probeert te helpen met haar gezeur.

8. Geld
Hé, wie verdient er hier nou het geld? En waar gaat al dat geld naar toe?

7. De inrichting
Ik wil nu ook wel eens een lekkere stoel om goed in te kunnen zitten en mag er nou eindelijk eens wat meer kleur in de huiskamer komen?

6. Wie beslist wat het beste is voor de kinderen
Kinderen, geen van beide er een opleiding voor genoten, maar wat weten we het toch allemaal weer enorm goed…


Zie hier de Top 10 meest voorkomende psychische stoornissen bij Nederlanders 2022.


5. Beschuldigingen
Vooral de indirecte wijze om elkaar ergens de schuld van te geven is geweldig: Ik heb die deuk niet in de auto gereden, ik heb niet aan je sleutels gezeten, ik heb die blouse niet gewassen.

4. Het avondmaal
Zit er wel genoeg, maar ook weer niet te veel zout op / in. Hebben de groente niet te kort in de pan gezeten, het fruit is beurs. Waarom staat er überhaupt nog geen een op tafel, terwijl jij toch de hele dag thuis was… Vul maar in.


Wist je dat verliefd worden je vrienden kost.


Waarover maken we ruzie tijdens een relatie?

3. Foute herinneringen
Vele ruzies gaan over zaken die je samen hebt meegemaakt en waar je beiden een net iets andere herinnering aan hebt zoals: “Wij waren daar en toen zij jij … Nee, jij zei … en ik zei, want ik deed … . Nee, onzin, ik deed … en jij was toen nog daar.”

2. Opruimen / schoon
De één is nou eenmaal netter en schoner dan de ander en deze ergernissen zijn een bron van ellende en vele discussies.

1. Seks
Is drie keer per week nu normaal of niet? Is eens per maand nou niet wat weinig… Ja, ja de ware nummer één, en dus 69, waar het gaat om ruzie tijdens een relatie!


Wij stellen een bijdrage voor ons werk zeer op prijs als blijk van waardering van uw kant en voor ons om er nog harder aan te werken!

Bedrag


Zie hier de top 10 Kerstruzies.