, ,

Wat is de beste vliegtuigmaatschappij 2019? Singapore Airlines – Top 10

Wat is de beste vliegtuigmaatschappij 2019? Singapore Airlines - Top 10

Wat is de beste vliegtuigmaatschappij 2019? Singapore Airlines – Top 10


Singapore Airlines is uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld voor 2019 door AirlineRatings.com. Zij hebben hiertoe besloten door een groot aantal criteria op de vliegtuigmaatschappijen los te laten. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over vliegen op deze website.


  • Singapore Airlines is uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld voor 2019 door AirlineRatings.com.
  • De overwinning van Singapore beëindigt de vijfjarige overheersing van Air New Zealand op de ranglijst.
  • AirlineRatings.com beoordeelde luchtvaartmaatschappijen op basis van twaalf criteria, waaronder vlootleeftijd, passagiersrecensies, productaanbiedingen en winstgevendheid.
  • Geen enkele luchtvaartmaatschappij uit Europa en Noord-Amerika staan in de top 10.

AirlineRatings.com: “In our objective analysis, Singapore Airlines came out number one in many of our audit criteria, which is a great performance. “For years Singapore Airlines has been the gold standard and now it is back to its best leading in passenger innovations and new state-of-the-art aircraft models.”


Top 10 – Wat is de beste vliegtuigmaatschappij 2019?


10. Japan Airlines


9. Cathay Pacific Airways


8. EVA Air


Zie hier de Top 10 meest luxe luchthavens ter wereld 2023.


7. All Nippon Airways (ANA)


6. Emirates


Zie hier de 10 veiligste goedkope luchtvaartmaatschappijen ter wereld voor 2022.


5. Virgin Australia

Virgin Australia, vroeger bekend als Virgin Blue is een Australische lagekostenluchtvaartmaatschappij en is de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van het land.

De maatschappij werd opgericht door de Virgin Groep (o.l.v. Richard Branson). De thuisbasis is Brisbane Airport (Queensland). De maatschappij vliegt voornamelijk in Australië en Oceanië, maar ook naar o.a. de Verenigde Staten en Thailand.


4. Qatar Airways

Qatar Airways, is de nationale Luchtvaartmaatschappij van Qatar. Ze werkt met een hub-en-spoke-netwerk met als basis Doha. Ze vliegt naar meer dan 100 internationale bestemmingen met een vloot van ongeveer 150 vliegtuigen.

Qatar Airways is een van de negen maatschappijen wereldwijd (en de enige in de regio) met een vijfsterrenbeoordeling door Skytrax.


3. Qantas

Qantas is de oudste en grootste luchtvaartmaatschappij van Australië. De maatschappij dient als nationale luchtvaartmaatschappij van dit land.

Ze is op twee na oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld, na de KLM, de nationale luchtvaartonderneming van Nederland en Avianca uit Colombia. Qantas was vroeger het acroniem van Queensland and Northern Territory Aerial Services.


2. Air New Zealand

Air New Zealand is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nieuw-Zeeland met als hoofdkwartier Auckland. Het vliegt op bestemmingen in Australië, Azië, Oceanië, Europa en Noord-Amerika. De thuisbasis is Auckland Airport.


1. Singapore Airlines

Singapore Airlines vliegt naar 62 bestemmingen in 35 landen in Azië, Oceanië, het Midden-Oosten, Europa, Afrika en Noord-Amerika. De meeste regionale vluchten worden door SilkAir uitgevoerd, daarom heeft Singapore Airlines ook geen kleine toestellen in haar vloot.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie