Snelst groeiende bedrijven 2019 – De top 10

0
Snelst groeiende bedrijven 2019
Snelst groeiende bedrijven 2019

Snelst groeiende bedrijven 2019

Fortune is een (online) magazine dat zich richt op het bedrijfsleven. Zij houden nauwgezet bij wat de kansrijke bedrijven zijn. Heb je nog wat geld over en zoek je naar kansrijke aandelen, dan moet je je echt even verdiepen in de onderstaande bedrijven. Lees meer…


Snelst groeiende bedrijven 2019
Snelst groeiende bedrijven 2019

Lees hier ->>> meer over het bedrijfsleven op deze website…


Top 10 snelst groeiende bedrijven 2019


10. SS&C Technologies Holdings

Dit softwarebedrijf uit Connecticut is al vier jaar één van de snelst groeiende bedrijven volgens Fortune. SS&C Technologies biedt software en services voor investeringsbeheer. Ze zijn erin geslaagd om de omzet de afgelopen drie jaar met 44% per jaar te laten groeien. Dit bedrijf boekte een omzet van $ 4,13 miljard van april 2018 tot april 2019. De aandelenkoers steeg in deze periode met 28%.

Website: www.ssctech.com


9. Triton International

Triton International heeft het hoofdkantoor in Hamilton, Bermuda. Het is een verhuurder van containers die worden gebruikt om goederen per spoor, vrachtwagen of schip te vervoeren. De winst is jaarlijks met 98% gestegen, terwijl het aandeel de afgelopen drie jaar jaarlijks 44% aan waarde heeft gewonnen. De jaarlijkse omzet van Triton International is $ 1,5 miljard. Ze hebben een nettowinst van $ 361 miljoen geboekt in het afgelopen jaar.

Website: www.tritoninternational.com


8. Nexstar Media Group

Nexstar is gestegen van de 36e plaats in 2018 om dit jaar het 8e snelst groeiende bedrijf te worden. Het is de op één na grootste eigenaar van televisiestations in de Verenigde Staten en bezit meer dan 170 zenders. De inkomsten van Nexstar zijn de afgelopen drie jaar met 52% op jaarbasis gegroeid. De omzet van het bedrijf bedroeg het afgelopen jaar $ 2,77 miljard.

Website: www.nexstar.tv


7. Nvidia

Het in Californië gevestigde Nvidia staat bekend om de krachtige gamingprocessors. Het maakt grafische processors voor smartphones, tablets, laptops, consoles en andere apparaten. Het bedrijf heeft zwaar geïnvesteerd in kunstmatige intelligentie (AI). De omzet van Nvidia is met 35% gegroeid, terwijl de winst de afgelopen drie jaar met 82% per jaar is gegroeid.

Website: www.nexstar.tv


6. Paycom-software

Paycom is leverancier van online salarisdiensten en HR-softwareoplossingen. De marktwaarde bedroeg eind juni 2019 $ 13,2 miljard. Het aandeel heeft de afgelopen drie jaar jaarlijks 74% opgeleverd. De inkomsten groeien jaarlijks met 34%.

Website: www.paycom.com


5. Netflix

Netflix is ’s werelds populairste aanbieder van mediastreaming. De inkomsten groeiden met 33% per jaar, terwijl de winst per aandeel omhoog schoot met 129%. Netflix zal de komende jaren wel te maken krijgen met zware concurrentie van Disney Plus- en Apple TV Plus.

Website: www.netflix.com


4. Corcept Therapeutics

Corcept Therapeutics is opgericht in 1998 en houdt zich bezig met het ontwikkelen van geneesmiddelen. Het is een debutant op Fortune’s jaarlijkse lijst van snelstgroeiende bedrijven. De opbrengsten zijn jaarlijks met 74% gegroeid. Corcept Therapeutics richt zich op behandelingen voor oncologische, psychiatrische en metabole stoornissen.

Website: www.corcept.com


Top 3 snelst groeiende bedrijven 2019


3. Micron Technology

Micron Technology is een toonaangevende fabrikant van USB-sticks, NAND-flashgeheugen en andere oplossingen voor computeropslag. De winst per aandeel is de afgelopen drie jaar met 173% per jaar gegroeid. Het bedrijf boekte een nettowinst van $ 13 miljard op een omzet van $ 30 miljard van april 2018 tot april 2019.

Website: www.micron.com


2. Texas Pacific Land Trust

Texas Pacific Land Trust heeft meer dan 900.000 hectare land bezit in Texas. Het bedrijf werd opgericht in 1888. Het haalt de inkomsten uit olie- en gasrechten, verkoop van land en diverse huurcontracten. In meer dan 130 jaar van zijn bestaan ​​heeft het 75% van zijn oorspronkelijke grondbezit verkocht, maar het blijft nog steeds één van de grootste particuliere grondeigenaren in Texas.

Website: www.tpltrust.com


1. Momo

Het snelst groeiende bedrijf van 2019 is het Chinese Momo. De winst per aandeel is jaarlijks met 193% gegroeid en de inkomsten groeiden de afgelopen drie jaar met 141%. Momo biedt sociaal netwerk, mobiele games, mobiele marketingdiensten, chatrooms en betaalde emoticons.

Website: www.immomo.com