Adverteren op Dutch Multimedia

Adverteren op Dutch Multimedia

Dagelijks komen er gemiddeld bijna 2.000 unieke bezoekers op de site www.dutchmultimedia.nl. Dit aantal groeit en waar de top ligt is niet te voorspellen.

Voor je bedrijf zijn er verschillende manieren om te adverteren.


Gebruikers Dutch Multimedia volgens Google
Gebruikers Dutch Multimedia volgens Google

Bezoekersaantallen
Door het veranderen van de naam en URL van de website en doordat we ‘straf’ hebben gehad van Google vanwege URL-problemen, zijn we de afgelopen jaren bijna twee keer ‘opnieuw’ begonnen. De groei in bezoekers zit er gelukkig weer goed in.

De doelgroep
Dutchmultimedia.nl wordt bezocht door mensen van alle leeftijden. De site wordt het meeste bezocht door mannen tussen de 18 en 40 jaar.


Adverteren: Kost me dat?

1. Advertentie homepage 
Een advertentie, gelinkt aan je website, op de homepage kost € 450,- per maand. Jouw advertentie wordt dagelijks door meer dan 2.000 bezoekers bekeken.

2. Banner naast toepasselijk artikel
Je logo of banner bij een artikel dat op jouw bedrijf slaat of een populair artikel van ons: € 175,- per maand.

3. Verhaalsponsoring
Speciaal voor jouw bedrijf, instelling, winkel, attractie etc. wordt een verhaal geschreven waaraan je naam voor onbepaalde tijd wordt verbonden. Thema en inhoud worden in overleg bepaald. In die tekst worden één of meerdere hyperlinks naar de website of shop opgenomen. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 250,-.

4. Advertorial
Je kunt zelf een advertorial / verhaal schrijven dat we op Dutch Multimedia plaatsen. In die tekst worden één of meerdere hyperlinks (do-follow) naar de website of shop opgenomen. Tarief € 200,- ex BTW. Voor meerdere advertorials is er sprake van staffelkorting.

5. Link in een bestaand artikel
Je kunt u ook voor een bestaand artikel je één of meerdere hyperlinks (do-follow) naar de website of shop toevoegen. Tarief € 150,-

Deze tarieven gelden tot 15 juni 2023.

Wat doet Dutch Multimedia niet?
Gezeik met politiek, racisme en andere dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

SEO, websites en broodschrijverij
Wij hebben onze sporen met concept-ontwikkeling, internet en schrijverij al wel verdiend. Als je op zoek bent naar een originele promotie van je producten en diensten kun je altijd ff mailen.

De website kopen?
Met enige regelmaat komt de vraag of de site te koop is. Ja, bijna alles is uiteindelijk te koop. Gezien het werk wat er in zit, de huidige en toekomstige bezoekersaantallen en de inkomsten mag je bieden vanaf € 1.000.000,-. Ja, dat lees je goed één miljoen in euro’s. Hebben we dat ook weer gehad.

Let op: alle bedragen zijn exclusief BTW

Meer info?
Mail naar: informatie@dutchmultimedia.nl