, , , ,

Top 20 beroemdste mensen ter wereld 2023

Elon Musk - Top 20 beroemdste mensen ter wereld 2023

Beroemdste mensen ter wereld 2023

Tegenwoordig zijn er ongeveer acht miljard mensen op de wereld. Maar hoeveel van hen zijn door bijna iedereen herkenbaar vanwege hun populariteit, of het nu gaat om zakendoen, acteren, filantropie of wat dan ook? Lees meer…


Lees hier ->>> meer over beroemdheden op deze website.


Top 20 beroemdste mensen ter wereld 2023

Bron: www.newvisiontheatres.com


20. Leonardo DiCaprio

De achternaam op onze lijst van de beroemdste persoon ter wereld is Leonardo DiCaprio , die bekend staat om zijn geweldige acteerwerk in al zijn films.

Zijn populairste film ‘Titanic’ , die in 1997 uitkwam, is nog steeds een van de meest besproken films van dit moment. De belangrijkste reden voor zijn populariteit is zijn acteerwerk in verschillende soorten rollen in films tijdens zijn carrière van meer dan 30 jaar.

Beroep: acteur / filmproducent / milieuactivist

Nettowaarde: $ 300 miljoen


19. Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. is een Amerikaanse acteur die populair is als ‘Iron Man’ in Marvel Cinematic Universe (MCU). Hij heeft de rol van Iron Man in bijna tien films gespeeld en het lijkt erop dat het personage eindelijk dood is en niet meer terug zal komen.

Naast het Iron Man-personage speelde hij ook in veelgeprezen films als Tropic Thunder, Zodiac, Sherlock Holmes en Kiss Kiss Bang Bang.

Beroep: acteur / filmproducent / stemacteur

Nettowaarde: $ 300 miljoen


18. Justin Bieber

Bieber is een Canadese zanger en songwriter die beroemd werd door zijn eerste single genaamd ‘One Time’, gepubliceerd op YouTube op 25 november 2009.

Zijn muziekreis begon al op 13-jarige leeftijd en op dit moment is hij een van de meest populaire zangers, niet alleen in Canada, maar over de hele wereld.

Hoewel hij succes had in zijn carrière, kreeg hij ook te maken met meerdere kritiek op zijn liedjes en op zijn gedrag tegenover zijn fans, wat tot meerdere controverses leidde.

Beroep: zanger / songwriter / model / ondernemer

Nettowaarde: $ 300 miljoen


17. Donald Trump

Donald Trump - Kiezers

Donald Trump – Kiezers

Hij is een zakenman en politicus die van 2017 tot 2021 de 45e president van de Verenigde Staten van Amerika was. Hoewel hij zich kandidaat stelde voor de presidentsverkiezingen van 2020, verloor hij met een redelijke marge van Joe Biden.

Volgens enkele rapporten is hij de rijkste president die Amerika ooit in de geschiedenis heeft gekozen.

Beroep: ondernemer / politicus/acteur / tv-presentator / investeerder

Nettowaarde: $ 2,5 miljard


16. Rihanna

Rihanna is een populaire zangeres en actrice uit Barbados die wereldwijd populair is geworden vanwege haar unieke stijl in haar liedjes.

Ze begon haar carrière op 17-jarige leeftijd met het nummer “Pon de Replay”, dat destijds meteen een hit was. Sindsdien heeft ze samengewerkt met vele andere populaire artiesten, zoals Jay-Z, Maroon 5, Kanye West en meer.

Rihanna heeft ook veel fans op sociale mediaplatforms, aangezien ze meer dan 152 miljoen volgers op Instagram, 104 miljoen volgers op Facebook en 108 volgers op Twitter heeft.

Beroep: zanger / songwriter / model / filantroop / stemacteur

Nettowaarde: $ 1,4 miljard


15. Johnny Depp

Johnny Depp is een acteur en muzikant die al bijna drie decennia in de filmindustrie actief is en in zijn carrière meerdere films van hoge kwaliteit heeft afgeleverd.

Hij kreeg zijn eerste bekendheid met 21 Jump Street en deed het daarna uitzonderlijk goed in de Pirates of the Caribbean-serie van 2003 tot 2017. De filmserie alleen al heeft wereldwijd meer dan $ 500 miljoen aan Box Office-collecties gegenereerd.

Beroep: acteur / muzikant / regisseur / stemacteur

Nettowaarde: $ 150 miljoen


14. Shakira

Deze dame is een zeer populaire zangeres en danseres uit Colombia die haar carrière al op 13-jarige leeftijd begon. Ze is vooral bekend van ‘Shakira – Waka Waka (This Time for Africa)’, het officiële lied voor de FIFA Wereldbeker 2010. .

Nettowaarde: $ 300 miljoen


13. Barack Obama

Obama is een Amerikaanse politicus die bekend staat als de 44e president van de VS van 2009 tot 2017. Hij is een van de meest geliefde presidenten van Amerika.

Hij wordt bewonderd door mensen van over de hele wereld, ongeacht hun nationaliteit. Een van de belangrijkste redenen voor deze populariteit is dat hij de eerste Afro-Amerikaan is die president van Amerika wordt.

Hij heeft de Grote Recessie van 2008 tot 2009 ook redelijk goed aangepakt en heeft de Amerikaanse economie geholpen zich te herstellen. Hij is ook een auteur die veel boeken heeft gepubliceerd, zoals Dreams from My Father, A Promised Land, Renegades: Born in the USA.

Beroep: politicus/auteur/advocaat.

Nettowaarde: $ 70 miljoen


12. Tom Cruise

Tom Cruise is acteur, regisseur en filmproducent is. Hij begon zijn acteercarrière met de film Endless Love in 1981 en sindsdien heeft hij vele kaskrakers op zijn naam staan.

Hij staat erom bekend dat hij in de meeste van zijn films in zijn eentje stunts uitvoert en dat maakt hem momenteel tot een van de beroemdste acteurs ter wereld.

Beroep: acteur / regisseur / filmproducent

Nettowaarde: $ 600 miljoen


11. Warren Buffett

Buffet is de inspiratie voor veel mensen die op de aandelenmarkt actief zijn, aangezien hij een enorm nettovermogen van meer dan $100 miljard heeft gegenereerd en hij een iconisch figuur is geworden voor veel investeerders en handelaars. Momenteel is hij de rijkste en beroemdste beurshandelaar ter wereld.

Hoewel hij vanaf zijn eerste dagen meer dan genoeg geld verdiende met de aandelenmarkt, werd hij na zijn vijftigste miljardair en het grootste deel van zijn rijkdom werd in die periode gegenereerd.

Behalve dat hij beroemd is vanwege de aandelenmarkt, is hij momenteel een van de grootste filantropen ter wereld.

Beroep: aandelenhandelaar / investeerder / filantroop/ondernemer

Nettowaarde: $ 112 miljard


10. Beyoncé

Of je nu een muziekliefhebber bent of niet, je hebt misschien wel eens van Beyoncé gehoord, want zij is een van de iconische figuren van de 21e eeuw.

Ze is ook een zangeres en songwriter die geliefd is bij alle delen van de wereld. Ze is getrouwd met Jay-Z, ook een populaire rapper en een grote naam in Hollywood.

Beroep: zanger / songwriter /acteur / tv-producent / stemacteur / filantroop

Nettowaarde: $ 500 miljoen


9. Selena Gomez

Gomez is een multi-getalenteerde artiest, aangezien ze een zangeres, actrice en zakenvrouw is die over de hele wereld beroemd werd vanwege haar uitstekende werk in haar vakgebied.

Ze begon haar carrière door te acteren in Barney & Friends tussen 2002-2004 en daarna speelde ze in Wizards of Waverly Place, wat enorme erkenning gaf voor haar talent tijdens haar vroege dagen.

Selena speelde ook in meerdere hitfilms zoals The Fundamentals of Caring en A Rainy Day in New York. Ze begon haar muziekcarrière op 16-jarige leeftijd en sindsdien heeft hij 35 singles op haar naam staan.

Beroep: zanger / songwriter / acteur /tv-producent / stemacteur / filantroop

Nettowaarde: $ 152 miljoen


8. Taylor Swift

Taylor Swift is een van de meest populaire beroemdheden in de muziekwereld. Ze is een zangeres en songwriter die meerdere hits heeft in haar carrière. Ze is tegenwoordig ook een van de beroemdste modellen ter wereld met haar glamoureuze en stijlvolle uiterlijk.

Swift begon haar carrière op 14-jarige leeftijd bij Sony/ATV, de jongste persoon van het bedrijf die zich in de geschiedenis tekende.

Na aanvankelijk een paar successen te hebben geboekt, tekende ze bij andere grote merken zoals Big Machine Records, Universal Music Group en Republic Records.

Beroep: zanger / songwriter / acteur / zakenvrouw / model / platenproducent

Nettowaarde: $ 740 miljoen


7. Jeff Bezos

In zijn begindagen verkocht Jeff Bezos voornamelijk boeken en toen hij enig succes kreeg, begon hij nu andere soorten producten op zijn platform te verkopen. Amazon verkoopt meer dan 15 miljoen producten op hun enorme e-commerceplatform.

Amazon is tegenwoordig niet alleen een huis voor fysieke producten, het huisvest ook digitale producten en diensten, zoals e-books, Prime Video, Amazon Web Services (AWS) en meer.

Momenteel is Amazon aanwezig in 20 landen en Jeff Bezos heeft het grootste deel van zijn rijkdom alleen daar gegenereerd en staat nu op de derde plaats van de rijkste persoon ter wereld. Jeff Bezos heeft ook een aantal andere bedrijven, zoals Blue Origin, een fabrikant van lucht- en ruimtevaart in 2000.

Beroep: ondernemer/investeerder

Nettowaarde: $ 152 miljard


6. Bill Gates

Gates is de man achter ’s werelds populairste besturingssysteem (OS), Windows. Bill Gates lanceerde het besturingssysteem in 1985 en tot nu toe heeft Windows zelfs na lange tijd een marktaandeel van meer dan 55% op het gebied van pc’s en laptops.

Hij werkte tot 2008 bij Microsoft, het moederbedrijf van Windows, voordat hij in 2008 de dagelijkse activiteiten van het bedrijf verliet. Nadat hij de dagelijkse activiteiten bij Microsoft had verlaten, is Bill Gates betrokken geweest bij veel filantropie, zoals het helpen van behoeftige mensen op verschillende manieren. delen van de wereld.

Beroep: ondernemer/programmeur/investeerder/filantroop/industrieel

Nettowaarde: $ 118 miljard


5. Dwayne Johnson

Na een succesvolle carrière in WWE te hebben gehad, ging hij daar met pensioen en bleef hij zich concentreren op films en deed hij het uitzonderlijk goed.

Wat zijn aanwezigheid op sociale media betreft, heeft hij meer dan 385 miljoen volgers op Instagram en 63 miljoen volgers op Facebook.

Dwayne Johnson is een van de beroemdste persoonlijkheden ter wereld in WWE en speelt in succesvolle films zoals de Fast & Furious-serie, Jumanji: Welcome to the Jungle, Jumanji: The Next Level en meer. Momenteel is hij een van de best betaalde acteurs ter wereld.

Beroep: voormalig worstelaar / filmacteur / zakenman / filmproducent / stemacteur

Nettowaarde: $ 800 miljoen


4. Mark Zuckerberg

Zuckerberg is de man achter Facebook, het populairste sociale-mediaplatform ter wereld met meer dan 2,5 miljard gebruikers over de hele wereld. Hij lanceerde Facebook met zijn studievrienden genaamd Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz en Chris Hughes .

Hij veranderde de naam van zijn moederbedrijf van Facebook in Meta door al zijn bedrijven samen te voegen en op dit moment is hij de voorzitter en CEO van Meta.

Op slechts 23-jarige leeftijd werd hij een selfmade miljardair en hij is toevallig de jongste die deze prestatie heeft bereikt.

Beroep: Computerwetenschapper / zakenman / softwareontwikkelaar / investeerder

Nettowaarde: $ 100 miljard


3. Lionel Messi

De volgende naam op onze lijst van de beroemdste persoon ter wereld is Lionel Messi, die ook één van de beste voetballers aller tijden is.

Hij wordt al lange tijd beschouwd als een rivaal van Cristiano Ronaldo, maar ze hebben door de jaren heen een gezonde relatie gehad en hebben elkaar in hun carrière 36 keer op het veld ontmoet.

Lionel Messi heeft zeven Ballons d’Or-onderscheidingen ontvangen, het hoogste aantal van een speler in de geschiedenis.

Hij heeft ook vele andere prestigieuze prijzen ontvangen, zoals vijf Europese Gouden Schoenen, FIFA Wereldspeler van het Jaar en meer. Zijn grootste prestatie is het winnen van de wereldbeker voor zijn nationale team in Argentinië.

Beroep: voetballer

Nettowaarde: $ 400 miljoen


2. Christiano Ronaldo

Ronaldo is een Portugese voetballer die zijn carrière in 2002 begon en op 38-jarige leeftijd nog steeds sterk is. Of je nu een fan bent van voetbal of niet, ik weet zeker dat je misschien minstens één keer over Cristiano Ronaldo hebt gehoord, want hij is een van de meest populaire voetballers aller tijden.

In zijn lange carrière heeft hij vijf Ballon d’Or-prijzen en vier Europese Gouden Schoenen gewonnen, wat een van de grootste prestaties in het voetbal is.

Cristiano Ronaldo is zeer actief op alle sociale mediaplatforms en hij heeft een enorme aanhang over de hele wereld. Hij is de meest gevolgde persoon op Instagram met ruim 590 miljoen volgers. Op Facebook heeft hij ongeveer 164 miljoen volgers, terwijl hij 108 miljoen volgers heeft op X.

Beroep: voetballer/modeondernemer

Nettowaarde: $ 136 miljoen


1. Elon Musk

Elon Musk

Musk is een Amerikaanse ondernemer en een van de populairste persoonlijkheden ter wereld en daar is meer dan één reden voor.

Hij staat bekend om het bouwen van Tesla, een EV-automerk dat een van de meest bekende merken in dit segment is. Naast Tesla heeft hij ook meerdere merken opgericht zoals SpaceX, Nerualink, SolarCity en PayPal.

Musk staat niet alleen bekend om het succesvol bouwen van meerdere, maar hij staat ook bekend als een van de meest actieve persoonlijkheden op sociale mediaplatforms, vooral Twitter.

Hij kocht Twitter voor een waarde van $44 miljard, wat een van de meest controversiële overnames van de afgelopen tijd is. Momenteel is hij de meest gevolgde persoon op Twitter met meer dan 144 miljoen volgers op het platform.

Beroep: ondernemer/zakenman/investeerder

Nettowaarde: $ 240 miljard


Top 20 beroemdste mensen ter wereld 2023

 1. Elon Musk
 2. Christiano Ronaldo
 3. Lionel Messi
 4. Mark Zuckerberg
 5. Dwayne Johnson
 6. Bill Gates
 7. Jeff Bezos
 8. Taylor Swift
 9. Selena Gomez
 10. Beyoncé
 11. Warren Buffett
 12. Tom Cruise
 13. Barack Obama
 14. Shakira
 15. Johnny Depp
 16. Rihanna
 17. Donald Trump
 18. Justin Bieber
 19. Robert Downey Jr.
 20. Leonardo DiCaprio

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie