Top 10 hoogst gewaardeerde games aller tijden

0
The Last of Us (2013) - Top 10 hoogst gewaardeerde games aller tijden
The Last of Us (2013) - Top 10 hoogst gewaardeerde games aller tijden

Hoogst gewaardeerde games aller tijden

Terwijl gamers zich onderdompelen in hun gekozen platforms om de beste games van het jaar tot nu toe te ervaren, blijft de lijst van de beste games aller tijden voortdurend veranderen. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over games op deze website.


Top 10 hoogst gewaardeerde games aller tijden

Bron: www.fandomwire.com


10. Super Mario Bros. (1983)

Het oudste spel op deze lijst, Super Mario Bros., heeft tientallen generaties overleefd sinds de release ervan. Dit klassieke spel heeft de afgelopen 40 jaar de gaminggemeenschap nooit verlaten.

Spelers hebben genoten van het zijwaarts scrollende avontuur, waarbij ze als Mario alleen speelden of om beurten met een vriend als Luigi. Het daagde spelers uit om obstakels te ontwijken, vijanden te verslaan en perfecte sprongen te maken.


9. Tetris (1985)

Het op een na oudste spel op deze lijst, Tetris, heeft mensen van alle leeftijden volledig verslaafd gemaakt aan het sorteren van vallende stenen in verschillende vormen en ontwerpen.

De eenvoudige gameplay van Tetris had een enorme aantrekkingskracht en werd zelfs op meer dan 70 verschillende systemen geporteerd, wat een Guinness Wereldrecord opleverde.


Zie hier de populairste games aller tijden – De top 10


8. The Witcher III: Wilde Jacht (2015)

The Witcher 3: Wild Hunt is een actie-RPG en het derde deel in de The Witcher-serie. Het biedt een meeslepende open wereld waarin spelers genieten van geweldige personages en uitstekende gevechten en RPG-elementen.

De RPG-systemen van Witcher 3 werden geprezen en zelfs de DLC’s werden hoog gewaardeerd.


7. GTA V (2013)

GTA 5 was revolutionair bij de release en voelt nog steeds modern aan, ondanks zijn leeftijd. Het biedt een allesomvattende ervaring, van spannende politieachtervolgingen tot overvallen in GTA Online.

De game blijft nieuwe spelers aantrekken en kreeg zelfs een Enhanced Edition voor de nieuwste consoles.


Zie hier de Top 10 landen met hoogste salaris voor software ontwikkelaars 2023.


6. Mass Effect 2 (2010)

Mass Effect 2 bracht de serie naar nieuwe hoogten met zijn meeslepende verhaal over familie en wraak.

Spelers herinneren zich dit hartverscheurende verhaal nog steeds met genoegen. De game verbeterde alle aspecten ten opzichte van het origineel, inclusief personages, verhaal en gameplay.


5. Minecraft (2011)

Als een van de best verkochte games aller tijden heeft Minecraft een enorme culturele impact gehad. Spelers hebben de vrijheid om te bouwen, graven en verkennen, waardoor het een van de best beoordeelde games blijft sinds de release.


4. Red Dead Redemption 2 (2018)

RDR 2 wordt beschouwd als een meesterwerk, met zijn diepgaande cowboy-ervaring die gamers blijft aantrekken. Het zet nog steeds de standaard voor open-wereldgaming, met zijn unieke sfeer en gameplay.


Zie hier de Top 10 verwachte console games in 2022.


3. God of War (2018)

God of War (2018) vernieuwde de franchise met een meeslepende singleplayer-campagne, geweldig acteerwerk en een diepgaand verhaal. Het bracht de serie naar nieuwe hoogten en eert tegelijkertijd het verleden.


2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)

Dit spel heeft de harten van gamers veroverd door zijn open benadering en vrijheid om de prachtige wereld in elke volgorde te verkennen. Het is een van de best verkochte games aller tijden.


1. The Last of Us (2013)

De game The Last of Us is een onvergetelijke game die spelers nog steeds bijblijft vanwege het huiveringwekkende verhaal en het sterke acteerwerk.

Het heeft recentelijk zelfs een succesvolle live-action bewerking gehad, met Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrollen als Joel en Ellie.

Deze lijst is gebaseerd op objectieve criteria, en hoewel er veel andere geweldige games zijn, kunnen er maar tien in deze selectie worden opgenomen. Gamers kunnen uitkijken naar nieuwe titels die in de toekomst mogelijk deze lijst zullen aanvullen.


Top 10 hoogst gewaardeerde games aller tijden

  1. The Last of Us (2013)
  2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)
  3. God of War (2018)
  4. Red Dead Redemption 2 (2018)
  5. Minecraft (2011)
  6. Mass Effect 2 (2010)
  7. GTA V (2013)
  8. The Witcher III: Wilde Jacht (2015)
  9. Tetris (1985)
  10. Super Mario Bros. (1983)

Geef een reactie