Wat vinden vrouwen sexy aan een man?

0
Wat vinden vrouwen sexy aan een man?
Wat vinden vrouwen sexy aan een man?

Wat vinden vrouwen sexy aan een man?

Hoe krijg je het als man voor elkaar dat vrouwen je zien staan en zien zitten? Natuurlijk, als je heel veel geld hebt komt het wel goed, maar dat is voor 98 procent van de mannen niet weggelegd. De volgende onderstaande zaken maken je, naast geld, ook sexy en interessant voor vrouwen.


Lees hier meer ->>> meer over relaties op deze website…


Wat vinden vrouwen sexy aan een man?
Wat vinden vrouwen sexy aan een man?

Wat vinden vrouwen sexy aan een man?


Vriendelijk zijn

Gewoon, een beetje aardig zijn voor haar en anderen om je heen doet wonderen. Het is volstrekt logisch vanuit het oogpunt van een vrouw, dat zij het heel prettig vindt om voor langere tijd samen te zijn met een vriendelijke man en niet met met een chagrijnige bullebak.


Zelfvertrouwen hebben

Je moet wel een beetje zelfvertrouwen hebben. Je moet toch ook wel een beetje de rots in de branding kunnen zijn. Het is wel zo prettig als je een beetje stevig in je schoenen staat.


Handig zijn

Een beetje kunnen klussen is pre. Dat heeft toch te maken met dat oerinstinct dat als de nood aan de man is, dat je een huisje kunt bouwen.


Schoon

Geen vieze handen, vet haar of restanten van loopneuzen. Is vrij eenvoudig te voorkomen, door af en toe je handen en je haar te wassen en even in de spiegel te kijken.


Bezorgd zijn over het welzijn van anderen

Dit laat zien dat je in de toekomst een goede vader zal zijn. Je zorgt voor anderen, dus zal het met kinderen ook wel goed gaan.


Goed kunnen koken

Ja, de liefde van de vrouw gaat ook door de maag. Heeft net als bij dat klussen ook te maken met dat oerinstinct.


Vertrouwen

Je straalt vertrouwen uit. Je hoeft niet alles exact te weten en je bent niet paranoïde. Je geeft mensen de ruimte en het vertrouwen dat ze die ruimte niet zullen misbruiken.


Terughoudend met sociale media

Oftewel, je bent geïnteresseerd in haar en hoeft je niet continu te bewijzen of in contact te staan met anderen om je te laten zien en horen.


Lezen

Wie leest is waarschijnlijk goed wijs en wat intelligenter dan de gemiddelde man.


Verzorgd

Een beetje nette jeans, mooi overhemdje en tandjes gepoetst stralen uit dat je goed voor jezelf zorgt. Zorg je goed voor je zelf, dan zul je waarschijnlijk ook goed voor anderen, lees de mogelijk geïnteresseerde vrouw, zorgen.Geef een reactie