Top 10 grootste ergernissen van vliegtuigpassagiers

Top 10 grootste ergernissen van vliegtuigpassagiers
Top 10 grootste ergernissen van vliegtuigpassagiers

Grootste ergernissen van vliegtuigpassagiers

Wat u niet wilt dat u geschied, doe dat ook een ander niet! Zo simpel is het als het gaat over de grootste ergernissen tijdens het vliegen. Lees meer..


Lees hier ->>> meer over vliegtuigen op deze website.


Top 10 grootste ergernissen van vliegtuigpassagiers


10. Klappen bij landing

Wordt wel minder gelukkig, maar er zijn nog steeds van die achterlijke medelanders die denken dat de piloot een vrijwilliger is.


9. Turbulentie bij landing

Ben je er bijna, denk je alles te hebben overleefd, krijg je nog ff een paar heerlijke hartverzakkingen vanwege de turbulentie.


8. Vieze toiletten en kranen

Er lopen zoveel stewardessen rond, is het nou zo moeilijk om af en toe ergens een doekje overheen te halen?


6. Te weinig armleuningen

Je hebt van die mensen die toch echt menen dat ze recht hebben op twee armleuningen. Kunnen ze ook niet op je boardingpass zetten op welke leuning je recht hebt?


6. Ruimtegebrek zoals je knieƫn in je stoel voor je

Als je wat groter bent, zit je vaak al klootte. als de passagier voor je dan ook nog eens zijn stoel naar achter gooit, is het helemaal feest.


5. Snurken

Hoort bij de geluiden, maar dit is monotoon en in een aantal gevallen zeer luid. Wederom om de stewardessen om de persoon in kwestie even terecht te wijzen?


4. Geen ruimte voor de handbagage

Al die f#@ckers voor je die hun net iets te grote tassen weer eens te lomp in de kastjes hebben gesmeten zodat jij 10 meter verderop je bagage pas kwijt kan. Strompelend langs al die ander passagiers om de boel op te bergen en weer extra vertraging bij het uitstappen.


3. Jengelende kinderen en luidruchtige passagiers

Houd je kop toch eens… We zitten met zijn allen in een kleine ruimte en de het geluid kan niet ontsnappen!


2. De temperatuur

Veel mensen in een kleine ruimte produceren allemaal lichaamswarmte. Is het nou zo moeilijk om die airco twee graden lager te zetten.


1. Zweetgeuren

Het is toch niet meer dan normaal dat voordat je naar het vliegveld vertrekt een douche of bad te nemen? Men zou ook gewoon wat deodorant kunnen gebruiken. Zouden de lieftallige stewardessen niet gewoon een geurproef moeten kunnen doen en als mensen zich weigeren te laten opfrissen hen de toegang tot het vliegtuig te ontzeggen?


Zie hier de top 25 beste vliegvelden ter wereld 2021.