Wie heeft meeste volgers op Instagram – De top 10

Wie heeft meeste volgers op Instagram - De top 10
Wie heeft meeste volgers op Instagram - De top 10

Wie heeft meeste volgers op Instagram – De top 10

Waar zouden de sterren zijn zonder sociale media. Zo zou de nummer zes van de lijst Kim Kardashian voor een commerciële post wel $ 500.000 mogen bijschrijven. Een aardige bron van inkomsten, niet alleen voor haar, maar ook de acht anderen op deze lijst. Lees meer…


Wie heeft meeste volgers op Instagram - De top 10
Wie heeft meeste volgers op Instagram – De top 10

Lees hier ->>> meer over internet op deze website…


Wie heeft meeste volgers op Instagram – De top 10


10. Neymar met ruim 126 miljoen volgers

Neymar won in 2016 met het Braziliaans olympisch team goud op de Olympische Zomerspelen in eigen land. Daarnaast won hij met Santos, Barcelona en Paris St. Germain nog vel andere prijzen.


9. Lionel Messi met ruim 130 miljoen volgers

Messi is in 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 en 2019 uitgeroepen tot beste voetballer ter wereld, een absoluut record!


8. Beyoncé met bijna 135 miljoen volgers

Beyoncé haar debuutalbum Dangerously in Love kwam uit in 2003. Dit album is 11 miljoen keer verkocht en leverde vijf Grammy Awards op. Ook haalde de twee singles, Crazy in Love en Baby Boy de eerste plaats van de Amerikaanse Billboardlijst.


7. Kylie Jenner met ruim 145 miljoen volgers

Kylie Jenner is de jongste dochter van voormalig tienkamper Caitlyn Jenner, voorheen Bruce, en televisiepersoonlijkheid Kris Houghton. Ze heeft een oudere zus, Kendall die ook zeer beroemde socialite is. Aan de kant van Kris’ familie heeft ze drie oudere halfzussen, Kourtney, Kim en Khloé Kardashian.


6. Kim Kardashian met bijna 150 miljoen volgers

Kardashian is bekend geworden door haar vriendschap met socialite Paris Hilton. Sinds 2007 neemt ze deel aan de realityserie Keeping Up with the Kardashians. Hierin staat het dagelijks leven van Kardashian en haar gehele familie cenbtraal


5. Selena Gomez met ruim 155 miljoen volgers

Selena Gomez is een Amerikaans actrice, zangeres en modeontwerpster.


4. Dwayne ‘The Rock’ Johnson met bijna 160 miljoen volgers

Johnson is een Amerikaans acteur en voormalig professioneel worstelaar.


3. Ariana Grande met 165 miljoen volgers

Op YouTube heeft Ariana Grande ruim 35 miljoen abonnees. Hiermee behoort ze tot de 20 meest geabonneerde kanalen op YouTube. Haar YouTubevideo’s zijn in totaal al meer dan 12 miljard keer bekeken. Op Twitter heeft Grande ruim 60 miljoen volgers, waarmee ze tot de twintig meest gevolgde Twitteraars behoort. In 2018 werd Ariana tot Billboard Woman of the Year verkozen.


2. Cristiano Ronaldo met 185 miljoen volgers

In 2015 werd Ronaldo de all-time topscorer van de UEFA Champions League / Europacup I en de meest scorende Real Madrid-speler ooit. Hij schaarde zich in 2018 tot het tiental spelers dat de Champions League vijfmaal won. Op zijn palmares als clubspeler prijken verder zes landstitels, vijf nationale bekers en zes nationale supercups. Daarbij drie Europese supercups en vier wereldkampioenschappen voor clubs.


Zie hier de Top 50 Instagram accounts met meeste volgers wereldwijd 2022.


1. Instagram zelf met bijna 315 miljoen volgers