Hoe Bitcoinbetalingen accepteren in een fysieke winkel

0
Hoe Bitcoinbetalingen accepteren in een fysieke winkel
Hoe Bitcoinbetalingen accepteren in een fysieke winkel

Hoe Bitcoinbetalingen accepteren in een fysieke winkel

Bitcoin (BTC) werd groot gemaakt door degenen die erin geloofden, en de toekomst ervan is sterk afhankelijk van mensen die deze erfenis voortzetten – het grote publiek.

In crypto-land zou de realiteit zijn dat je met Bitcoin een kopje koffie koopt in een plaatselijke winkel. Het goede nieuws is dat veel bedrijven over de hele wereld geld zonder grenzen zijn gaan accepteren.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Met de toegenomen adoptie van Bitcoin en het potentieel voor een hoog rendement op kapitaalinvesteringen, willen huidige ondernemers Bitcoin adopteren: als betaling voor hun diensten van Eagle Eye. Als u van plan bent om in Bitcoin te investeren, kunt u ook investeren in een betrouwbaar handelsplatform zoals Nerdynator.

Het Bitcoin-ecosysteem omvat momenteel veel spelers die een veilige locatie bieden om Bitcoin en andere cryptovaluta op te slaan. Het risico van het aanhouden bij een onbetrouwbare aanbieder is echter reëel en kan ertoe leiden dat u uw Bitcoin voorgoed kwijtraakt.

De vereisten voor het accepteren van Bitcoin


Bitcoinportefeuille

Dit is hetzelfde als uw zakportefeuille, waarin u uw geld bewaart. Het verschil is dat het digitaal is en Bitcoin bevat. Onthoud als ondernemer dat de Bitcoin-portemonnee alleen BTC kan aannemen.

Met verschillende portefeuillediensten kunnen gebruikers verschillende cryptovaluta opslaan met behulp van hun adres. Deze portefeuilles zijn beveiligd met een wachtwoord en gebruiken privésleutels als enige manier om toegang te krijgen tot fondsen.


Bitcoinadres

Elke Bitcoin-portefeuille heeft een openbaar adres dat specifiek is voor uw portefeuille en kan worden gedeeld met anderen om betalingen te accepteren. Deze portefeuilles kunnen het Bitcoinadres ook omzetten in een scanbare QR-code die in winkels kan worden getoond.

De technologie laat echter geen annulering of terugboeking toe als u een transactie verricht naar het verkeerde adres met niet-ondersteunde valuta. Het is onmogelijk om een terugbetaling te vragen voor BTC-transacties, omdat Satoshi Nakamoto geen klantenservice inhuurde voordat hij verdween.

De privésleutel is het wiskundige pad naar uw Bitcoin-reserve. Als u uw private sleutels kwijtraakt, verliest u de toegang tot uw portemonnee. Hoewel elke Bitcoin-portefeuille een unieke privésleutel heeft, laten digitale portefeuilles gebruikers vaak inloggen met wachtwoorden. In beide gevallen is een reservekopie van deze informatie essentieel en moet u deze opslaan op andere apparaten, zoals USB-sticks.


Alles wat u nodig hebt om Bitcoin te accepteren

Nadat u vertrouwd bent geraakt met de basisvereisten voor het houden en opslaan van Bitcoin, neemt u nog een paar stappen om een bedrijf op te zetten dat BTC-betalingen aanneemt. Doe uw onderzoek en zoek naar platforms en diensten die voldoen aan de regelgevingsbehoeften van uw bedrijf.


Controleer de plaatselijke voorschriften

Voordat u reclame maakt dat uw bedrijf Bitcoin accepteert, moet u de regels in uw omgeving controleren. Bitcoin nemen in niet-toegestane rechtsgebieden kan ernstige juridische gevolgen hebben, variërend van hoge boetes tot gevangenisstraf.


Ken de portefeuilleopties

Het is eenvoudig om een nieuwe Bitcoin-portemonnee aan te maken. Cryptocurrency-uitwisselingen behoren tot de meest voorkomende platforms voor een Bitcoin-portemonnee. Bedrijven kunnen ook toonbankmachines kopen om Bitcoin-betalingen via creditcards te accepteren.

Waar u zich bewust van moet zijn

Vanwege de hoge prijsvolatiliteit moet elk bedrijf kopieën van facturen opslaan met de Bitcoinprijs op het moment van de transactie. En dit zal helpen om uw “ware” inkomen te volgen.

De lokale jurisdictie heeft grote invloed op de belasting op Bitcoin-transacties. De Verenigde Staten, bijvoorbeeld, beschouwen Bitcoin als eigendom en zullen het anders belasten dan een locatie die het als valuta beschouwt.

Momenteel loopt Portugal voorop op dit gebied: sinds 2018 mogen burgers belastingvrij handelen in cryptovaluta. Doe uw onderzoek voordat u Bitcoinbetaling in uw bedrijf introduceert.


 

Geef een reactie