Beste TV shows aller tijden volgens 2.800 ‘Hollywood Insiders’ – Top 10

0
Beste TV shows aller tijden
Beste TV shows aller tijden

Beste TV Shows aller tijden

TV stations en kabelaars geven jaarlijks miljarden uit om drama’s, thrillers, horror, fantasy en sci-fi programma’s te maken. Na verloop van tijd verdwijnen velen van deze shows in de het eeuwige niets. Maar er zijn tv-programma’s die de tand des tijds hebben doorstaan ​​en maar terug blijven komen. Hier zien we de top 10 beste tv-shows aller tijden.


Lees hier ->>> meer over TV op deze website…


Om een ​​lijst van de beste tv-programma’s aller tijden te maken, vroeg The Hollywood Reporter meer dan 2.800 Hollywood-insiders. Denk aan waaronder acteurs, regisseurs en producenten om anoniem hun favoriete tv-series aller tijden te noemen.


Top 10: Beste TV Shows aller tijden


10. The Simpsons

De allereerste aflevering van The Simpsons is uitgezonden in 1989. De serie draait al bijna 30 jaar. Het is daarmee één van de langstlopende tv-programma’s aller tijden met bijna 600 afleveringen.


9. Mad Men

De TV-serie Mad Men is uitgezonden tussen 2007 en 2015. Mad Men gaat over een reclameman in de jaren zestig en de vrouwen om hem heen. Deze show maakte Don Draper een van de beroemdste en meest gecompliceerde personages in de geschiedenis van televisie.


8. I love Lucy

I Love Lucy was de populairste serie van zijn tijd. De show van I love Lucy is uitgezonden tussen 1951 en 1957. Het verhaal draait om Ricky Ricardo, de bandleider van de Copacabana, en zijn vrouw Lucy.


Zie hier de Top 25 beste TV-series 2022.


7. Saturday Night Live

Saturday Night Live is ongetwijfeld één van de beste tv-shows aller tijden. Sinds 1975 loopt deze comedy show op NBC!


6. De Sopranos

De Sopranos is één van de meest iconische meesterwerken van de moderne tijd. Het verhaal draait om Tony Soprano, een gangster die balans tussen werk en privé probeert te behouden. De serie liep zes seizoenen tussen 1999 en 2007.


Top 5: Beste TV Shows aller tijden


5. Seinfield

De sitcom van van Jerry Seinfield zorgt dat eenvoudige onderwerpen zoals een gekreukt shirt, wachten op een tafel in een restaurant en op zoek naar een auto, veranderen in komische situaties. Seinfield is uitgezonden op NBC tussen 1989 en 1998.


4. Game of Thrones

Dit is één meest succesvolle shows aller tijden HBO. Game of Thrones gaat over vijf koninkrijken die vechten voor de troon.


Top 3: Beste TV Shows aller tijden


3. The X-files

De X-Files was negen seizoenen te zien tussen 1993 en 2002 op Fox. Dit netwerk bracht ook het tiende seizoen in 2016 en het 11e seizoen in januari 2018 uit. De serie over twee FBI-agenten die paranormale zaken onderzoeken.


2. Breakin Bad

Breaking Bad was te zien tussen 2008 en 2013. De serie vertelt het verhaal van een leraar scheikunde die meth kookt en verkoopt.


1. Friends

Het is al weer 15 jaar geleden dat de laatste aflevering van Friends op NBC is uitgezonden. Vandaag de dag levert de serie nog steeds honderden miljoenen dollars genereren op vanwege de vele herhalingen. De sitcom draait om zes vrienden die in New York wonen. De laatste aflevering is op 6 mei 2004 door meer dan 52 miljoen mensen bekeken.