Adverteren op Dutch Multimedia

Adverteren op Dutch Multimedia

Dagelijks komen er meer dan 2.000 bezoekers op de site www.dutchmultimedia.nl. Dit aantal groeit en waar de top ligt is niet te voorspellen. Er zijn verschillende manieren om te adverteren.


Adverteren op Dutch Multimedia: pageviews Dutch Multimedia
Adverteren op Dutch Multimedia: pageviews Dutch Multimedia

De doelgroep
Dutchmultimedia.nl wordt bezocht door mensen van alle leeftijden. De site wordt het meeste bezocht door mannen tussen de 18 en 40 jaar.

Kost me dat?

1. Advertentie homepage 
Een advertentie, gelinkt aan je website, op de homepage kost slechts €95,- per maand. Jouw advertentie wordt dagelijks door meer dan 2.000 bezoekers bekeken.

2. Banner naast toepasselijk artikel
Je logo of banner bij een artikel dat op jouw bedrijf slaat: Vanaf €25,- per maand.

3. Verhaalsponsoring
Speciaal voor jouw bedrijf, instelling, winkel, attractie etc. wordt een verhaal geschreven waaraan je naam voor onbepaalde tijd wordt verbonden. Thema en inhoud worden in overleg bepaald. In die tekst worden één of meerdere hyperlinks naar de website of shop opgenomen. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €175,-.

4. Advertorial
Je kunt zelf een advertorial / verhaal schrijven dat we op Dutch Multimedia plaatsen. In die tekst worden één of meerdere hyperlinks (do-follow) naar de website of shop opgenomen. Tarief €125,- ex BTW. Voor meerdere advertorials is er sprake van staffelkorting.

5. Link in een bestaand artikel
Je kunt u ook voor een bestaand artikel je één of meerdere hyperlinks (do-follow) naar de website of shop toevoegen. Tarief €100,- ex BTW.

Deze tarieven gelden tot 1 december 2020.

Wat doet Dutch Mulimedia niet?
Gezeik met politiek, racisme en andere dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

SEO, websites en broodschrijverij
Wij worden gesteund door bedrijven als Socratezzz Solutions en Wonderland Publishing. Zij hebben hun sporen met concept-ontwikkeling, internet en schrijverij al wel verdiend. Als je op zoek bent naar een originele promotie van je producten en diensten kun je altijd ff mailen.

De website kopen?
Met enige regelmaat komt de vraag of de site te koop is. Ja, bijna alles is uiteindelijk te koop. Gezien het werk wat er in zit, de huidige en toekomstige bezoekersaantallen en de inkomsten mag je bieden vanaf € 500.000,-. Ja, dat lees je goed 5 ton in euro’s. Hebben we dat ook weer gehad.

Meer info?
Mail naar: informatie@dutchmultimedia.nl