Onze gids voor het vinden van de beste online sportspellen voor jou

Onze gids voor het vinden van de beste online sportspellen voor jou
Onze gids voor het vinden van de beste online sportspellen voor jou

Onze gids voor het vinden van de beste online sportspellen voor jou

Nederlanders spelen graag een spelletje online. Het maakt daarbij niet eens uit of het op een Xbox, Playstation, computer of mobiele telefoon is, want in de meeste huishoudens zijn verschillende apparaten en consoles die gebruikt kunnen worden om te gamen.

Met het enorme aanbod aan spelletjes is het wel lastig om de beste games te kunnen vinden. Daarom hebben we een korte gids gemaakt om de beste online sportspellen te vinden zodat je direct kunt beginnen met spelen.


Lees hier ->>> meer over games op deze website…


Gratis of niet?

Er zijn veel spellen die je direct gratis kunt spelen. Dat lijkt geweldig, maar in veel van deze games zit veel reclame verwerkt, waarbij je de meeste reclames niet eens meer over kunt slaan.

Om de ervaring te verbeteren, kun je vaak beter kiezen voor een betaald spel of een gratis spel waarbij je een paar euro betaalt om de reclames uit te schakelen. Het laatste doe je uiteraard pas wanneer je zeker weet dat het een spel is dat je graag wilt spelen.


Vraag het je vrienden eens

Aangezien veel mensen dagelijks sportspellen spelen, is de kans groot dat jouw vrienden ook een aantal aanraders hebben. Uit ervaring weten we dat dit beter werkt dan reviews en recensies online.

Grote kans dat je direct uitgenodigd wordt door een van je maten om daar samen een spel te gaan spelen, waardoor je het sportspelletje eerst eens rustig kunt bekijken en proberen voordat je het zelf koopt.


Waar wil je eigenlijk spelen?

Ben je veel onderweg of zit je juist grote delen van de dag thuis op de bank? Pas je keuze hier vooral op aan. Veel spelletjes kun je bijvoorbeeld gewoon via je mobiele telefoon spelen, waar je andere spellen uitsluitend op een computer of console kunt spelen.

Uiteraard zijn er sportspellen die je crossplatform kunt spelen, zoals FIFA. Speel je sportspelletjes op goksites, dan kun je deze ook zowel via een computer als een mobiele telefoon spelen op hetzelfde account.


Hardcore grinder of casual speler?

Bij het maken van een keuze is er nog een factor die van groot belang is. Ben jij iemand die graag vanaf nul start en urenlang bouwt, speelt en handelt om ervoor te zorgen dat je een imperium of superteam kunt maken?

Of ben je meer een casual speler die af en toe inlogt om wat wedstrijden te spelen en verder nergens tijd voor heeft of neemt? Zorg er altijd voor dat je een spel kiest dat bij je past.


Een aantal suggesties om mee te starten

Om het je makkelijker te maken een leuk sportspel te vinden, hebben we hieronder een aantal suggesties geplaatst.

Formule 1

In Formule 1 ga je zelf het circuit op en rijd je de races, inclusief complete klassementen en toernooien als je dat wilt.

Geef de moed niet te snel op: de besturing is in eerste instantie altijd even wennen voor nieuwe spelers. Wanneer je het schakelen en de ideale lijn onder controle hebt, wordt het al een stuk leuker en vooral bijzonder spannend.

FIFA

De meeste mensen zijn inmiddels wel bekend met FIFA en dan met name Ultimate Team waarin je zelf je droomteam maakt.

Voltooi uitdagingen, handel, doe Squad Building uitdagingen en maak je klaar om je Weekend League in te gaan om je kwaliteiten echt op de proef te stellen.

Free Style 2

Free Style 2 is meer voor de casual speler en hier gaat het om straatbasketbal. Een vermakelijk spel met een lage drempel en waarin meer dan genoeg te trainen en oefenen is om je tegenstanders volledig te verbluffen en er met de winst vandoor te gaan.

Fall Guys

Is Fall Guys een sportspel? Volgens de meeste spelers wel en wanneer je ziet hoeveel je rent, duikt, springt en andere spelers omver probeert te trekken om de felbegeerde cup te pakken, dan gaat het toch zeker om een flinke inspanning.

Fall Guys is nog altijd razend populair en gezien de korte matches is het een leuk spel voor de casual speler die gewoon even wat spelletjes wil spelen zonder direct een complete nacht door te halen.