Wat ruiken dames graag bij mannen? Parfum en eau de toilette

0
Wat ruiken dames graag bij mannen? Parfum en eau de toilette
Wat ruiken dames graag bij mannen? Parfum en eau de toilette

Wat ruiken dames graag bij mannen? Parfum en eau de toilette

En weer geven we antwoord op zo’n enorm belangrijke vraag: Wat ruiken dames graag bij mannen? Parfum en eau de toilette. Want wij doen er alles aan om jullie naar huis te laten gaan met de prachtigste meiden, de bloedmooie vrouwen en de heerlijkste milf’s. Inmiddels zijn deze artikeltjes al zo’n 100.000 keer bekeken, gelezen en bestudeerd. En om de serie uit te bouwen, doen we jullie deze over geuren en vrouwen er ook ff gratis bij! Check hieronder de Top 10 heerlijkste parfummetjes en eu de toiletjes…

Wat ruiken dames graag bij mannen? Parfum en eau de toilette
Wat ruiken dames graag bij mannen? Parfum en eau de toilette

Wat ruiken dames graag bij mannen? Parfum en eau de toilette

10. Ralph Lauren Polo Blue Sport
Don’t shoot the messanger, maar dit de tekst die er bij hoort: “De vrijheid van de heldere blauwe lucht, de energie van open wateren.”

9. Eros from Versace
Ook niet onaardig: “Ros, de god van de liefde, is in staat om iedereen verliefd te laten worden door middel van zijn pijl en boog. Versace Eros is een parfum voor een sterke man, gepassioneerd en volledig in controle over zichzelf.”

8. Paco Rabanne Black XS L´exes
Het lijkt wel wijn… “De sensuele geur bevat topnoten van Amalfi citroen en lavendel. Het hart bestaat uit een rokerig-houtachtig cypriol (Nagarmotha) akkoord. De oriëntaalse basis bestaat uit amber, patchouli en houtachtige noten.”

7. Diesel Only the Brave Tattoo
En wat dachten we van deze? “Diesel Only the brave tattoo is een geur die bewijst dat ook mannen hun sensualiteit mogen tonen, terwijl zij tegelijkertijd mysterieus en ontzettend mannelijk blijven.”

6. One Million from PACO
Ook niet slecht… “In alle culturen heeft goud de verheven status en de mystieke macht van eeuwige schoonheid. One Million begint als ‘ een uitnodiging tot verleiding’ met sprankelende noten van grapefruit, munt en bloedmandarijn. Vervolgens verspreidt zich een geur van rozen, kaneel en kruidige noten waardoor sensualiteit samenvloeit met mannelijkheid.”

5. Thierry Mugler A Men Pure Shot
Lees dit prachtige proza: “Deze editie van het parfumhuis Thierry Mugler is fris, aromatisch, kruidig en houtig. De topnoten koelt met stimulerende noten van ijzige munt en jeneverbessen. Het hart is een adrenaline injectie met kruidige akkoorden van kardemom en witte peper. Houtachtige noten van sequoia en patchoeli zorgen voor de sterke en intensiteit van de samenstelling in de basis.”

4. Hugo Red by Hugo Boss
Deze belooft nogal wat! “Hugo RED is een dynamische geur die bestaat uit een onverwachte mix van contrasterende ingrediënten die mannen zal inspireren om zich niets van conventies aan te trekken en hun eigen, unieke creativiteit de vrije loop te laten.”

3. The Game by Davidoff
Voor de jacht: “Het parfum met gin, jeneverbes, Iris en ebenhout is een stoere maar frisse mannengeur. Het frisse van Coolwater is nog steeds te ruiken maar nu is het parfum iets pittiger. Iedere vrouw zal ruiken dat jij eraan komt, door dit sterke maar heerlijk parfum. Dit fijne parfum is gecreëerd voor diegene die niet bang zijn om op te vallen en voor zichzelf op te komen. Het staat vast dat het leven een spel is, dat gespeeld moet worden om (natuurlijk) te winnen. Vertrouwen leidt uiteindelijk tot meer succes en inspireert.”

2. Chanel Allure Homme Sport EAU Extreme
Lekker, lekker, lekker: “…fris, sensueel, houtachtig en kruidig. Bij deze creatie voert het frisse facet duidelijk de boventoon en sluit het een bondgenootschap met een nieuwe sensualiteit. Een sprankelende en verkwikkende frisheid, een natuurlijk en helder gevoel geïnspireerd door de geur van de naakte huid in de open lucht… voor een buitengewone sensualiteit.”

1. Armani Code from Giorgio Armani
Is de winnaar omdat: “Een sexy, verleidelijke en moderne geur die is samengesteld voor de moderne, mysterieuze man. De geur combineert citrusgeuren met de zachte kenmerken van olijfboombloesem. De warme basis bestaat uit Guaiac hout en tonkaboon.”

Geef een reactie