Wat zijn de meest inspirerende mensen van dit moment?

Wat zijn de meest inspirerende mensen van dit moment
Wat zijn de meest inspirerende mensen van dit moment?

Wat zijn de meest inspirerende mensen van dit moment?

Wie zijn de Einsteins, Leonardo Da Vinci’s en Nelson Mandela’s van vandaag de dag? Wie brengen de wereld iets goeds, iet moois en iets bijzonders?

Wij hebben er acht gevonden, er wat tekst bijgezet en opgeleukt met een filmpje. Inspirerend zijn ze allemaal maar kijk ook is naar de man die twee kanker overwon en de man zonder armen of benen. Suggesties? We zien ze graag.


Wat zijn de meest inspirerende mensen van dit moment?

 

8. Mark Zuckerberg (1984)

Zuckerberg is de man achter Facebook en vele wereldwijde revoluties die niet hadden plaatsgevonden zonder zijn illustere Facebook.

7. Sean Swarner (1975)

Swarner heeft twee keer in zijn leven kanker overwonnen, heeft nog maar één long, heeft de Mount Everest gedaan en de Ford Ironman World Championship in Kailua-Kona. Is wel een heel bijzonder iemand…

6. Pelé (1940)

Edson Arantes do Nascimento won drie Wereldkampioenschappen en maakte 1281 doelpunten in 1363 officiële wedstrijden. Hij is dor de IFFHS gekozen als ‘Speler van de Eeuw”” en door het IOC als “Atleet van de Eeuw”. Pelé zet zich al jaren in voor de de kinderen in de favela’s en kinderen in de derde wereld.

5. Bill Gates (1955)

Gates bracht ons Microsoft en zonder dit systeem waren wij vanmorgen ons bed niet uitgekomen. Verder geeft hij ook nog eens miljarden weg aan goede doelen.

4. Warren Buffet (1930)

De “Wizard of Omaha” is de CEO of Berkshire Hathaway. Deze multi- multi- multimiljardair geeft 99% van zijn vermogen weg aan de Buffett Foundation en de Gates & Melinda Foundation. Hij kreeg in 2011 de Presidential Medal of Freedom van Barack Obama.
https://youtu.be/ouiA9sovPIM

3. Oprah Winfrey (1954)

Heeft met haar TV-shows, boeken, films, producties en vele andere initiatieven vele honderden miljoenen bij elkaar gebracht. Ook zij zet veel van dit geld in voor mensen die het weer wat minder hebben getroffen in hun leventje.


Zie hier de top 10 rijkste presentatoren van 2022.


2. Nick Vujicic (1982)

Deze motivational speaker, zonder armen en benen, laat zien dat het toch wel de moeite waard kan zijn om ’s morgens je bed uit te komen.

1. Stephen Hawking (1942 – 2018)

Hawking was het bekendst vanwege zijn werk op het gebied van zwarte gaten en singulariteiten in de kosmologie. Al vroeg werd bij Hawking de diagnose amyotrofe laterale sclerose (ALS) vastgesteld. Deze ongeneeslijke ziekte tast de zenuwcellen aan totdat het lichaam helemaal is verlamd. Het denkvermogen wordt niet aangetast door de ziekte en van daaruit heeft hij vele bijzondere werken op zijn naam staan.


Zie hier de top 100 meest inspirerende mensen 2022.