Oermoeder komt van andere planeet (Annunaki filmpje…)

0

Oermoeder komt van andere planeet (Annunaki filmpje…)

Of God bestaat? Daar willen wij van Dutch Multimedia ons niet tegenaan bemoeien. Wel zijn we benieuwd of de buitenaardse Annunaki ons weer eens komen bezoeken. De laatste keer dat ze hier waren hebben ze de mens op de wereld gezet. Spannend om te veronderstellen dat ze onze voorouders zouden kunnen zijn…

Dat staat gegrift in vreselijk oude kleitabletten van de Sumeriërs. Dit volk woonde ooit in het gebied tussen de Eufraat en de Tigris (het huidige Irak). Ze schrijven dat hun land werd bezocht door de Annunaki van de planeet Nibiru. Deze aliens hadden goud nodig om hun planeet te beschermen tegen hun zon, die op imploderen stond. Ze hebben toen een mannelijke aap met een vrouwelijke Annunaki gekruist en zo is de mens ontstaan. Bedoeld als ‘werkvolk’ om goud te delven voor de Annunaki.

Oermoeder komt van andere planeet

Geloof in de ‘mythe’
Steeds meer mensen geloven het verhaal en zien het als een alternatief bijbelverhaal. God is voor hen niets anders dan een term voor Annunaki ofwel: buitenaardse bezoekers. Voor hen verklaart de kruising tussen een Annunaki en een aap het ontstaan van de mens op aarde

Blijft er nog een belangrijke vraag over: Wie schiep de Annunaki?

Speculaties
Op Wikipedia vonden we nog dat Amitakh Stanford veel over Niburu en de Annunaki heeft geschreven. Zoals:

* Niburu was bevolkt door een superras van reptielen en werd bestuurd door een elitaire aristocratie.

* De aard van dit ras is kwaadaardig, bloeddorstig, verraderlijk, jaloers, overheersend, dominerend en woest. Ook zijn het kannibalistische vleeseters. Van de veroverde volkeren eisen ze offers van maagden.

* Niburu heeft ooit om zijn eigen zon gedraaid, net als de aarde nu. Deze zon heette ZAOS en is uitgedoofd.
Oermoeder komt van andere planeet
* Mind control en economische controle zijn concepten waar de Annunaki gebruik van maken.

* Genetische manipulatie wordt gebruikt om controle te handhaven. Zo hebben ze een soort gecreëerd die specifiek is voor het veroveren, spioneren en onderdrukken van veroverde rassen, de zogenaamde ‘Ducaz’.

Oermoeder komt van andere planeet, annunaki

* De Annunaki hebben ook de mens gecreëerd, de mens was bedoeld als ‘werkvolk’ en stond ten dienste van de Annunaki. Het is de Annunaki volgens Stanford (en ook andere publicisten over dit onderwerp) niet gelukt de mens dom te houden. De mens (die een kruising zou zijn tussen een mannelijke aap en een vrouwelijke Annunaki) heeft kennis verworven. In de bijbel kennen we dit verhaal als het verhaal van Adamen Eva die eten van de boom van kennis. De slang die voorkomt in het bijbelse verhaal zou de God Enki zijn, die de mens de kennis deed verwerven. Door het verwerven van kennis ging de mens te zeer op Annunaki lijken, waarna ze niet meer nuttig was als werkvolk en uit het paradijs (de tuin van Eden, waar de Annunaki leefden) verdreven werd.

* Nog een ras dat afstamt van de Annunaki, noemt Stanford de zogenaamde ‘Vulturites’. De Vulturites en de Ducaz zijn sinds lange tijd vijanden van elkaar. Afstammelingen van deze twee gecreëerde rassen zijn nu op Aarde en strijden onder elkaar voor de totale macht. Deze afstammelingen hoeven zich er niet van bewust te zijn dat ze een buitenaardse oorsprong hebben.

Annunaki Clay Face
Annunaki Clay Face

Don’t watch this film:

http://youtu.be/5ReHCCCdWgU

Geef een reactie