Moet u in Bitcoin investeren?

0
Moet u in Bitcoin investeren?
Moet u in Bitcoin investeren?

Moet u in Bitcoin investeren?

Vraagt u zich af of u moet investeren in Bitcoin? Hier zijn enkele redenen waarom u in deze crypto-activa zou moeten investeren.

Verrassend genoeg vragen veel mensen zich regelmatig af of ze al dan niet in Bitcoin moeten investeren, zelfs nu de markt instort en velen geld verliezen. Dat is begrijpelijk, aangezien elke investering onvermijdelijk risico’s met zich meebrengt die niet iedereen kan dragen.

De waarheid over Bitcoin is dat dit een van de beste tijden is om erin te investeren. Maar hoewel de markt door de huidige situatie mogelijkheden biedt voor particulieren om de activa te kopen, geloven veel deskundigen uit de sector dat Bitcoin zijn piek nog niet heeft bereikt.

Eind 2008 creëerde een programmeur of een groep programmeurs onder het pseudoniem “Satoshi Nakamoto” de eerste cryptovaluta, Bitcoin. Helaas werd het digitale goed in deze periode niet algemeen aanvaard of vertrouwd. Helaas beginnen de meesten van hen spijt te krijgen van hun keuzes. Waarom? Ze geloven dat ze een unieke kans hebben gemist.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Waarom u zou moeten overwegen in Bitcoin te investeren

Cryptovaluta, zoals Bitcoin, zijn digitale activa die vergelijkbaar zijn met traditioneel geld, maar met belangrijke verschillen. Zij gebruiken bijvoorbeeld peer-to-peer verrekeningstechnieken om banktransactiekosten te vermijden. De munten zijn ook niet in fysieke vorm verkrijgbaar. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom u zich zou moeten aansluiten bij andere Bitcoin-beleggers:

Bitcoin wordt wereldwijd geaccepteerd.

Bitcoin wordt alom beschouwd als de valuta van de toekomst, met miljoenen gebruikers wereldwijd in 2022, Bitcoin prijsvoorspelling. Volgens schattingen van trending topics zullen tegen 2021 108 miljoen mensen Bitcoin bezitten. Uit een grafiek van statista.com blijkt dat er momenteel ongeveer 83 miljoen portefeuilleadressen zijn, en volgens sommige schattingen zijn er 400.000 dagelijkse Bitcoingebruikers en 53 miljoen traders. Miljoenen mensen bezitten nu Bitcoin, dat sneller wordt overgenomen dan het internet in 1998.

Bitcoin staat nog in de kinderschoenen.

Bitcoin staat nog in de kinderschoenen en er komen voortdurend nieuwe munten op de markt. Prijs- en volatiliteitsveranderingen als gevolg van deze nieuwigheid kunnen kansen bieden voor enorme winsten. Ook kunnen deskundigen soortgelijke initiatieven, zoals Metaverse, NFT’s en diverse gedecentraliseerde financiële systemen, bouwen op blockchaintechnologie.

Vanwege de vele mogelijkheden die de Metaverse biedt, doen grote bedrijven zoals Facebook en Microsoft er actief onderzoek naar.

Beperkt aanbod

Elk goed met een beperkte voorraad moet waardevol zijn. De totale voorraad Bitcoin bedraagt ongeveer 21 miljoen, en mijnwerkers kunnen in de toekomst niet in een voorspelbaar tempo meer munten creëren. Dit zorgt ervoor dat er geen overaanbod is dat de prijs zou kunnen beïnvloeden of zelfs verpletteren. Er zijn er momenteel meer dan 19 miljoen in gebruik.

Omdat het netwerk wereldwijd verdeeld is over duizenden nodes (computers) en miljoenen gebruikers, zijn er geen verantwoordelijke derden nodig. Om een aandeel te hebben in deze beperkte munt, klik hier immediate revolution 360. Omdat Bitcoin open-source en transparant is, kan iedereen bijdragen aan de ontwikkeling ervan, inclusief het maken van meerdere Bitcoin-softwareclients.

Weerstand tegen inflatie

In tegenstelling tot andere wereldvaluta die door overheden worden gecontroleerd, is Bitcoin immuun voor inflatie. Bovendien is het blockchain-systeem oneindig, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw Bitcoins hun waarde verliezen.

De laatste jaren is inflatie meer dan een rage. De wereldwijde economische markten zien een geleidelijke stijging van de inflatietarieven, voornamelijk als gevolg van de internationale reactie op de pandemie.

Men zou kunnen stellen dat Bitcoin een meer “inflatiebestendig” actief is. Bitcoin wordt vaak beschouwd als een veilige inflatiehedge omdat het de snelste en bekendste cryptovaluta is. We kunnen het zelfs beschouwen als een uitstekende gouddekking. Hoewel het een volatiel soort valuta is, staat de prijs ervan hoger dan welke waardemeter of traditioneel geld dan ook.


Slotopmerkingen

Bitcoin is een van de beste grondstoffen om in te investeren. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat het de grote gecentraliseerde munten zal destabiliseren, heeft het de monetaire sector sinds zijn oprichting in 2009 veranderd. Bovendien hebben zijn machines aanzienlijke vooruitgang mogelijk gemaakt op het gebied van gedecentraliseerde financiering (De-Fi) en helpt het niet-bancaire kopers in afgelegen gebieden met lage inkomens.


 

Geef een reactie