Top 10 redenen voor Microsoft Windows 11 kopen

Top 10 redenen voor Microsoft Windows 11 kopen
Top 10 redenen voor Microsoft Windows 11 kopen

Top 10 redenen voor Microsoft Windows 11 kopen

Eindelijk goed nieuws in deze toch wat lastige periode van Covid-19. Hoewel in deze blog het zeker niet over Covid-19 zal gaan, is dit wel de reden waarom Windows 11 zo ontzettend goed is geworden. Zoals je misschien wist, was Microsoft eerst niet van plan om een nieuwe versie uit te brengen, maar alleen nog updates te doen.

Echter de Covid-19 crisis heeft het gebruik van de computer, het internet en de manier van zakendoen volledig veranderd. Microsoft heeft met Windows 11 goed gekeken naar hoe mensen tegenwoordig werken. De top 10 redenen voor Microsoft Windows 11 kopen, volgt hier.


#1 Microsoft Windows 11 is sneller

Snelheid is cruciaal om lekker op de computer te werken. Door een aanpassing in hoe het geheugen werkt, kunnen veel gebruikte programma’s en zelfs bepaalde tabbladen sneller opstarten.


#2 Prettig werken met Microsoft Teams

Tijdens het thuiswerken zitten we veel in videovergaderingen. Dit is waar Microsoft Windows 11 echt nieuwe dingen toevoegt. Door Teams in de taakbalk te integreren werkt het veel prettiger.


#3 Nieuw interface

De nieuwe interface van Microsoft Windows 11 kan zelfs Mac gebruikers overhalen. Het is mooier en intuïtiever.


#4 Microsoft Windows 11 verbetert Start menu (weer)

Het start menu is het meest geliefde (of gehate) onderdeel van Windows. Als het goed is, is het heel goed. Is het verkeerd ontworpen, dan hebben gebruikers er een hekel aan. In ieder geval is Windows 11 opnieuw met Start aan het werk gegaan en is het centraal, en haalt het ook informatie op van andere devices.


#5 Integratie andere devices

Windows 11 maakt de integratie met andere devices beter. Recente bestanden in andere devices bekeken? Ook in Windows op je laptop of PC zichtbaar!


#6 Android App store integratie

Nu nog niet beschikbaar, maar zoals aangekondigd zeer binnenkort wel: integratie met de Android apps.


#7 Office 2021

Om de echte kracht van Windows 11 te gebruiken, is er Windows 365. Maar voor mensen die graag Office kopen zonder abonnement, is bij GameKeyDiscounter – Office 2021 kopen de tip. Zonder abonnement dus, wel de nieuwste versie van Office die aansluit op Windows 11.


#8 Vertalen vanuit Outlook

Het vertalen van een e-mail gaan in de nieuwe Windows Outlook makkelijk, zonder dat je naar Google Translate hoeft.


#9 Prijs Microsoft Windows 11

De prijs van Microsoft Windows 11 en Office 2021 is zeer betaalbaar. Verrassend goedkoop zou je kunnen zeggen.


#10 Maak gebruik van nieuwe onderdelen en toekomstige updates van Windows

Het is altijd slim de nieuwste versie van Windows te gebruiken. Want zeg nu zelf, als je de meest recente versie van Windows vergelijkt, dan zou jij toch niet meer in Windows XP willen werken? Overstappen dus!