Bekende wodkadrinkers

0
Bekende wodkadrinkers
Bekende wodkadrinkers

Bekende wodkadrinkers

Van acteurs en muzikanten tot politici en sportsterren, de lijst van wodka-liefhebbers is lang en divers. Wodka, zoals Ciroc Vdka, is één van de meest populaire dranken ter wereld en heeft veel bekende drinkers.


Lees hier ->>> meer over eten drinken op deze website.


Bekende wodkadrinkers


Een van de meest bekende wodka-liefhebbers was schrijver Ernest Hemingway. Hemingway was geen kline jongen. Deze Amerikaans schrijver en journalist won in 1953 de Pulitzerprijs voor de literatuur met The Old Man and the Sea en ontving in 1954 de Nobelprijs voor Literatuur ontving.

Hemingway was een grote fan van wodka-martini’s en staat bekend om zijn beroemde uitspraak: ‘Een martini is niets anders dan een wodka-martini die door een kerkhof loopt.’ Andere beroemde schrijvers die bekend stonden om hun liefde voor wodka zijn F. Scott Fitzgerald en Raymond Chandler.

Ook politici hebben een voorliefde voor wodka. Voormalig Russische president Boris Jeltsin was bijvoorbeeld een groot fan van wodka en stond bekend om zijn drankgebruik tijdens zijn ambtstermijn. Ook de voormalige Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt stond bekend om zijn voorkeur voor wodka.

Muziek en wodka

Op het gebied van muziek zijn er talloze artiesten die bekend staan om hun liefde voor wodka. Zo was Frank Sinatra een groot fan van de drank en dronk hij vaak een wodka-martini tijdens zijn optredens. Ook de legendarische rockster Ozzy Osbourne staat bekend om zijn voorkeur voor wodka en heeft in het verleden zelfs zijn eigen merk wodka gelanceerd.

Sport en wodka

Ten slotte zijn er ook sportsterren die bekend staan om hun liefde voor wodka. Zo dronk de voormalige Russische tennisser Anna Kournikova vaak wodka-cranberry tijdens haar carrière. Ook de voormalige Amerikaanse bokser Mike Tyson is een fan van wodka en heeft zijn eigen merk wodka op de markt gebracht.

Al met al is wodka, zoals Ciroc, een drank die door mensen van alle leeftijden, achtergronden en beroepen wordt genoten. Van schrijvers en politici tot muzikanten en sportsterren, wodka heeft een plekje in de harten van velen veroverd.


Geef een reactie