Welk luchtbed past bij jou? Test je luchtbed

Welk luchtbed past bij jou? Test je luchtbed
Welk luchtbed past bij jou? Test je luchtbed

Maar niet alleen voor kamperen kun je een luchtbed kopen, ook als een logeerbed of een tijdelijk bed omdat je in een verbouwing zit. Er kunnen tig redenen zijn om een luchtbed aan te schaffen. Maar dan is het wel handig om te weten welk luchtbed nou precies het beste bij jou past. Hier lees je precies waar je op moet letten bij de aanschaf van een luchtbed.


Lees hier ->>> meer tips op deze website…


Kies altijd kwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar een luchtbed dan is het heel erg belangrijk dat je écht een luchtbed koopt van een goede kwaliteit. Of het nu een 1 persoons luchtbed is of een 2 persoons. Een luchtbed 1 persoons of 2 persoons moet qua kwaliteit niet echt uitmaken. Maar het maakt wel verschil of jij een kwalitatief goed luchtbed koopt of een luchtbed in een discount bedrijf.

Het verschil met een kwalitatief goed luchtbed of een low budget luchtbed zit hem vooral in de structuur van het luchtbed. Maar ook hoe stevig het luchtbed is, welk materiaal er gebruikt is. Bij een goed luchtbed zul je echt het gevoel hebben dat je op een echt matras ligt. En die beleving is heel belangrijk als je op een luchtbed gaat slapen.


Een luchtbed van alle gemakken voorzien

Als je een low budget luchtbed koopt kun je er eigenlijk gelijk al van uit gaan dat je een luchtbed koopt die maar één ding biedt, je kunt er op slapen en meer niet. Maar een luchtbed dat van hoge kwaliteit is zal je een hele andere ervaring bieden. Je koopt vele meer luxe, slaapcomfort maar ook bediengemak.

Een kwalitatief goed luchtbed kan bijvoorbeeld beschikken over een ingebouwde pomp. Dan hoef je het luchtbed alleen maar aan te sluiten op de stroom en dan blaast het luchtbed zichzelf al op en kan zichzelf ook weer ledigen qua lucht. Heel handig, want handmatig een luchtbed oppompen geeft vaak een hoop gedoe.


Luchtbed 1 persoons of 2 persoons kopen?

Tegenwoordig kun je dus ook luchtbedden vinden voor twee personen. Heel handig, maar misschien vraag je je af of dit echt een meerwaarde biedt? Vooropgesteld, als je met zijn tweetjes gaat kamperen en je hebt de luxe dat je over een grote tent beschikt dan is het wel fijn om een heerlijk tweepersoons luchtbed te kopen.

Maar wanneer je alleen bent en je vindt een 2 persoons luchtbed te groot maar een normaal 1 persoons luchtbed weer te klein, dan kun je ook een luchtbed 1 persoons kopen die extra breed is. Ideaal voor de slaper die graag breed uit ligt en niet krap wil liggen. Neem de tijd om goed te oriënteren bij de aanschaf van een luchtbed, er is echt een hele hoop mogelijk.