, , , ,

Verschillende manieren om cryptocurrencies in Europa te verhandelen

Verschillende manieren om cryptocurrencies in Europa te verhandelen

Verschillende manieren om cryptocurrencies in Europa te verhandelen

Cryptocurrency-activa zijn onlangs minder populair geworden dan voorheen, vooral omdat ze bijna twee derde van hun marktkapitalisatie hebben verloren. Dit betekent echter niet dat er geen mogelijkheden zijn om te vangen in de crypto-sfeer.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website…


Verschillende manieren om cryptocurrencies in Europa te verhandelen

Ethereum is de tweede meest populaire cryptocurrency na bitcoin

Ethereum is de tweede meest populaire cryptocurrency na bitcoin

Bearish handelaren kunnen nog steeds shortposities innemen door CFD’s op cryptocurrencies te verhandelen, en bullish handelaren kunnen ook longposities innemen als ze denken dat de prijs nog steeds zal stijgen.

Hoe dan ook, cryptomarkten zijn zeer speculatief, waardoor ze zowel rijk aan kansen als slightly riskanter zijn dan gemiddeld.


Is het toegestaan om cryptocurrencies in Europa te verhandelen?

De EU heeft gewerkt aan het bieden van een kader voor het reguleren van cryptocurrencies op een uniforme manier in de hele unie. De set regelgeving staat bekend als de Markets in Crypto Assets Regulation, of MiCA.

In de meest recente wetgevingstekst van dat kader heeft de EU geen proof of work of bitcoin verboden, wat betekent dat cryptomarkten in alle EU-landen functioneel en operationeel blijven.


Hoe kunt u cryptocurrencies verhandelen in Europa?

Als u cryptocurrencies in Europa wilt verhandelen, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Hieronder lichten we er een aantal uit.

  • Cryptocurrencies kopen van crypto-uitwisselingen. Er zijn verschillende crypto-uitwisselingen in Europa die nog steeds operationeel zijn. Om dit te doen , heb je een portemonnee nodig en om geld te storten. Deze methode heeft nadelen, zoals de hoge transactiekosten, naast de kans op hacking of fraude.
  • Aandelen kopen van bedrijven die in dit domein werken. U kunt aandelen kopen van blockchain-bedrijvenen andere bedrijven die betrokken zijn bij cryptohandel zoals Binance, via een makelaar zoals NAGA die u de mogelijkheid biedt om echte aandelen / aandelen te verhandelen. Met deze methode heb je een ander type belichting. In plaats van actual cryptocurrencies te bezitten, bezit u shares van bedrijven die vaak goede financiën achter de rug hebben in hetzelfde domein.
  • U kunt handelen in cryptocurrency CFD’s. Sommige brokers bieden u ook de kans om crypto CFD’s te kopen en verkopen, zoals Bitcoin CFD’s, of Ether CFD’s, onder anderen. Deze methode is kosteneffectiever en sneller dan andere benaderingen en biedt u dezelfde blootstelling aan prijzen van crypto-activa.

Ethereum lijkt te consolideren na een daling


Toegang tot cryptocurrency-markten in Europa

Zelfs als u onervaren bent in het verhandelen van cryptocurrencies, zijn er manieren om te profiteren van kansen in die markt. U kunt dit doen door de kopieerhandelsfunctie van sommige makelaars te gebruiken.

Beginners kunnen deze service gebruiken om de transacties van meer ervaren handelaren te kopiëren. U kunt meestal naar de prestaties van elke handelaar kijken en degene kiezen die op de meest ideale manier bij uw handelsstrategie past.

Meestal moet u echter een percentage van de winst betalen aan de handelaar wiens transacties u kopieert.

Samenvatting

De cryptocurrency-markten zijn gekelderd, maar ze bieden nog steeds belangrijke speculatieve instrumenten.

U kunt die instrumenten in beide richtingen verhandelen met een betrouwbare makelaar die crypto-CFD’s aanbiedt, evenals een overvloed aan andere activaklassen, zoals NAGA.


RISICOWAARSCHUWING: “Derivaten zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 88,11% van de retailbeleggers verliest geld bij het verhandelen van derivaten bij deze aanbieder. Dit is geen beleggingsadvies.”


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie