“Waar heb je die tas vandaan?” Tassen, tips en trends

0
"Waar heb je die tas vandaan?" Tassen, tips en trends

“Waar heb je die tas vandaan?” Tassen, tips en trends

Een veel gestelde vraag is: “Waar heb je die tas vandaan?”. Nu de herfst ten einde loopt kijken we naar tassen & trends voor het voorjaar van 2023.

Naast een tas kopen voor je zelf is het ook altijd een goed idee om een tas weg te geven zoals de relatiegeschenken hieronder laten zien. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over mode op deze website…


“Waar heb je die tas vandaan?” Tassen, tips en trends

Een tas is essentieel en het ontwerp en de stijl die je kiest, is afhankelijk van de omstandigheden en je persoonlijke voorkeur.

Als je liever alles bij de hand hebt, zul je blij zijn te ontdekken dat de tassen van dit seizoen groot genoeg zijn om al je paperassen op te bergen. De drie tassen trends voor 2023 zijn…


1. De bonte textuur

De bonte textuur
De bonte textuur

Het draait om gezellig en warm en we zien ‘de bonte tas’ in combinatie met de ‘bonte winterjas’. De pluizige tassen waren al overal op de catwalks te zien, zowel bij Fendi als Loewe.

Deze stijl is dit seizoen beschikbaar in alle tasontwerpen, van portemonnees tot clutches. Mix en combineer een tas van imitatiebont met andere stoffen zoals en jas van leer, een shirt of een prachtige kasjmier trui.


Grafische prints

Tas met eigen print
Tas met eigen print

Op de catwalks waren er ook volop designertassen met bijzondere prints te zien. Denk bijvoorbeeld aan de eigenzinnige ontwerpen van zowel Prada als Gabriela Hearst.

Naast de designertas met print is het natuurlijk ook goed mogelijk om je eigen ‘look & feel’ te creëren door gebruik te maken van je eigen ontwerp.

Deze tassen kun je in grotere en kleinere oplages laten printen, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo. Ze zijn daarmee ook een mooi cadeau als relatiegeschenk.


Luxe rugzakken

Prada: luxe rugzakken
Prada: luxe rugzakken

De beste rugzakken zijn praktisch en vereisen geen concessies aan stijl en nu zijn ze slanker dan ooit.

Inmiddels hebben de topdesignerrugzakken ook hun intrede gedaan op de catwalks, met prachtige, elegante en tijdloze designs van Prada, Ulla Johnson en Gabriela Hearst.

Ga bijvoorbeeld voor een strakke look en combineer je nieuwe rugzak met een stijlvolle trenchcoat


Geef een reactie