Top 10 dingen die ChatGPT niet doet 2023

0
Top 10 dingen die ChatGPT niet doet 2023
Top 10 dingen die ChatGPT niet doet 2023

Dingen die ChatGPT niet doet 2023

Hoewel ChatGPT een krachtige tool is, zijn er enkele dingen die het gewoon weigert te doen.


Lees hier ->>> meer over internet op deze website.


Top 10 dingen die ChatGPT niet doet 2023

Bron: www.analyticsinsight.net


1. ChatGPT houdt zich verre van politiek

ChatGPT kan in grote lijnen informatie geven over partijen of objectieve en feitelijke elementen van de politiek bespreken.

Als je vraagt ​​om de ene politieke partij of standpunt te verkiezen boven een ander, zal ChatGPT deze keuze afwijzen of beide kanten op een zo onpartijdig mogelijke manier weergeven.


2. ChatGPT houdt zich verre van malware

Omdat ChatGPT een uitstekende programmeur is, vooral als het nauwkeurige instructies krijgt, heeft OpenAI maatregelen genomen om te voorkomen dat het wordt misbruikt om malware te maken.

Helaas worden dergelijke maatregelen gemakkelijk omzeild en ChatGPT produceert al maanden malware.


Zie hier het belang van goed bedrijfsinternet.


3. Geen oorlog en andere ellende

Oorlog, fysiek geweld en het veroorzaken van letsel zijn allemaal onaanvaardbaar in de ogen van ChatGPT. ChatGPT laat zich bijvoorbeeld niet verleiden tot gesprekken over de oorlog in Oekraïne.

ChatGPT kan uitgebreid ingaan op oorlog of misdaden uit het verleden, maar het kan geen lopende of lopende gevechten bespreken.


4. ChatGPT kan de toekomst niet voorspellen

De toekomt voorspellen gaat niet, deels vanwege onvoldoende trainingsgegevens en deels vanwege de wens van OpenAI om de aansprakelijkheid voor fouten te minimaliseren.

Het gaat beter als je ChatGPT eerst jailbreakt, maar dit vermindert de nauwkeurigheid, dus behandel elke reactie die het je geeft met cynisme.


Zie hier de Top 25 landen met snelste mobiele internet 2022.


5. Geen ras, seksualiteit en gender

Dit zijn allemaal emotioneel beladen thema’s die gemakkelijk kunnen leiden tot discussies over vooroordelen en discriminatie. ChatGPT zal deze onderwerpen vermijden door er een meta-discussie van te maken of in grote lijnen te spreken.

Als je erop aandringt, zal het botweg weigeren zaken te bespreken waarvan het denkt dat het haatzaaiende uitlatingen of vooroordelen zou kunnen bevorderen.


6. ChatGPT houdt het netjes

Het is een uitdaging om ChatGPT iets beledigend te laten zeggen. Het kan, als je bepaalde jailbreak-trucs toepast om het uit zijn, maar standaard blijft ChatGPT vriendelijk.


7. Alle trainingsgegevens voor ChatGPT zijn voor het publiek toegankelijk gemaakt

Dit impliceert dat ChatGPT geen actie kan ondernemen op informatie waartoe het geen toegang heeft. ChatGPT zal niet in staat zijn om adequaat te antwoorden op vragen op basis van vertrouwelijke informatie en zal je dit ook laten weten als je daarom vraagt.


Zie hier 10 banen die verdwijnen door ChatGPT en Artificial intelligence.


8. Als je ChatGPT voor de gek houdt, zal het de programmering niet te schenden

Gebruikers hebben vanaf het begin geprobeerd om de beperkingen en beveiligingsmaatregelen van ChatGPT te omzeilen. Het zal niet werken om ChatGPT rechtstreeks te vragen om de beveiligingsmaatregelen te omzeilen.

Er zijn echter manieren om het te misleiden om dit te doen. Jailbreaking is wat dat is, en het werkt een beetje. Soms.


9. Hoewel ChatGPT uitstekend is in het bedenken van ideeën, zal het geen onwettige ideeën opperen

Het kan niet worden gebruikt om de beste snelwegen voor te hard rijden te promoten of u te helpen bij het runnen van uw farmaceutische bedrijf.

Als je het probeert, zal het je alleen laten weten dat het geen aanbevelingen kan doen met betrekking tot onwettig gedrag. Het geeft je dan meestal een peptalk over waarom je zulke dingen in de eerste plaats niet zou moeten doen.


10. ChatGPT zoekt op geen enkele manier zelf naar onderwerpen, het is geen zoekmachine

Dit is waar het verschilt van Google Bard.


Geef een reactie