, ,

Wat zijn de grootste huizensites? een top 10

Wat zijn de grootste huizensites? een top 10

Wat zijn de grootste huizensites? En nou niet in koor roepen: Funda! Nee, laat je verassen, want er zijn naast Funda en Jaap ook vele andere sites die een mooi overzicht laten zien van woningen, zowel huur als koop. Kijk dus even naar het artikel: Wat zijn de grootste huizensites?

Wat zijn de grootste huizensites? een top 10

Wat zijn de grootste huizensites? een top 10

Wat zijn de grootste huizensites? een top 10

 

1. Huizenzoeker.nl

Aantal woningen on-line: bijna 250.000

Huizenzoeker verzamelt informatie van diverse huizensites, zodat het aanbod niet uniek is. Zo komen ze wel tot het grootste aanbod in huizensite land. Het gaat hier om het aanbod van koop en huur huizen van alle grote huizensites en makelaarsites.

Website: huizenzoeker.nl

2. Funda

Aantal woningen on-line: bijna 240.000

Funda werkt samen met de brancheverenigingen NVM, Vastgoedmanagement Nederland, VBO Makelaar en VastgoedPRO en heeft met deze verenigingen afspraken gemaakt over de kwaliteitseisen over de informatie die hun leden op Funda tonen.

Website: Funda.nl

3. Jaap

Aantal woningen on-line: over de 210.000

Jaap laat het aanbod zien van NVM-makelaars, maar indexeert ook woningen van makelaarorganisaties als VastgoedPRO en VBO en particulier aanbod. Als particulier kun je via de site ook zelf je huis verkopen of verhuren.

Website: jaap.nl

4. Miljoenhuizen.nl

Aantal woningen on-line: bijna 200.000

Geven aan dat ze meer woningen dan funda hebben, geven de prijsgeschiedenis per woning en zou de snelste woonsite zijn.

Website: miljoenhuizen.nl

5. Huislijn.nl

Aantal woningen on-line: 150.000

Huislijn toont woningen uit het woningaanbod van bijna 2500 makelaars over het hele land. Deze huizensite zet zich af tegen Funda en Jaap, door een compleet en uniek aanbod te garanderen, dat rechtstreeks van de makelaars komt. De website is overzichtelijk en heeft een blog met leuke artikelen. Per woning kunt u een video bekijken. In de praktijk zijn dit gewoon foto-slides, maar het is een leuke toevoeging.

Website: huislijn.nl

6. Zoekallehuizen.nl

Aantal woningen on-line: bijna 100.000

Zoek alle huizen verzamelt ook weer aanbod van diverse sites

Website: zoekallehuizen.nl

7. RE/MAX

Aantal woningen on-line: 96.000 makelaars in 95 landen

RE/MAX is een internationale huizenzokers-website. Je kan woningen vinden in Europa, Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Caraï bisch gebied, Afrika, Azië en het gebied rond de Stille Oceaan. H.

Website: remax.nl

8. Huizenvinder.nl

Aantal woningen on-line: 62.000

Ook de website van huizenvinder struint het internet af op zoek naar gegevens van andere huizensites. Wel kunt je er ook je eigen woningadvertentie gratis plaatsen.

Website: huizenvinder.nl

9. Niki

Aantal woningen on-line: bijna 10.000 nieuwbouw-woningen en ruim 20.000 nog te bouwen woningen

Nik is je partner als je op zoek bent naar een nieuw en eigen huis in de toekomst. Je ziet hier de nieuwbouwwoningen en een mogelijkheid om ook kavels te bekijken.

Website: niki.nl

10. Vbo.nl

Aantal woningen on-line: ruim 20.000

VBO is de zgn. branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs in onroerende zaken. De is het aanbod van de ruim 100 aangesloten makelaars.

Website: vbo.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie