Ga je droom achterna en bezoek een wedstrijd in de NBA

0
Ga je droom achterna en bezoek een wedstrijd in de NBA
Ga je droom achterna en bezoek een wedstrijd in de NBA

Veel sportliefhebbers hopen ooit een voetbalwedstrijd in de Engelse Premier League te kunnen bezoeken. Of wat dacht je van een spannende strijd in de race voor een olympische medaille?

Naast deze twee voorbeelden is er nog een wereldberoemde sportwedstrijd, waar menig liefhebber ooit eens bij zou willen zijn.


Lees hier ->>> meer over basketbal en hier ->>> meer over vakantie op deze website.


We hebben het over basketbal. En dan in Amerika welteverstaan. Grote sport iconen als Michael Jordan, Shaquille O’Neal speelden er hun legendarische wedstrijden. Tegenwoordig zijn er meer dan genoeg andere sporters die in de NBA spelen. En jij kunt daar gewoon bij zijn. Dus ga je droom achterna en scoor NBA tickets


Wat is de NBA?

Voor het geval je onder een steen hebt geleefd, leggen we je het nog een keertje uit. De NBA, National Basketball Association, is één van de grootste sportcompetities in de wereld.

Daarnaast gaat hier misschien wel het meeste geld van alle sporten in om. Het is een competitie, bestaande uit 30 teams, waar uiteindelijk een grote winnaar uitkomt. Op dit moment zijn de Milwaukee Bucks de titelverdediger, daar zij vorig jaar de finale van de play-offs wisten te winnen van de Phoenix Suns.


Aanschouw de grote sterren van het moment

Voor voetballiefhebbers is het een droom om spelers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ooit in het echt te zien spelen. Voor liefhebbers van basketbal is dit natuurlijk niet anders. Heb jij er altijd van gedroomd legendes in levende lijve te zien spelen?

Wat te denken van een wedstrijd van de Los Angeles Lakers, waar je LeBron James kunt zien vlammen? Of wil je liever Stephen Curry van de Golden State Warriors zien dunken? Het zijn momenten om nooit te vergeten en typisch van die dingen die je misschien ooit tegen je kleinkinderen gaat vertellen.


Combineer een wedstrijd met een citytrip

Eén van de grote voordelen van een bezoekje aan een NBA wedstrijd, is dat je deze kunt combineren met een citytrip. Breng jij bijvoorbeeld een bezoekje aan de New York Knicks, dan ben je in principe al in New York. En waarom zou je dat niet direct de tijd nemen om deze geweldige stad te ontdekken? 

Loop over het wereldberoemde Times Square en breng zeker een bezoekje aan het Vrijheidsbeeld. Een bezoek aan New York is een ongekende ervaring, waarbij het lijkt alsof je in een film terecht bent gekomen.

Bezoek het Empire State Building, neem een kijkje bij het monument van de 9/11 ramp en aanschouw het prachtige Broadway. Uiteraard is het belangrijkste de NBA wedstrijd die je gaat bezoeken, maar wat te denken van de rest?


Oog in oog met jouw idool

Je hebt in dit artikel gelezen over de mogelijkheid op tickets voor een levensechte NBA wedstrijd. Een ervaring die elke basketbal liefhebber een keer in zijn leven moet meemaken. Het zijn van die dingen waar je achteraf spijt van krijgt als je het niet doet.

Natuurlijk is een vliegticket en een kaartje aan de prijs voor een kort weekendje Amerika. Dus waarom combineer je het niet direct met een gave trip? Een trip om nooit te vergeten, aangezien jij misschien wel oog in oog komt te staan met een van jouw grote idolen.


Zie hier de Top 10 meest duurzame steden van Nederland 2023.


Geef een reactie