Voorspellingen Aad de Mos helpen voetballiefhebbers op weg

Voorspellingen Aad de Mos helpen voetballiefhebbers op weg
Voorspellingen Aad de Mos helpen voetballiefhebbers op weg

Voorspellingen Aad de Mos helpen voetballiefhebbers op weg

Online wedden op voetbalwedstrijden wordt steeds populairder. Steeds meer voetballiefhebbers wagen een gokje online. Helemaal sinds de legalisatie van het online gokken in Nederland sinds 1 oktober 2021.

Sindsdien zijn de bookmakers Nederland allemaal aangesloten bij de Kansspelautoriteit. Dat geeft vertrouwen. Toch duurt het vaak wel even voordat men er echt feeling voor krijgt. Wedden op jouw favoriete wedstrijden is niet alleen heel leuk, maar kan namelijk ook best lastig zijn.


Lees hier ->>> meer over voetbal op deze website.


Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. Gelukkig zijn er ook een aantal dingen en mensen die je op weg kunnen helpen.

Een welbekend voorbeeld is Aad Mos. Dit is een gepensioneerde trainer die zich nu vooral focust op zijn werk al televisie analist. Hij weet als geen ander hoe hij een ploeg kan inschatten.

De voorspellingen van deze specialist kunnen voetballiefhebbers dan ook in de juiste richting duwen. Wed mee met Aad Mos voor een spetterend resultaat. Maar welke uitspraken heeft hij de afgelopen tijd al gedaan? Wat zijn de voorspellingen voor het huidige voetbalseizoen?


Ajax komt op de eerste plaats te staan in de Eredivisie

Dat is bijna een gegeven als het aan de Mos ligt. Toch een gewaagde uitspraak. Er zijn immers al negentien speelronden geweest en op dit moment staat PSV nog met kop en schouders bovenaan in de ranglijsten.

Volgens Aad de Mos, die de ploegen nauwlettend heeft geanalyseerd, is dat echter niet van lange duur meer. Hij gelooft dat de Amsterdammers PSV snel zullen gaan passeren. Hoewel PSV bovenaan staat, heeft het met heel veel moeite alle punten bij elkaar gesprokkeld. Dit ligt voor een groot deel zelfs aan Ajax, zo stelt van de Mos.

De Mos was in het verleden coach van zowel PSV als Ajax en heeft sindsdien altijd al een voorliefde gehad voor beide clubs. Het weet deze dan ook als geen ander te analyseren. ‘Het zou een enorme miskleun zijn als Ajax geen kampioen wordt’, stelt hij.


Andere talenten bij PSV

De Mos is tevens van mening dat de komende tijd nieuwe talenten bij PSV zullen worden geïntroduceerd. In alle wedstrijden was duidelijk dat de ploeg met veel geluk won. Het ontbrak ze vaak aan voldoende kwaliteit.

Na de voorspelling dat Ajax uiteindelijk op de eerste plaats komt te staan in de Eredivisie, stelde de Mos: “PSV is wel goed, maar niet zéér goed”. Zeer goed zijn ze de laatste tijd alleen tegen de wat kleinere clubs. Tegenover de grotere clubs moeten ze aan alle kanten trekken om de puntjes bij elkaar te sprokkelen.

Meestal hebben ze in die wedstrijden met geluk aan het langste eind getrokken. Maar uiteindelijk zal dit geluk een keer ophouden en zal het volledig aan het introduceren van nieuw talent liggen of PSV de eerste positie binnen de Eredivisie weet te behouden.

De oud-trainer van zowel PSV als Ajax is enorm benieuwd hoe het team de komende weken nog gaat veranderen en wat dit gaat betekenen voor het spel.