Wat doen succesvolle mensen anders? Zeven aanwijzingen

0
Wat doen succesvolle mensen anders?
Wat doen succesvolle mensen anders?

Wat doen succesvolle mensen anders? Zeven aanwijzingen

Lekker toch, een beetje succesvol zijn. Leuker huis, grotere auto en vul zelf maar in. Het leven wordt gewoon een stukje gemakkelijker. Wij zagen bij Forbes, een blaadje voor succesvolle mensen, deze zeven aanwijzingen om ook tot die categorie te gaan behoren. Lees meer….


Lees hier ->>> meer lifehacks op deze website.


Wat doen succesvolle mensen anders? Zeven aanwijzingen

Hier->>> vind je nog vel andere artikelen over succes…

1) Ga niet harder werken, maar slimmer

Was het niet Bill Gates die zei dat hij liever een lui persoon inhuurde dan een hard werkend iemand. De ‘luie’ man of vrouw zoekt uit hoe hij het werk zo snel mogelijk in zo min mogelijk tijd kan doen. Terwijl onze noeste arbeider als een blind paard direct te keer zal gaan. Daarbij zorgen die vele uren werk er ook nog eens voor dat je sneller opbrand.


2) Werk op je ’top-uren’

Op welk moment van de dag ben je het productiefst, wanneer ben je op de toppen van je kunnen? Dan ben je het creatiefst en stem je dag daar ook op af.


3) Word consistent

Ga niet iedere week wat anders doen, hou je leven simpel en overzichtelijk. Dat geldt dus ook voor een dag werk.


4) Zorg voor ‘hulptroepen’

Alleen kun je niet zo veel. Je hebt andere mensen nodig als je top wilt presteren. Dat geldt zowel voor de zakelijke kant als in je privé-situatie.


5) Geloof in jezelf

Als je er in gelooft, dan gaat het je lukken ook. En het blijkt dat relatief eenvoudige mensen tot heel veel in staat kunnen zijn. Het verschil met minder succesvolle types zit ‘m in dat heilige geloof.


6) Breng je lichaam in superconditie

Dikke buik, dat zit in de weg. Veel vet eten: niet doen, ga je echt slechter van presteren. Nee, gewoon drie keer per week lekker 45 minuten sporten. Dit aangevuld met iedere avond een gezonde maaltijd maakt je een stuk tevredener over jezelf (en neemt de kans op succes zwaar toe).


7) Speel

Wel een gehoord van de spelende mens, de homo ludens? Een beetje creatieve ontspanning doet de mens goed. Wij zijn nu eenmaal geen robots en ons brein heeft ook prettige afleiding nodig om op andere momenten tot volle wasdom te komen.


Bron en meer informatie: 7 Surprising Things Ultra Successful People Do Differently, Forbes Magazine, 26 juni 2017

Geef een reactie